Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jaka beka z Sony:
-Przełożony DriveClub o rok to kaszanka
-Przekładają Plusa o tydzień aaby DC mógł wyjść a ten i tak zalicza obsuwę 
-Padły znowu serwery Sony
-Sony tłumaczy się z (pipi)owych gierek w Plusie xD

No masakra.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja mam takie pytanko: a Xbox One dostanie w ramach abonamentu wszystkie tryby i po 3 trasy i auta z FH 2 albo chociaż Halo 3 z 2007 r. z kolekcji Szefa Kuchni?

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

1. SO będzie super

2. Średnia na metacritic (cyfry są ważne) będzie większa niż killzone'a, drivecluba i... (niech będzie) inFamous

3. Jeżeli się mylę, zmienię na miesiąc avatar z Kratosem i złego słowa o PlayStation nie powiem

Opublikowano

Dreamcastowy feeling to akurat pisali w EDGE w preview.

Opublikowano

1. SO będzie super

2. Średnia na metacritic (cyfry są ważne) będzie większa niż killzone'a, drivecluba i... (niech będzie) inFamous

3. Jeżeli się mylę, zmienię na miesiąc avatar z Kratosem i złego słowa o PlayStation nie powiem

Przyjmuje zakład

Opublikowano

@kidnappa

Mysle ze przesadzasz, jasne, przewinelo sie pare gifow, ale nie mniej nie wiecej co z innych ciekawie zapowiadajacych sie gier. To bedzie tytul na zasadzie "keep calm and do shitstorm" w coopie, czysty fun, ale nikt z tego nie probuje jakiegos mesjasza nie wiadomo czego wykreowac, bedzie solidny tytul, taka moja prognoza, a o Dreamcastowym feelingu pisal jakis portal chyba.

Jesli chodzi o gifclub, mysle ze jeszcze w 4 edycjach CW nie przewinie sie tyle gifow co przez ostatni rok z #DC.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zakład ma to do siebie, że druga strona też się do czegoś zobowiązuje.

Opublikowano

Czy muszę przypominać tego kultowego posta, muszę?

Sunset Overdrive

i1MuaJxhMnl5n.gif

VS

inFamous: Second Son

a5gyPn.gif

Już po filmikach z dżutuba widać co i jak.

Opublikowano

1. SO będzie super

Już byli tacy co się tu zakładali i przypominam przegrywali i musieli wychwalać Sony więc radze się zastanowić drugi raz.

Dreamcastowy feeling to akurat pisali w EDGE w preview.

Wy też tu niejednokrotnie o tym wspominaliście.

Opublikowano

Resistance były bardzo fajne.

Opublikowano

Kidnappa stara się odwrócić uwagę, ale prawilnie przypominam:

28a3zpi.jpg

Nie zbaczajcie z raz obranej słusznej ścieżki beki z DC ;)

Opublikowano

Zakład ma to do siebie, że druga strona też się do czegoś zobowiązuje.

Jesli oceny SO beda powyzej 80 % (infamous SS) to kupie XOne

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Nikt z SO nie robi mesjasza. Insomniac nie jest gwarancją jakości. Jeśli gra będzie miała oceny zbliżone do Infamousa to to będzie max.

a kto procz Irasa ("to bedzie racer generacji") robil mesjasza z drivecluba? wiekszosc jarala sie tylko grafa, ja chyba 100 razy pisalem i chcialem sie nawet zakladac, ze oceny beda o wiele gorsze niz horizon2

Opublikowano

Stoi.

Opublikowano

na pocieszenie co dzisiaj bedzie jechane wieczorem z botkami <3

Opublikowano

Coś czuję, że prędzej kupię The Crew niż pełniaka DriveClub. Kpina, zastanawiam się czy nie podjechać do MM i nie pożyczyć na tydzień.

Opublikowano

Stoi.

Dowolny ,

Jesli pierwsze 40-50 recenzji da wynik powyzej to przedstawie Paragon ( z odpowiednia data) i zdjecie

Opublikowano

No insomniac nie jest zdecydowanie gwarancja jakości, oceny beda od 70 do maks 85%, w zaleznosci od tego ile contentu wpakuja w te gre.

Aczkolwiek nikt nie kreuje SO na killera czegokolwiek, wszyscy spokojnie czekaja na oceny zeby zobaczyc czy warto.

Forza killer, do dzisiaj sie z tego smieje.

Btw. Jakby cos to mam dobra pamiec, wiec wam przypomne o tym zakladzie w swoim czasie :P

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Don, nie staram się odwrócić żadnej uwagi, niejednokrotnie pisałem, że z DC szału nie będzie. Nie wszyscy się jarali tą grą.

Opublikowano

1241 stron pierdolenia o niczym... całe CW.

Szybko się ogarnąłeś o czym jest ten temat :) Bystrzak

Opublikowano

No insomniac nie jest zdecydowanie gwarancja jakości, oceny beda od 70 do maks 85%, w zaleznosci od tego ile contentu wpakuja w te gre.

Aczkolwiek nikt nie kreuje SO na killera czegokolwiek, wszyscy spokojnie czekaja na oceny zeby zobaczyc czy warto.

Forza killer, do dzisiaj sie z tego smieje.

Btw. Jakby cos to mam dobra pamiec, wiec wam przypomne o tym zakladzie w swoim czasie :P

SO będzie zbierać głównie 7 i 8 więc wypadkowa ocen będzie gdzieś pomiędzy 70 a 80%. Osobiście obstawiam 77/100. Powyżej 80/100 jest raczej nierealne z uwagi na to, że gra jest na tyle dziwna, że to co dla jednych będzie zaletą inni będą wskazywali jako wady, do 80+ trzeba bardziej jednoznacznego wskazania za zalety. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.