Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Resistance były bardzo fajne.

Zgadzam się (2&3 oraz pspkowy, jedynka smierdzi pindolem).

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

1241 stron pierdolenia o niczym... całe CW.

Czymś w pracy trzeba w końcu się zajmować...
Opublikowano

jedynka>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>...dwojka

Opublikowano

1241 stron pierdolenia o niczym... całe CW.

Czymś w pracy trzeba w końcu się zajmować...

znam to uczucie

Opublikowano

Zakład ma to do siebie, że druga strona też się do czegoś zobowiązuje.

Jesli oceny SO beda powyzej 80 % (infamous SS) to kupie XOne

zacytowane na przyszłość

jedynka>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>...dwojka

hehe nie, grałem na ps3 w kilka miesięcy po premierze konsoli w  polsce i po dwóch etapach miałem wrażenie, że cofnąłem się do czasów psxa (ponoć multi super, ale grałem tylko na splicie) zwłaszcza że byłem świeżo po bioshocku na 360

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nikt nie kreuje SO na killera, wszyscy się zrobili bardzo zdystansowani nagle, ale z pół roku temu rozdawali minusy za post w stylu "SO 7/10", dajcie spokój.

QB i SO były jakoś od E3 2013 najbardziej, obok Forzy i Halo (nie pamiętam, kiedy zapowiedziano kolekcję) oczekiwanymi przez boty tytułami. No ale teraz trzeba powolutku się zabezpieczać i wycofywać. Beka.

Opublikowano

hehe nie

multi jedynki goty, dwojka ma tragiczne multi, totalnie spiepszone bo chcieli zrobic jakis dziwny twor na 40 graczy

singiel tez sporo lepszy i klimatyczniejszy niz ten z dwojki, choc najlepszy singiel ma wg mnie trojka

Opublikowano

QQQQQQKKKRWA jaki ŻAL. Myślałem, ze wrócę zmęczony po robocie i odpale driveclub grę 7/10 ale nie SONY mi nie pozwoli. Już mam tego dosyć ...6xKNACK, PS PLUS co chwile nie działa.

Jedno Bloodborne już mnie nie przekonuje.

Mialem Xboxa360 i zmieniłem na PS4. Błąd życia jako gracza.

Czas sprzedać szrota i zakupić jedyną konsolę na której sobie POGRAM a nie tylko pochodzę po niebieskim dashboardzie i będę patrzył w kręcace się kółko (loading) jak wejdę w PLUSA.

Opublikowano

Nikt nie kreuje SO na killera, wszyscy się zrobili bardzo zdystansowani nagle, ale z pół roku temu rozdawali minusy za post w stylu "SO 7/10", dajcie spokój.

QB i SO były jakoś od E3 2013 najbardziej, obok Forzy i Halo (nie pamiętam, kiedy zapowiedziano kolekcję) oczekiwanymi przez boty tytułami. No ale teraz trzeba powolutku się zabezpieczać i wycofywać. Beka.

hipokryzja dzieci fps, ja tam sie nie dziwie, jakbym mial czas i checi to bym szukal tych postow jaki to insomniac super dev a jaki SO bedzie kozacki, teraz asekuracyjnie kazdy sie wycofuje byle tylko zaraz karma nie okazala sie suka i nie bylo beki z SO toczonej przez klapy

Opublikowano

Multi Resistance - ja pierdziele co to był za miód. Wygrywanie 1 vs 1 dawało (pipi) duzo frajdy. Szkoda ze pozniej był COD i wszyscy zaczeli go kopiowac

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

No dobra, wiemy już, że DriveClub jest do dupy, zaś PSN sczezł jak zawsze. Oferta z Plusa to od miesięcy siara, a za tydzień ps4 sprzeda się o 100 tysięcy sztuk więcej od Xboxa One, co dalej?

Opublikowano

Posty botów dotyczące SO po E3 2013:

A po czym niby wnioskujesz, że to najciekawszy ex na Xone skoro nie pokazano żadnego materiału z gry i właściwie nie wiadomo na czym będzie polegać XD

Ja nie wierzę w Insomniac więc jaranko nie stwierdzone.

Patrząc na to jak nie pewną formę od pewnego czasu prezentuje Insomniac nie ma co się ekscytować bo może wyjść z tego świetna gierka lub przeciętniak/crap.

w ten tytuł to chyba tylko figaro wierzy, dziwi tym bardziej bo:

- ex na exboxa

- gra ma być nastawiona na sieciowe strzelanie w co-op a podobno gardzi pif paf, pewnie podpucha  i będzie pisał jak go gra rozczaruje po prezentacji  ;d

btw. Insomniac wypalił się już od połowy generacji ps2

No i czy muszę przypominać, że temat o SO musiał założyć FIGARO, pierwszy xbot forumka? XD

Schabowy jak zwykle w alternatywnej rzeczywistości. Zmień login na "kotlet_mielony" :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No dobra, wiemy już, że DriveClub jest do dupy, zaś PSN sczezł jak zawsze. Oferta z Plusa to od miesięcy siara, a za tydzień ps4 sprzeda się o 100 tysięcy sztuk więcej od Xboxa One, co dalej?

I właściciele PS4 dalej nie będą mieli w co grać...

Sony takie dobre dla graczy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ale oczywiscie wszyscy kreowali na goty  :whistling:  ...

Poza tym kto napisal ze na gre nie czeka ? Ja tam czekam i na pewno w premiere wezme.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ano, do jedynki podchodziłem 3 razy i nie dałem rady. Co gorsza patrze właśnie na moją półeczkę z grami a tam nie wiedzieć czemu taki widok.

c0e17f3e2b7a6fdemed.jpg

Nie wiem jakim cudem mam dwa egzemplarze tej gry.

Opublikowano

hipokryzja dzieci fps, ja tam sie nie dziwie, jakbym mial czas i checi to bym szukal tych postow jaki to insomniac super dev a jaki SO bedzie kozacki, teraz asekuracyjnie kazdy sie wycofuje byle tylko zaraz karma nie okazala sie suka i nie bylo beki z SO toczonej przez klapy

Dobra, dobra niezmieniajcie tematu teraz :D czekamy na premierę SO i wtedy możecie bekować do woli. Dla mnie gra prezentuje się dobrze w ruchu, Ratchety i Resistance to były dla mnie jedne z najlepszych gier na playstation (zarówno 2 oraz 3), według pismaków gra ma dreamcastowy feeling i nie jest buroszarą strzelanką fpp więc ja się jaram a jak będzie 75% na metacritic? Trudno. Powklejacie sobie screeny z metacritica i będzie zabawnie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja czekam z dystansem, nie jestem klapkiem. Tylko oni potrafia zbesztac gre na ps4, po czym w ostatnin zdaniu napisać, ze ida do sklepu po swoja kopie. Klap logic

Opublikowano

Ano, do jedynki podchodziłem 3 razy i nie dałem rady. Co gorsza patrze właśnie na moją półeczkę z grami a tam nie wiedzieć czemu taki widok.

c0e17f3e2b7a6fdemed.jpg

Nie wiem jakim cudem mam dwa egzemplarze tej gry.

Ma fajną okladke z czaszką wensza
Opublikowano

kupie xboxa jesli w pierwszy tydzien sprzedazy kolekcji szefa kuchni xbone przebije ps4 w ilosci sprzedanych konsol

Opublikowano

Klapy już czas

giphy.gif

ewentualnie opuścić tonący niebieski parostatek i płynąć w kierunku zielonej wyspy.

Musisz przypomnieć jak się wiąże taką pętlę. Po 2013 i premierze mesjasza TLOU opanowaliście ją do perfekcji.

kupie xboxa jesli w pierwszy tydzien sprzedazy kolekcji szefa kuchni xbone przebije ps4 w ilosci sprzedanych konsol

Kup jak będzie wreszcie jakaś gra, dla której warto kupić next-gena. Mówię to jako posiadacz XO i PS4. Konsole już prawie od roku u mnie a do tej pory nie było gry, która by mnie zachwyciła. Większość to dobre w porywach b dobre produkcje, ale nie killery dla których bierze się konsole. Szkoda hajsu na coś co ma stać i zbierać tylko kurz.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Klapy już czas

giphy.gif

ewentualnie opuścić tonący niebieski parostatek i płynąć w kierunku zielonej wyspy.

Nie potrafią...

a5gyPn.gif

Opublikowano

Tak bardzo chcesz kupic xboxa? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.