Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W PS store Pure Chess za 29 zł, zatem szach mat xboty :D

original.jpg
Opublikowano

kupie xboxa jesli w pierwszy tydzien sprzedazy kolekcji szefa kuchni xbone przebije ps4 w ilosci sprzedanych konsol

Kup jak będzie wreszcie jakaś gra, dla której warto kupić next-gena. Mówię to jako posiadacz XO i PS4. Konsole już prawie od roku u mnie a do tej pory nie było gry, która by mnie zachwyciła. Większość to dobre w porywach b dobre produkcje, ale nie killery dla których bierze się konsole. Szkoda hajsu na coś co ma stać i zbierać tylko kurz.

No i to jest bomba prawdy, jeśli chce się marnować życie na marne gierki pokroju bf/fify/coda w 1080p to już lepiej usprawnić pc bo przynajmniej taniej, darmowy online i po premierze kolejnej części nie wyludnia się cała populacja graczy online (no i na ps4 też nie ma 1080p :teehee:). Dla konkretnych perełek eksówych z najwyższej półki jest WiiU a reszta może spokojnie czekać. Ja tam mam nadal backloga na kilku generacjach wstecz więc podobnie jak figaro kupię konsole w 2028, ale nie czuje się tego powodu jakoś źle.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W PS store Pure Chess za 29 zł, zatem szach mat xboty :D

original.jpg

post-17508-0-07373200-1367328287.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

@Rayos

Zapraszamy. Masz miejsce przy Czezkim i Bluberze.

Ekhm!

Ej, mogę się dołączyć do beki z drajwklapa? xD Ciągle się nastawiałem na PS4 (na święta WiiU, a w przyszłym roku PS4), ale nie no, po tych wszystkich cyrkach, zaczynam patrzeć z szacunkiem na magnetowid a i nawet o kupnie w końcu 360 myslę 

Będziemy mogli się gierkami wymieniać.

Zapraszam, będziemy najlepszymi przyjaciółmi! :)))

Opublikowano

kupie xboxa jesli w pierwszy tydzien sprzedazy kolekcji szefa kuchni xbone przebije ps4 w ilosci sprzedanych konsol

Kup jak będzie wreszcie jakaś gra, dla której warto kupić next-gena. Mówię to jako posiadacz XO i PS4. Konsole już prawie od roku u mnie a do tej pory nie było gry, która by mnie zachwyciła. Większość to dobre w porywach b dobre produkcje, ale nie killery dla których bierze się konsole. Szkoda hajsu na coś co ma stać i zbierać tylko kurz.

Nie no, olewam te cale nextgeny i ogrywam sobie spokojnie backlogi z ps3 i ds'a. Decyzja zapadla ze nadkonsola trafi do mnie na premiere Bloodborne, pierwszy nextgenowy tytul. Pozniej The Order i najlepsza wersja Wiedzmina.
Opublikowano
Wy też tu niejednokrotnie o tym wspominaliście.

Ja wspomniałem, bo też miałem przyjemność zagrać. 

Opublikowano

Nie no, olewam te cale nextgeny i ogrywam sobie spokojnie backlogi z ps3 i ds'a. Decyzja zapadla ze nadkonsola trafi do mnie na premiere Bloodborne, pierwszy nextgenowy tytul. Pozniej The Order i najlepsza wersja Wiedzmina.

Najlepsza wersja wiedźmina będzie na PC.

Opublikowano

Najlepsza wersja wiedźmina będzie na PC.

Nie gram na PC od 2005. A i wtedy to były tylko trzy gry. U mnie od zawsze, na zawsze tylko konsole.

Opublikowano

Może to i lepiej, że DC dostał takie oceny, a nie inne. Może odepchnie to innych wydawców od takiego modelu. Ale niektóre recenzje są jednak absurdalne. Narzekanie że gra jest za trudna jest trochę śmieszne. A uznawanie przez Giantbomb, że kara za złą jazdę i brak rewindu to minusy gry, tylko pokazuje jak scasualowana jest branża dziennikarska gier. Jednak bym poczekał na konkretne wypowiedzi graczy, a te są ciągle pozytywne.

No ale beka z PSN i tak :< Żałosna sprawa.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
Qdp5he0.png

brakuje mi irasa w tym temacie. niestety jak pokazują ostatnie strony i niesprawiedliwe działania moderacji forum bronienie sony i ubisoftu staje się powoli passe. no nic - trzymajcie się mocno niebiescy bracia !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

na pocieszenie co dzisiaj bedzie jechane wieczorem z botkami <3

tumblr_lv9gy159oI1r2avnn.gif

Opublikowano

Widać jaką konsolę Janusze gamingu wybrali, jak dobrze mieć ONE w domu. 

Opublikowano

Tylko czemu to Wii U tak słabo schodzi? Tyle świetnych gierek a wszyscy za FIFĄ biegają i Watch_Dogsami...

Opublikowano

także jedną proszę doliczyć

Opublikowano

1 PS4 FIFA 15 2,201,094

2 PS3 FIFA 15 1,255,695

3 X360 FIFA 15 833,336

4 XOne FIFA 15 610,303

:3

Nie brane są pod uwagę cyfrowe edycje na XONE, które sprzedawały się razem z konsolą.

#dreamcrusher

Te z ostatniego tygodnia, kiedy sprzedało się 157 tysiecy konsol?

No to zakładając, że każda z tych 157 tysiecy to ta z bundla z Fifą (nope...), to nieźle, jest trochę mniej od X360. Ekhm.

Opublikowano

Tylko czemu to Wii U tak słabo schodzi? Tyle świetnych gierek a wszyscy za FIFĄ biegają i Watch_Dogsami...

Watch_Dogs niedługo będzie na Wii U więc nintendozboczki też doświadczą tego świetnego tytułu. niestety bez znakomitego dodatku fabularnego Bad Blood, ale nie można mieć wszystkiego. tylko nie wiem jak z kierownicami na middle-genie Nintendo.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

O czym Wy rozkminiacie? Kto kupił więcej egzemplarzy FIFY? Jakby miało to jakieś znaczenie. 11 listopada powraca legenda.

teka, a od kiedy na konsolce Nintendo ciorasz w racery oprócz Mario Karta czy dawnego F-Zero?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Dziwisz się ludziom, którzy nie kupili Wii U bo jest tyle świetnych gierek, czyli w sensie, dziwisz się samemu sobie?

Opublikowano

Mi na razie wystarcza samo Wii bo jeszcze mam kilka gierek do ogrania. Ale ten stan rzeczy niebawem się zmieni.

Ty sam bronisz zawzięcie Ninny a też jeszcze nie masz pewnie, Figaro.

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.