Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

posiadacze xbona dostali za darmo Killer Instinct z jednym zawodnikiem xDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

X360 olali xD przypominam, że jest to 2014 rok i konsola jest na rynku od 9 lat

weź się lecz klapku 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

1. PSN działa dziś bez ziewania - wiem, bo sobie gierki ściągałem.

2. Jeśli grę ze średnią ocen 72% ktoś nazywa crapem, to zalecam mu sesje z LocoCycle i Crimson Dragon na XOne.

3. Czy posiadacze konsol MS i Nintendo (hehe) prócz gier w abonamencie dostali/dostaną dodatkowo dużą grę ze wszystkimi trybami, tylko z mniejszą liczbą innego contentu?

Ponadto, skoro każdy tutaj powołuje się na średnią z recenzji, to raz jeszcze przytoczę liczbę gier ze średnią powyżej 70% na PS4, XO i Wii U:

PS4 - 85

Wii U - 79

XOne - 48

Dostajemy regularnie. Nazywa sie to u nas demem, moze slyszales kiedys te nazwe. Ostatnio dostalismy przed premiera forzy horizon 2 i nawet net nie padl.

Opublikowano

wchodzę na tego polskiego eurogamera a tam wielka oczoje.bna reklama driveclub. już wiem skąd to 8/10 xD.

Opublikowano

X360 olali xD przypinam, że jest to 2014 rok i konsola jest na rynku od 9 lat

weź się lecz klapku

No. FH 2 rodem z 2006 r., Free2Pay Project Spark nie wiadomo kiedy, Ori nie wiadomo kiedy. Nie ma co, pożegnanie z przytupem.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Jak tam exy na PS3 w tym roku (8 rok) i w przyszłym (9 rok) ? Rozumiem, że Sony nawet szybciej olało swoje dojne krowy ?

Zanim znowu coś niepełnosprytnego napiszesz to lepiej idź kup drajwcrapa, mesjasza gier wyścigowych z grafika jak na PS3 i ocenami 4/10, ratuj studio, które powinni zamknąć za taka wtopę xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

weź się lecz klapku

No. FH 2 rodem z 2006 r., Free2Pay Project Spark nie wiadomo kiedy, Ori nie wiadomo kiedy. Nie ma co, pożegnanie z przytupem.

będzie assasins creed rogue i rise of the tomb rajder. ori w 2015 (prawdopodobnie pierwszy kwartał).

Opublikowano

weź się lecz klapku

będzie assasins creed rogue i rise of the tomb rajder. ori w 2015 (prawdopodobnie pierwszy kwartał).

I The Crew, którego nie będzie na PS3.

Opublikowano

kilak osób pytało o mnie rano, więc zamieszczam moją obszerną recenzje z DriveClub, którą pisałem cały dzień!

jeździ sie lepiej niż gifami!

Pozdrawiam

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jak tam exy na PS3 w tym roku (8 rok) i w przyszłym (9 rok) ? Rozumiem, że Sony nawet szybciej olało swoje dojne krowy ?

Zanim znowu coś niepełnosprytnego napiszesz to lepiej idź kup drajwcrapa, mesjasza gier wyścigowych z grafika jak na PS3 i ocenami 4/10, ratuj studio, które powinni zamknąć za taka wtopę xD

#truthbomb

no ale klapki na oczach nie pozwalają dostrzec brudnej czystej prawdy, niestety

Opublikowano

Czystej brudnej prawdy.

Opublikowano

weź się lecz klapku

I The Crew, którego nie będzie na PS3.

i tak marny line-up w obliczu takich megaton jak guilty gear xrd, persona 5 i ryū ga gotoku ishin!, ale próbujcie dalej botki. jeszcze zapomniałem o screamride na xbox360.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Co za piekny dzien:

Psn leży na kolanach xD

DriveClub ma 72 na mc xD

Yeti i Fanek głowy w dół, w piach jak strusie xD

Siedzą cicho i zacierają na bank ręce odliczając dni do premiery SO ze moze bedą mogli sie pośmiać ale pamiętajcie takiej żenady jaka zrobiło Sony i DC nic nie przebije xD

Aha i jeszcze jest Kotlet dla którego SO był hajpowanym tytułem i teraz niby robimy dystansik xD

No nic życzę wam miłego ścigania sie w klubach 6 osobowych tylko szkoda ze nie ma lobby :(

PSN ma się dobrze, radzę się doinformować.

Przestań już sobie wmawiać, mam konsole sony i mam problemy z wyświetlaniem znajomych.
Ale co mam wmawiać, psn działa, to serwery dc padły, a to różnica.

Działa, ale chu.jowo, jak zawsze. 

Opublikowano

Działa bardzo dobrze. Dusta dziś ściągnąłem błyskawicznie. Za pisanie takich głupot powinieneś dostać bana.

Opublikowano

Po cyrku jaki Sony odwala z Drivecrapem wstyd być entuzjastą PS4.

Ale akurat PSN działa dziś dobrze.

Opublikowano

Mozna juz w Conkera zagrac na xbonie? Czy jeszcze nikt nie zrobil?

Opublikowano

#PS4 właśnie dostało grę wyścigową roku, jednym czystym wydechem z rury wydechowej zmiotło na raz dwóch konkurentów. Forza 5 i Forza Horizon 2. Więc myślicie że Xboty będą siedzieć spokojnie i tolerować ten stan rzeczy? Cały dzień próbują zakłamać rzeczywistość. 

PSN wcale nie leży działa cały dzień rewelacyjnie. Driveclub przyjechał i pozamiatał, do czasu aż project Cars nie odbierze jemu korony to król!!! 

Opublikowano

#PS4 właśnie dostało grę wyścigową roku, jednym czystym wydechem z rury wydechowej zmiotło na raz dwóch konkurentów. Forza 5 i Forza Horizon 2. Więc myślicie że Xboty będą siedzieć spokojnie i tolerować ten stan rzeczy? Cały dzień próbują zakłamać rzeczywistość. 

PSN wcale nie leży działa cały dzień rewelacyjnie. Driveclub przyjechał i pozamiatał, do czasu aż project Cars nie odbierze jemu korony to król!!!

No to już wracaj grać w driveclub zamiast wykrzykiwać hasełka.

Opublikowano

Zepsuł cały nasz dzień zwycięstwa i panowania zieleni.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Poczekaj na posty botków jak wrócą z forumowego eventu forza horizon 2, ja wymiękłem po 3h godzinach grania, oni jeszcze napyerdalaja. 10 osób naraz z forumka w jednym wyścigu, dawno tego nie widziałem.

Opublikowano

Od kiedy 72% to najlepsza gra w danym gatunku? Chyba, że ussr na myśli tylko ps4 chociaż Rivals ma lepsze oceny więc no kolejne kłamstewsko.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.