Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no proszę. wszyscy posiadacze xbona z foruma się zebrali. to musi być pocieszny obrazek. szkoda, że nie twitchowałeś orzeszek87 bo bym się pośmiał.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a w driveclub 6 osob

jak juz bedzie online dzialac :sorcerer:

Opublikowano

a w driveclub 6 osob

jak juz bedzie online dzialac :sorcerer:

Klapki zaorane tak trzymać guernica.
Opublikowano

Na ps3 jeszcze sie klapy mogly bronic ze online za darmo, teraz placa a usluga tak samo (pipi)owa xd

za duzo beki, ide chinskie bajki ogladac.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Pisali, że jeszcze gorsza. Tego się trzymajmy, ok? :sorcerer:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ono z Capcomu sugeruje, że nie będą robić sequela gry, jeśli nie sprzeda się w przynajmniej dwóch milionach.

Tsubaki: Is that so!? But in all honesty, what I'm hoping for here is a sequel to the game. After all, even with Capcom vs. SNK, it wasn't until CvS2 that it became a huge hit. Even today it's still hailed as an incredible fighting game. So I was hoping for a similar development to happen with Street Fighter X Tekken.

Ono: That's what I've always been telling the company too. But at the end of the day, there are just some brick walls that a salaryman can never overcome *laughs*. For instance, if a game doesn't sell over 2 million copies, then we'd have to put the brakes on any plans for a sequel. All that means is that we weren't capable enough. And all we can do after that is to reflect on the experience, take what we can learn from it, and try to apply those lessons on some other title.

http://www.eventhubs.com/news/2014/oct/07/ono-we-wont-be-releasing-new-darkstalkers-game-anytime-soon-unless-someone-buys-staggering-number-darkstalkers-resurrection-copies/

Prędzej czy później ta branża się zawali i zaliczy eksplozję. Wrócimy do korzeni i samych indyków. Byłoby ciekawie.

Over 2 million:
-Resident Evil 6: 5.9 million
-Street Fighter IV: 3.3 million
-Marvel vs Capcom 3 Fate of Two Worlds: 2.2 million [Note: This has licensing issues and is pretty borderline.]

Not over 2 million:
-Street Fighter X Tekken: 1.7 million
-DmC Devil May Cry: 1.6 million
-Dead Rising 3: 1.4 million [Note: This was a launch title and published by MS, and DR2 did 2.9 million, so it's a bit more open.]
-Dragon's Dogma: 1.3 million
-Lost Planet 3: Less than 1 million

Opublikowano

mam jeden klip 9sekundowy z forumowej gry w króla, ale merytorycznie nic ciekawego.

#tyle palet

#domofon zadzwonił

#gdzie dwóch się bije tam chvj

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Jak tam exy na PS3 w tym roku (8 rok) i w przyszłym (9 rok) ? Rozumiem, że Sony nawet szybciej olało swoje dojne krowy ?

dla fanów chińskich gjerek całkiem niezłe:

Guilty Gear Xrd, Tales Of Symphonia Chronicles, Persona 4 Arena Ultimax wzbogacona o ex. content,, Tales of Xilla2, LBP3. W 2015 na chwilę obecną Persona 5.

żadnych pif paf i jazdy ałtem. porażka. c'nie?

Opublikowano

Ilością i różnorodnością exów PS3 to poprzednia konsolka M$ nie ma startu. Jasne, jest Halo, są i Girsy ale poza grami z XLA PS3 oferuje po prostu szerszy wybór dla praktycznie każdego rodzaju odbiorcy.

BTW, gdzie jest Mendrek? Zmasowany atak na PS4 a Mrocznego Rycerza nie widać...

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Poczekaj na posty botków jak wrócą z forumowego eventu forza horizon 2, ja wymiękłem po 3h godzinach grania, oni jeszcze napyerdalaja. 10 osób naraz z forumka w jednym wyścigu, dawno tego nie widziałem.

Po szczegoly zapraszam do tematu Horizon 2 :D, pozniej wrzuce zdjecia i filmik z epic takedownami xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Poczekaj na posty botków jak wrócą z forumowego eventu forza horizon 2, ja wymiękłem po 3h godzinach grania, oni jeszcze napyerdalaja. 10 osób naraz z forumka w jednym wyścigu, dawno tego nie widziałem.

Po szczegoly zapraszam do tematu Horizon 2 :D, pozniej wrzuce zdjecia i filmik z epic takedownami xD

Kochanie idz zadzwon domofonem bo jestem czwarty

A tasmy prawdy sa jak challenge w tenisie i zadam zmiany wyniku

Opublikowano

gdzie sa perki, gdzie jest sprint i iron sight? na czym polega ta gra, nawet nie jest grafika. Kto to kupi?

Opublikowano

o zgrozo driveclub po skonczeniu klasy "rekrut" zaczal mi sie podobac i wygladac reprezentatywnie, oddanie predkosci i ostwietlenia urywa suty, do tego model jazdy jest serio miodny

Opublikowano

o zgrozo driveclub po skonczeniu klasy "rekrut" zaczal mi sie podobac i wygladac reprezentatywnie, oddanie predkosci i ostwietlenia urywa suty, do tego model jazdy jest serio miodny

Przestań, eksperci na stronach internetowych skazały tę grę na zagładę. Nie może ci się ona podobać.

Opublikowano

Przestań, eksperci na stronach internetowych skazały tę grę na zagładę. Nie może ci się ona podobać.

Moze po prostu po skonczeniu rekruta zabrali sie za recenzje :teehee:

Opublikowano

Moze po prostu po skonczeniu rekruta zabrali sie za recenzje :teehee:

Nie zdziwiłbym się jakoś.

Opublikowano

dobrze ze skazaly bo mimo ze mi sie zaczal podobac to dalej to skandal wydac tak niedokonczona gre po takiej obsuwie i jeszcze w dzien premiery nie ogarnac jej serwerow - recki oddaja to co dostajemy tu i teraz

Opublikowano

gdzie sa perki, gdzie jest sprint i iron sight? na czym polega ta gra, nawet nie jest grafika. Kto to kupi?

W dodatku nie ma 1080p! Co za szrot. Gra sprzed dwóch generacji nie idzie w full HD na obecnej... Wracam do BF i CoD.

Opublikowano

Figaro propsuję tą sygnę. Ale "B" już mogłeś chociaż z X-Boxa wziąć :confused:.

He, dobry pomysł. Nie mam Xboxa to nie wiedziałem, ze jest tam taka literka.

Opublikowano

DriveClub jednak bardzo dobry, zjawiskowa gra!

a w tej chwili nie ma dostępu do połowy opcji gry i nie mówie tu o DLC :D

swoją drogą ktoś wie czy postępy kariery dodadzą sie, gdy serwery beda online?

bo póki co wszystko zapisuje sie na konsoli

Opublikowano

no zjawiskowa to ona jest na pewno, obysmy tylko nie predko zobaczyli nastepne taki zjawisko 

Opublikowano

no zjawiskowa to ona jest na pewno, obysmy tylko nie predko zobaczyli nastepne taki zjawisko 

Dobrze że grałeś. Twoja opinia jest ważna.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.