Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Siłą rzeczy świat dziś żyje Driveclubem. Atmosfera gorąca, serwery nie wytrzymują, ludzie chcą sprawdzić tą grę. Oceny nikogo nie zraziły, jest after-hype. I tylko o jeździe po burakach cicho. Kolejna gierka co przejdzie bez echa, bo Xbone nikogo...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendry ty jestes? Przeciez horizon 2 sprzedaje sie lepiej od tej driveklapy, mimo, ze konsol jest 2x mniej. Kolejny z alternatywnej rzeczywistosci.

Opublikowano

Wiem że nieudolna próba ratunku i śmiech przez łzy Mendrka ale minusik musiał polecieć,cały dzień na to czekałem :3

Przyznaj się boli że kochane sony tak w wuja zrobiło co ??

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Wiem że nieudolna próba ratunku i śmiech przez łzy Mendrka ale minusik musiał polecieć,cały dzień na to czekałem :3

Przyznaj się boli że kochane sony tak w wuja zrobiło co ??

Przeciez on PS4 bedzie mial za 5 lat, ryra go to.

Opublikowano

Jak tam Yeti sie odnalazł, czy nadal głowa w dół i siedzi pod kamieniem ?

FH2 niszczy i radzę sie z tym pogodzić bo inaczej bedzie dalej piekło :(

Jeszcze chwila i xbox one otrzyma kolejne exy, a kiedy wychodzi patch do DC?

Opublikowano

I tylko o jeździe po burakach cicho.

Heh, pewnie cicho bo pol dnia razem gralismy online :f a niebiescy zamiast grac w DC moga pisac tylko na forum ze online nie dziala i ze polowe gry po 2 godzinach pokonczyli.

To tylko teoria, prosze nie bic i nie gryzc.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Panowie, zdecydowanie zgadzam się z recenzjami, DriveClub nie jest grą dla botków, naturalne odwyki jakie wyrobiły się u botków w ostatnich latach nie pozwolą by DriveClub mógł się podobać.

Use Y to rewind the race nie ma miejsca w DriveClubie!!!! 

Co więcej, nie da się ustawić poziomu Easy :(

wpadłem was tu tylko ostrzec i wracam do DriveCluba

Opublikowano

Panowie, zdecydowanie zgadzam się z recenzjami, DriveClub nie jest grą dla botków, naturalne odwyki jakie wyrobiły się u botków w ostatnich latach nie pozwolą by DriveClub mógł się podobać.

Use Y to rewind the race nie ma miejsca w DriveClubie!!!! 

Co więcej, nie da się ustawić poziomu Easy :(

wpadłem was tu tylko ostrzec i wracam do DriveCluba

Patrząc na gameplay z DF to nie potrzebny poziom easy skoro w wyścigu na 12 aut można się podobijać po bandach w pierwszej 3.

Opublikowano

Dobra, starczy już tej wymuszonej beki i to jeszcze od ekspertów po filmiku na yt.

Ważne że obie platformy dostały swoje wyścigi w podobnym czasie i posiadacze mogą w końcu pościgać się w next genie :)

Opublikowano

co tak mało gifów ostatnio w temacie? klapki nic nowego już nie mają?

Opublikowano

jeśli ktoś ma wątpliwości co do grafiki, to gra wygląda tak

pierwsze trasy i pierwsze auta popierdułki jak garbus czy mini wyglądają średnio/zle

30 fps

Nicholas-Cage-Tries-Not-To-Laugh.gif

Edytowane przez Alpha Trion

Opublikowano

jak pisałem wcześniej, jezdzi sie lepiej niż gifami

na niektórych trasach nie jestem pewien kto sie bardziej cieszy

ja czy mój telewizor ;)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dobra, starczy już tej wymuszonej beki i to jeszcze od ekspertów po filmiku na yt.

Ważne że obie platformy dostały swoje wyścigi w podobnym czasie i posiadacze mogą w końcu pościgać się w next genie :)

nie od dzis wiadomo ze najwiecej pisza tutaj ludzie ktorzy maja jakies kompleksy. Zamiast sie pogodzic z faktem ze xbox gorszy jest i bedzie, to tonac chwytaja sie brzytwy i mamy rodzyny w stylu "forza przynajmniej pozwala jezdzic po burakach". super, szkoda ze powstalo 5 czesci ktore na to nie pozwalaly i jakos nigdy to nie bylo problemem. zamaskowany bol dupy, dorba mina do zlej gry. oczywiscie podobne farmazony lataja z drugiej strony. i tak w sumie nie wiadomo czemu sa te wojny tak naprawde. jedyne wytlumaczenie to takie, ze dla kogos to chyba sirius bizness i ma piasek w pochwie. ludzie zamiast sie cieszyc ze wyszly konsole na ktore tak wyczekiwali od razu rozpoczeli cw i turbo bol dupy.  ch,uj ze poprzednia generacja jeszcze sie nie skonczyla a ta nowa nie rozpedzila. 

obie strony zostaly wyruchane, ale jak ktos jest naiwny, to i sie wczesniej nawilzy.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Macie botki pooglądajcie sobie troche, mało jeszcze praktyki w trasie ale wyszło całkiem ok.

Cykl dnia i nocy jest świetny, grafika też, gameplay, wszystko.

Opublikowano

Jak na moje auta za bardzo sie kleja i hamulce sa zbyt poblazliwe dla ludzi lubiacych trzymac gaz wiec nawet rewind nie jest potrzebny jak mozna L2 wcisnac. Wyglada spoczko, takie 7/10.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

fun aż wycieka z tego filmiku, pierwszy next-genowy racer, już chcę w to zagrać ! czuć że to duchowy następca pgr'a.

Opublikowano

wybuchów jest wg. mnie odpowiednia ilość (mam na myśli te fajerwerki na końcu). no ale żeby xbot się jarał to musi samolot przelecieć albo netsky dla ludzi bez gustu i wiedzy o dnb przygrywać.

Opublikowano

Ferrari robi robote, dobrze ryczy w tunelu, szkoda że trzeba iść spać 

beka z xbotowych januszy, za mało wybuchów xD

xDDDDDDD

Opublikowano

beka z xbotowych januszy, za mało wybuchów xD

Jedno auto i prosta droga.

OSOM.

Opublikowano

Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia więc dam wam jeszcze jeden, robaczki wy moje.

Opublikowano

Zamiast sie pogodzic z faktem ze xbox gorszy jest i bedzie

Driveclub cie utwierdzil w tym przekonaniu? :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.