Skocz do zawartości

Super Mario Maker

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mi to wygląda na odpowiednik wydania Bayo 2 + 1, więc raczej będzie spokojnie do kupienia bez większej spiny.

Opublikowano

No to nie dla mnie. Z lokanym multi i opcja sciagania gotowych leveli mialbym lifetime gierke do coopa z bratem (bo gramy albo w Mario na Wii albo w januszowa fife na PS3). Czyli kolejna gra z WiiU ktora odpada z listy do ogrania. Zostalo tego naprawde malo :(

Gość DonSterydo
Opublikowano

Rzuciłem okiem na amazona i wychodzi na to, że to nie jest żadna specjalna edycja, a standardowa :) Obejrzałem jeszcze ostatni trailer - bierem :D

• Plusik 1
Opublikowano

Rzuciłem okiem na amazona i wychodzi na to, że to nie jest żadna specjalna edycja, a standardowa :) Obejrzałem jeszcze ostatni trailer - bierem :D

Super, jak tylko będzie u Nas w dobrych cenach to rzucajcie linkami :)

Opublikowano

No to nie dla mnie. Z lokanym multi i opcja sciagania gotowych leveli mialbym lifetime gierke do coopa z bratem (bo gramy albo w Mario na Wii albo w januszowa fife na PS3). Czyli kolejna gra z WiiU ktora odpada z listy do ogrania. Zostalo tego naprawde malo :(

Zrobisz hardkorowy poziom i będziesz patrzył, jak bratu się pocą łapy na padzie - frajda będzie większa, niż z coopa.

• 3 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

Pytanie, żeby odpalić zrobione levele z NSMB wii U w mario maker to będe potrzebował kopii NSMB?

Opublikowano (edytowane)

Eeee nie. Dlaczego? Wszystkie levele zrobione w Super Mario Maker odpalasz normalnie w Super Mario Maker ;)

btw, na konsoleigry.pl pojawił się preorder z amiibo i artbookiem za 175 + wysyłka. Czekam na cenę w lovegame :P

Edytowane przez Rayos
Gość DonSterydo
Opublikowano

Świetna cena. Ciekawe kiedy wrzucą preorder na Menago.

Opublikowano

Figurka fajna:) Jak mi sie uda dorwac jakiegos uzywanego Wii u w dobrej cenie to wezme sobie pewnie na polke.

Opublikowano

Amiibo jest super! Macie fotkę, w rl wygląda jescze lepiej ^_^

To jest co prawda wersja z nowoczesnymi kolorami, ale z klasycznymi wygląda równie dobrze.

233f799e1ec047446a7af05812519cb2.jpg

185b53168a8bb5ce64a3579278b2ed7a.jpg

Tam niżej macie klasyczne kolory

069b669ea71780e47c13aa2d5ce26df0.jpg