Opublikowano 3 września 20159 l Już złożyłem preorder dawno ale wolałem się upewnić czy jest możliwość otrzymania gry wcześniej czy może nintendo karci za to
Opublikowano 5 września 20159 l http://love-game.pl/pl/p/WiiU-Super-Mario-Maker-Artbook-amiibo-Limited/473 Brałem tutaj i chyba nadal można.
Opublikowano 5 września 20159 l Obecnie najlepszą cenę ma Karen: http://www.karen.pl/product/283665/Elektronika/Dla_graczy/Super_Mario_Maker_Artbook_amiibo_Limited_WiiU_.html Bierzcie puki jest
Opublikowano 7 września 20159 l lovegame jest na urlopie do piątku, więc nici z grania już w środę, ddaaaaaammmmnnn ;_;
Opublikowano 7 września 20159 l Kurde, jedni mówią że bezpieczniej paczkomatem, inni że kurierem xd A ja właśnie tylko 11 września będę miał trochę wolnego by pograć, następnie dni trochę gorzej Chociaż paczkomaty jeszcze mnie nigdy nie zawiodły. Kurier tak...
Opublikowano 10 września 20159 l Tak jest A inne Cebulaki zamawiające z jakiegoś Love Game niech czekają
Opublikowano 10 września 20159 l a ja jestem w(pipi)iony. Gdyby nie ten urlop lovegame to juz dzis bym mial mariana, a tak to dopiero jutro
Opublikowano 11 września 20159 l Moja kopia lada chwila będzie do odebrania z paczkomatu. Jak porobicie jakieś levele to powrzucajcie namiary tutaj w temacie, chętnie pobiegam po forumowych kreacjach.
Opublikowano 11 września 20159 l te amiibo z marianem rozpikselowanym z kolekcjonerki to są widze dwie wersje kolorystyczne, rozumiem, że loteria którego dostane?
Opublikowano 11 września 20159 l Własnie dostałęm info o paczce do odebrania, jak sie wyrwe na chwile i odbiore to napisze co i jakz tym amiibo. Granie niestety dopiero wieczorem EDIT: Odebrana, sa klasyczne kolory Edytowane 11 września 20159 l przez Jeez_PS
Opublikowano 11 września 20159 l Ktoś dziś odbierał z lovegame? Bo zastanawiam się, kiedy będą wysyłać.
Opublikowano 11 września 20159 l dzis beda wysylac, bo wczoraj w nocy dopiero z urlopu wrocili. ja odbiore za pare godzin
Opublikowano 11 września 20159 l Mój preorder będzie do odbioru w poniedziałek Chyba, że zamienię na wersję z Amibo za 200 zł. Nie śpieszy mi się, ale może jednak warto tego plastikowego mariana mieć?