Gość ragus Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Będę miał gdzieś w grze wyszczególnione wasze poziomy? W sensie zmajomych. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 możesz dodać danego znajomego do "śledzenia" Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Srry za post pod postem ale są 2 fuck upy. 1 gdy uploadujemy swoj lvl potem wyedytujemy cos i znow wyslemy jego kod sie zmieni. Wiec wszystkie adresy co chwila trzeba aktualizowac. Druga sprawa praca kamery przy lvl spinaczkowych. Nie nadąża za marianem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 (edytowane) Srry za post pod postem ale są 2 fuck upy. 1 gdy uploadujemy swoj lvl potem wyedytujemy cos i znow wyslemy jego kod sie zmieni. Wiec wszystkie adresy co chwila trzeba aktualizowac. Druga sprawa praca kamery przy lvl spinaczkowych. Nie nadąża za marianem. AD 1. było to już omawiane, trochę z tym lipa, ale zawsze można po prostu dopieścić do granic możliwości level przed wrzuceniem go AD 2. możesz zmienić prędkość przesuwania się ekranu jak masz już to odblokowane oczywiście tam gdzie zmieniasz czas levelu, zmieniasz też prędkość autoscrolla AD AD 2. aa, chyba , że masz na myśli po prostu jak kamera się przesuwa do góry, to przepraszam Edytowane 13 września 2015 przez Rayos Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Łapcie mój pierwszy prostacki level 7824-0000-0031-33E2 Dopiero jak odblokuję coś więcej to porobię coś fajnego, na razie nie ma z czego . Nadal mam mało elementów, nie ogarniam tego systemu dawania nowych, dosyć sporo grzebię w edytorze, po paru minutach dostaję info o tym, że niedługo nowe elementy przybędą i nic się nie dzieje. Dopiero jak dziś włączyłem konsolę to wpadły, mam za każdym razem wyłączać i włączać konsolę, czy jak? Czy stawiać setki elementów jak głupi? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Łapcie mój pierwszy prostacki level 7824-0000-0031-33E2 Dopiero jak odblokuję coś więcej to porobię coś fajnego, na razie nie ma z czego . Nadal mam mało elementów, nie ogarniam tego systemu dawania nowych, dosyć sporo grzebię w edytorze, po paru minutach dostaję info o tym, że niedługo nowe elementy przybędą i nic się nie dzieje. Dopiero jak dziś włączyłem konsolę to wpadły, mam za każdym razem wyłączać i włączać konsolę, czy jak? Czy stawiać setki elementów jak głupi? Możesz to rushować stawiając setki elementów jak głupi, ale imo warto poczekać i na spokojnie sobie wszystko odblokować stopniowo ucząc się obsługi całej reszty wczoraj niestety nic nie zagrałem, ale jak dziś na chwilkę odpaliłem to mi przyszły assety z SMB3 i airship nadal macie problemy z moim levelem Lakitu garden? :< starałem się zrobić wszystko jak najbardziej intuicyjnie, chyba powinienem jedną rurę na samym froncie obniżyć tak, żeby było wiadomo, że tam należy wskoczyć jak już się zbierze properller shrooma Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Nie miałem czasu dzisiaj ogarnąć Waszych leveli także w kolejnych dniach wrócę do Lakitu Garden i z chęcią zobaczę co tam zmajstrował Orzeszek W głowie już mam masę pomysłów na levele z przejściami w rurach i drzwiami, ale muszę poczekać Świetnie sprawdza się tutaj formuła szybkich leveli 10 Mario Challenge i 100, człowiek siada, przepada i cieszy michę a kooperacyjnie też się to sprawdza bo każdy chce co level zagrać Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Jak odblokować te próbne levele od 1-2 do 2-4? Przeszedłem kilkanaście razy 10 Mario Challenge i odblokowałem już poziomy z mistrzostw Nintendo. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 Jak odblokować te próbne levele od 1-2 do 2-4? Przeszedłem kilkanaście razy 10 Mario Challenge i odblokowałem już poziomy z mistrzostw Nintendo. 1-1 do 2-4 to są sloty na przykładowe levele, które się odblokowują przy okazji zdobywania nowego stuffu do edytora 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 września 2015 Opublikowano 13 września 2015 odblokowałem werid shrooma Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 (edytowane) Ależ easter egga wyłapałem Spadłem w przepaść w undergroundzie klasycznego mario i zamiast usłyszeć znany dżingiel, słychać było, jak marian z zaciekawieniem chodzi po dni jaskini i czegoś szuka. W końcu otwiera jakieś drzwi i przez to, że gram na słuchawkach, prawie padłem na zawał bo nagle w lewym uchu mi jakaś kobieta zaszeptała "super mario maker...". Po czym słychać było jak Marian wsiada do samochodu i odjeżdza dopiero po tym został puszczony dżingiel śmierci GOTY EASTER EGG, DLACZEGO TEGO NIE NAGRYWAŁEM!! also: 9019-0000-0033-E1CE Edytowane 14 września 2015 przez Rayos Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Panowie, dodajcie mnie do znajomych lub podajcie swoje Nintendo ID. Z poziomu gry można dodać wybranych twórców leveli do obserwowanych. Miałbym Was pod ręką. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Jak uruchamiasz nasze levele, to przecie widać czyje to jest RayosPL właśnie pracuję nad airshipem i dostałem SMW a niedługo dźwięki Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Dobry bajer jest z tym "cieniem" ruchów Mariana. Można podejrzeć jak się poruszamy i gdzie ewentualnie ustawić przeszkodzę, stopień, cokolwiek Ja zanim to dostałem, to na czuja stworzyłem to: "Van Halen said... JUMP!!!" C937-0000-0024-D685 Ale się naklikałem by wszystko idealnie ustawić Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 nie mogę się odnaleźć w tych wodnych/latających levelach jakoś C8BC-0000-0036-EE92 Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Mój pierwszy: 2B67-0000-0036-EEA8 Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Prawie wszystko mi się podoba, ale jedna rzecz nie: poziomy tworzone przez ludzi, w które gram w 100 Mario Challenge. Mnóstwo żenujących leveli - albo trwają 10 sekund i polegają na biegu w prawo, albo tylko ich twórca umie je przejść, bo np. ustawi sobie gdzieś niewidoczny bloczek, którego znalezienie jest konieczne do ukończenia poziomu albo nawrzuca rzeczy, które działają losowo i poziomu nie da się w większości przypadków przejść. Samo budowanie za to bardzo fajne. Sporo opcji, można zrealizować mnóstwo ciekawych pomysłów. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Prawie wszystko mi się podoba, ale jedna rzecz nie: poziomy tworzone przez ludzi, w które gram w 100 Mario Challenge. Mnóstwo żenujących leveli - albo trwają 10 sekund i polegają na biegu w prawo, albo tylko ich twórca umie je przejść, bo np. ustawi sobie gdzieś niewidoczny bloczek, którego znalezienie jest konieczne do ukończenia poziomu albo nawrzuca rzeczy, które działają losowo i poziomu nie da się w większości przypadków przejść. Samo budowanie za to bardzo fajne. Sporo opcji, można zrealizować mnóstwo ciekawych pomysłów. sam dziś robiłem 100 mario challenge na mediumie i jeden level był absolutnie nie do przejścia. jednoekranowy, wysoka pionowa ściana nie do przeskoczenia. 5 minut skakałem i suzkałem jakiegoś hidden blocku - bezskutecznie. No niestty, niektórzy ludzie nie widzą potrzeby tworzenia ciekawych, wciągających poziomów, a w 100 mario challenge leci wsio losowo chociaż tyle, że można levele skipować Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 To da się zamieścić level którego się nie da ukończyć? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Nie da się. Bardziej chodzi o to, że taki level tylko sam twórca wie jak przejść, jeśli gdzies tego cholernego hidden blocka wsadził w dzikie miejsce Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Można grać TYLKO na padlecie? Jadę do domu na kilka dni i mam tam wiiu, ale ciężej z tivikiem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 polski trailer Jest ciut lepiej niż ze splatoonem, no ale jakoś gościu dziwnie wypowiada zdania i bez zaangażowania @Ragus, wydaje mi się, że tylko padletem można grać. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Nosz karwa. Wreszcie mam czas, aby popykać w gierkę. Zaraz posprawdzam wasze arcydzieła a i sam ulepie to i owo Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 o mój dobry boże <3 <3 <3 GOTY!! 90EE-0000-002B-A2E7 nie moje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi