Opublikowano 20 września 20159 l Dlaczego? Nie robię plansz, bo się do tego nie nadaję, ale czerpię ogromną przyjemność z grania w poziomy, które są często lepsze od tych z oryginalnych gier.
Opublikowano 20 września 20159 l No jednak edytor to ten główny smaczek. Ale ja poziomów nie szukałem w taki sposób jak Ty, to może znajdę więcej fajniejszych do pogrania.
Opublikowano 20 września 20159 l Polecam, inna gra. Bez samograjów, muzyczek, 10 sekundowych poziomów. Samo mięsko. Gdyby nie takie strony to gra byłaby już na allegro.
Opublikowano 21 września 20159 l Dobre "DO press something" xD Polecam Super Meat Bros. Jeden z najlepszych poziomów, jakie grałem.
Opublikowano 22 września 20159 l Dobre "DO press something" xD Polecam Super Meat Bros. Jeden z najlepszych poziomów, jakie grałem. Trzeba być upartym by go skończyć, ja chyba po ok 15 próbie poddałem się
Opublikowano 23 września 20159 l Mój level ma za(pipi)iste statystyki. Na ponad 100 prób ukończenia, tylko 2 próby są udane Stworzyłem potwora?
Opublikowano 24 września 20159 l Myślicie, że warto jest kupować New Super Mario Bros U skoro mam teraz setki poziomów na tym silniku?
Opublikowano 24 września 20159 l nie grałeś nie oceniaj nie no, serio moim zdaniem w żadnym innym marianie nie ma tak dobrych plansz Edytowane 24 września 20159 l przez ragus
Opublikowano 25 września 20159 l Tak, bo to najlepszy mario 2d. To kwestia gustu. Zdecydowanie New Super Mario Bros. U to zakup obowiązkowy dla każdego posiadacza Wii U, bo to jest najlepszy Mario z serii New jaki powstał. Odpowiedniu trudny, ładny, wkręcający gameplay, zwłaszcza na multi. Do tego wyzwania całkiem sympatycznie trudne. Kup Figaro, nie pożałujesz. (najlepszy mario 2D to SMB.3 na równi z SMW)
Opublikowano 25 września 20159 l Okej, kupię. Planowałem niedługo, ale ze względu na Mario Makera i podobieństwa, to trochę zaczekam.
Opublikowano 25 września 20159 l Mnie jakoś Mario U niezbyt się podoba, dawałem mu szansę 3 razy i za każdym razem bardziej irytował niż bawił. Na moje nieszczęście mam teraz wersję cyfrową której już nie sprzedam, a prawdopodobnie już nigdy nie odpalę Jak dorwiesz na płycie z dodatkiem Luigi U w dobrej cenie to bierz ale najlepszym Marianem 2D bym tego w życiu nie nazwał. Edytowane 28 września 20159 l przez Dobos
Opublikowano 27 września 20159 l Ten 100 Mario Challenge polega na tym, że ma się 100 żyć i 100lvl do przejścia czy 100 żyć i tylko te 16? Levele jak rozumiem losowe?
Opublikowano 27 września 20159 l 100 mario challenge to 100 żyć na przejście chyba 10 poziomów losowych zrobionych przez graczy. Jest też 10 mario challenge, czyli 10 żyć na chyba 8 poziomów zrobionych od Nintendo. Fajne sprawy.
Opublikowano 27 września 20159 l Ten 100 Mario Challenge polega na tym, że ma się 100 żyć i 100lvl do przejścia czy 100 żyć i tylko te 16? Levele jak rozumiem losowe? 100 żyć i 8/16 (zależnie od poziomu trudności) losowo dobranych, ze względu na trudność, leveli :-) w nagrodę po przejściu dostajesz kostium amiibo
Opublikowano 30 września 20159 l Hej, czy ktoś jest tutaj zainteresowany stworzeniem wątku/grupy, żeby regularnie wymieniać się stworzonymi przez siebie poziomami i rozmowach o nich? Nie mam na myśli grupy gdzie każdy wrzuca swoją planszę i czeka na gwiazdki, tylko , siłą rzeczy, mniejszą grupę, gdzie można spokojnie przejść wszystkie plansze i je obgadać/konstruktywnie skrytykować itd. Może to być wątek forum, albo grupa na facebooku - jeszcze nie mam konkretów, chciałem się zorientować czy w ogóle są zainteresowani, bo było by miło dostawać porządky feedback w ojczystym języku:)
Opublikowano 30 września 20159 l Do końca tygodnia raczej ruszy cykl newsów na my3dsie z najciekawszymi znalezionymi levelami, ale podobne coś można ogarnąć :-) ale IMO lepiej zostawić to w tym temacie. Ew pisać na my3dsie