Skocz do zawartości

Super Mario Maker

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego? Nie robię plansz, bo się do tego nie nadaję, ale czerpię ogromną przyjemność z grania w poziomy, które są często lepsze od tych z oryginalnych gier.

Opublikowano

Polecam, inna gra. Bez samograjów, muzyczek, 10 sekundowych poziomów. Samo mięsko.

Gdyby nie takie strony to gra byłaby już na allegro.

Opublikowano

Dobre "DO press something" xD

Polecam Super Meat Bros. Jeden z najlepszych poziomów, jakie grałem.

Trzeba być upartym by go skończyć, ja chyba po ok 15 próbie poddałem się :P

Opublikowano (edytowane)

nie grałeś nie oceniaj

nie no, serio moim zdaniem w żadnym innym marianie nie ma tak dobrych plansz

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Tak, bo to najlepszy mario 2d.

To kwestia gustu. Zdecydowanie New Super Mario Bros. U to zakup obowiązkowy dla każdego posiadacza Wii U, bo to jest najlepszy Mario z serii New jaki powstał. Odpowiedniu trudny, ładny, wkręcający gameplay, zwłaszcza na multi. Do tego wyzwania całkiem sympatycznie trudne. Kup Figaro, nie pożałujesz.

(najlepszy mario 2D to SMB.3 na równi z SMW) 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie jakoś Mario U niezbyt się podoba, dawałem mu szansę 3 razy i za każdym razem bardziej irytował niż bawił.

Na moje nieszczęście mam teraz wersję cyfrową której już nie sprzedam, a prawdopodobnie już nigdy nie odpalę :P

Jak dorwiesz na płycie z dodatkiem Luigi U w dobrej cenie to bierz ale najlepszym Marianem 2D bym tego w życiu nie nazwał.

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

Ten 100 Mario Challenge polega na tym, że ma się 100 żyć i 100lvl do przejścia czy 100 żyć i tylko te 16? 

Levele jak rozumiem losowe? 

Opublikowano

100 mario challenge to 100 żyć na przejście chyba 10 poziomów losowych zrobionych przez graczy. 

Jest też 10 mario challenge, czyli 10 żyć na chyba 8 poziomów zrobionych od Nintendo.

Fajne sprawy.

Opublikowano

Ten 100 Mario Challenge polega na tym, że ma się 100 żyć i 100lvl do przejścia czy 100 żyć i tylko te 16?

Levele jak rozumiem losowe?

100 żyć i 8/16 (zależnie od poziomu trudności) losowo dobranych, ze względu na trudność, leveli :-) w nagrodę po przejściu dostajesz kostium amiibo
Opublikowano

Hej, czy ktoś jest tutaj zainteresowany stworzeniem wątku/grupy, żeby regularnie wymieniać się stworzonymi przez siebie poziomami i rozmowach o nich? Nie mam na myśli grupy gdzie każdy wrzuca swoją planszę i czeka na gwiazdki, tylko , siłą rzeczy, mniejszą grupę, gdzie można spokojnie przejść wszystkie plansze i je obgadać/konstruktywnie skrytykować itd. Może to być wątek forum, albo grupa na facebooku - jeszcze nie mam konkretów, chciałem się zorientować czy w ogóle są zainteresowani, bo było by miło dostawać porządky feedback w ojczystym języku:)

Opublikowano

Do końca tygodnia raczej ruszy cykl newsów na my3dsie z najciekawszymi znalezionymi levelami, ale podobne coś można ogarnąć :-) ale IMO lepiej zostawić to w tym temacie. Ew pisać na my3dsie