Skocz do zawartości

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Wasze wrażenia z Ranked? Szczerze mówiąc zdecydowanie wolałbym aby Splat Zone się zmieniało co jakiś określony czas/nabitą ilość punktów. No i jak dla mnie trochę bardziej odczuwam nierówność w kwestii broni. 2x dobrze chroniony Roller w Splat Zone i drużyna praktycznie nie do zatrzymania, dopóki przeciwnik nie skoordynuje ataku: a z randomami to praktycznie niemożliwe.. No i zaczyna mnie jednak doprowadzać do szału ograniczenie do dwóch map. Dzisiaj kilkukrotnie miałem sytuację: 5x ta sama mapa, zmiana na jeden mecz i znowu 5x poprzednia..

Opublikowano

Ranked? Bardzo symaptyczny tryb, póki co jestem zadowolony, jak i z całej gry :D Ciągle się nie nudzi, ciągle się super gra czy to po singlu czy to na multi <3 

Opublikowano (edytowane)

Fajny ten splatoon tylko ze sterowaniem mam problem. Ruchowo gamepadem nie idzie w to grac a jak przełącze na zwykle to kamera jest strasznie czuła i ciężko mi dopasować bo w trakcie gry nie można tego zmienić tylko w menu, czy można? A wy jak gracie, ja gram chyba na sensivity -3

Edytowane przez czapa
Opublikowano

Nie można zmieniać czułości w trakcie meczu. Sterowanie ruchem jest świetne, kwestia godzinnego przyzwyczajenia się :) -3 bodajże, celowanie ruchome + analog

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ciekawe jak produkcja przetrwa próbę czasu. Jak odpalam Mario Kart 8 w multi to jakby wczoraj była premiera ;)

Opublikowano

Właśnie odebrałem swój egzemplarz (po 11 dniach od zakupu - przy deklarowanym czasie realizacji 2-4 dni :whistling:).
Mam tylko nadzieję, że uda się jeszcze dzisiaj zagrać :)

Opublikowano

Gra rewelacyjna. Usiadłem wczoraj na chwilę, żeby spróbować i nawet się nie spostrzegłem jak nabiłem 5lvl. Myślałem, że po 27 latach grania nic już mnie nie zaskoczy, a jednak Nintendo po raz kolejny pokazało, że potrafi. Celowanie żyroskopem jest bardzo intuicyjne i precyzyjne - po drugim meczu już wiedziałem, że nie będę grzebał w opcjach, żeby przejść na gałki. Z uzbieraniem chętnych do gry nie było problemu (w godzinach nocnych) - osiem osób zbierało się w kilkanaście sekund, żadnych lagów czy wywalania z serwerów. Po prostu super :)

Opublikowano

Ten singiel to jakiś misje czy normalna fabuła?

Jutro dołączam do gry.

Opublikowano

Ten singiel to jakiś misje czy normalna fabuła?

Jakaś fabuła jest, ale szczerze to nie zwracam zbyt dużej uwagi. Podobnie trochę do Marianów 3D, masz kilka mini-overworld'ów, na których jest po kilka leveli, które możesz robić w dowolnej kolejności. Bardzo polecam obadać, bo jest naprawdę zaskakująco dobrze.

Opublikowano

To ładuje padleta i jutro pykam. Lipa że nie można używać pro controllera. Odzwyczaiłem się od deski.

Opublikowano

"Decha" się przydaje, bo raz, że wyświetla mapę a dwa umożliwia teleport po respawnie, a oba te elementy są bardzo ważne.

Jakby byli chętni to około 23-ciej powinienem już być gotowy do gry :)

Opublikowano

Ja to myślałem ze single będzie zrobiony na odpie,rdol a to bardzo zgrabny zlepek poziomów z przywiązaniem do detali nie gorszym niż w Marianach od EAD 0_o. Strasznie fajnie się gra.