Skocz do zawartości

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy to na oczy nie widziałem, ale jak dla mnie to najlepsza strzelanka ever.

W sumie dla mnie też i tym samym bardzo oryginalna  w zalewie tych wszystkich do siebie podobnych shooter'ów. Na tak genialny pomysł w swojej prostocie to mogło wpaść tylko Nintendo. I jest to praktycznie jedyna strzelanina, której udało się przekonać mnie do grania online, w innych tego typu produkcjach olewam tryb multi...

• Plusik 1
Opublikowano

W sumie szkoda, że sprzedałem płytę.

Dlatego dzisiaj kupiłem zdrapkę :cool:. Taka gierka na dysku, bez potrzeby wyciągania Xeno z napędu to jest to.

Opublikowano

Ta nowa mapa szybka jest, a dodatkowo całkiem fajnie gra się tam wałeczkiem. Co prawda po pierwszym meczu i 8-0 dalej było już gorzej, ale dobrze wchodzi. Oczywiście na Splat Zonesach, bo Rainmaker to...

Gość yaczes
Opublikowano

czy ktos chcialby kupic kod? Bo ja poluje na pudelko.

PW jakby co.

Jest juz matchmaking?

Opublikowano

Też się podpinam do pytania Dave'a, aczkolwiek jak się zastanowiłem to musieliby dać zupełnie rozdzielny tryb dla ustawianych drużyn, bo taki zgrany skład mógłby bardzo psuć rozgrywkę ludziom z randomowych grup.

Opublikowano

Znaczy du,py matchmaking nie urywa. 2 zespoły po każdym meczu są losowane i z tego co pamiętam, to jak grałem z Figaro to raz byłem z nim, a raz przeciwko.

Grę mam z powrotem ale strasznie zapomniałem jak się gra i dostaję baty xD. Gramy coś ktoś?

Opublikowano

W końcu przez weekend pograłem trochę i rozumiem dlaczego to najlepsza strzelanka roku 2015.

Dawno nie miałem syndromu - jeszcze tylko jedna rundka (multi) / plansza (singiel).

Generalnie średni czas oczekiwania na rozpoczęcie meczu był krótszy niż 15 sekund. Pewnie to przez weekend ale zobaczę w tygodniu jak będzie. Wydaje się, że gracze mieszani są globalnie - dużo Japonów grało, połowa ludzi miała nicki krzaczkowe. Na razie nie jestem w stanie stwierdzić lagów bo uczepiłem się wałka malarskiego. Pewnie użytkownicy inkzooki mogą się wypowiedzieć na ten temat szerzej.

Ogólnie nie sposób nie polecić tej gry każdemu.

• Plusik 2
Opublikowano

Rozegrałem 2 mecze niestety nie miałem za dużo czasu, ale gra robi strasznie, a im dalej tym pewnie jeszcze lepiej, wbiłem rownież do kanału i rozumiem ze to jest singiel ? Długi on jest ? jutro będę miał więcej czasu na grę to przysiądę konkretnie

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość suteq
Opublikowano

Ależ ta gra to jest sztos. :obama: 

Świetny, nowy pomysł, dobre strzelanie, piękna graficznie, dobrze zaprojektowane poziomy. Miałem w ogóle w to nie grać, ale z racji, że było na dysku to zagrałem i absolutnie nie żałuję. Ominęłaby mnie świetna gierka. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj w końcu położyłem swoje łapska na tym... ależ to uzależniające. Jeszcze jeden meczyk, jeszcze jedna plansza i północ szybko mnie zastała.

W ogóle zero problemów z rozpoczęciem rywalizacji i współzawodnictwem, od razu wiadomo o co chodzi. Przynajmniej przy pierwszym kontakcie nie czuć tego jak w innych grach polegających na rywalizacji, gdzie bardziej doświadczeni gracze w danym meczu rozjeżdżają jakiegoś świeżaka na dwa strzały.

Opublikowano (edytowane)

No tutaj to nawet lvl 50 może względnie sprawiedliwie grać z lvl 5, więc to jest akurat dość dobrze wyważone :) Liczy się przede wszystkim fun, a tego jest cała masa :banderas: Poczekaj aż odblokujesz dodatkowe tryby jak wbijesz 20 lvl ;) chociaż mi i tak najwięcej frajdy sprawia klasyczny turf war 

Niedługo zamierzam pograć z młodym w Splatoona, bo mnie męczy o to, może się dołączysz? :D

Pograj w singla, bo jest świetny, a ten OST :fsg:

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Chętnie dołączę, zresztą wysłałem wczoraj zaproszenia do znajomych :lapka:

W singlu zrobiłem kilka plansz. Dobrze rozumiem, że tam kupujemy ulepszenia za te pomarańczowe orby, które są niedostępne do zdobycia grając samo Multi?

Opublikowano (edytowane)

EQ, które ulepszasz w singlu możesz używać tylko w singlu :) To są dwie osobne rzeczy. Ale za przejście singla odblokujesz, jesli dobrze pamiętam, broń i zestawik ciuchów. 

Domyślam się, że nie masz amiibo squida albo inkling girl/boya? Bo jak coś, to z nich masz dodatkowe challenge do singla i możesz odblokować kolejne bronie/ciuchy do multi :) 

Edytowane przez Rayos