Hum 3 700 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Nie mam żadnego amiibo, bo skąd niby. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 No racja, ale upewnić się można To zgadamy się jeszcze jakoś na privie Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Dajcie znać jak będziecie cisnąć, może ja swoją sztukę odkurzę. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 No to jutro może, bo chyba jutro ja będę grał Baaaardzo dawno nie grałem, więc będę lamił Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Mnie jutro raczej nie będzie. Chyba, że późnym wieczorem na godzinkę, max dwie. Rayos ogarnij pw. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Ogarnę jak napiszesz bo nic nie dostałem Cytuj
kostek941 35 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Też zacząłem wczoraj grać,bo w końcu mam i swoje WiiU. Gra jest miodna,dawno nie grałem w tak relaksujące multi. Jak ktoś chętny pograć to zapraszam Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 W to się chyba nie da zapomnieć grać i lamić. Ja tam zawsze z Krak-on Splat Rollerem jestem fresh Kurde, to jest fenomen. Mogę miesiąc nie grać, odpalić ot tak i wciąga niemiłosiernie. Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 To na jutro sie umawiamy? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Chętnie, będę kolo 20, tak z godzinkę chyba będę mógł pograć. Chyba że młody będzie chciał grać w coś innego Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Rayos Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 14 kwietnia 2016 Opublikowano 14 kwietnia 2016 no to ja juz skonczylem grac, fajnie ze gralismy razem. Straszliwie lamilem, nie gralem w to sto lat, a to, ze cialge mnie rzucalo do calego pokoju 50 lvl wcale nie pomagalo... Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Ma ktoś ochotę pograć? Wrzucili jakiegoś triala do pierwszego września więc chętnie przetestuje z większą ilością ludzi z forumka. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Możemy zagrać. Oprócz triala od września przez 6 miesięcy zapowiedzieli cykl turniejów Cytuj
michu86- 395 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Pany oglądałem chwilę to multi i tam chodzi o to żeby zawalić swoim kolorem jak największy % planszy? A czy przy tym normalnie mogę strzelać i zabijać przeciwników? Ta gra ma singla? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Są różne tryby gry, ale najwazniejszym jest turf war czyli zamalowanie terenu Da się przyu tym normalnie strzelać i zabijać przeciwników. Jasne, że ma singla i to całkiem fajnego na kilka godzin, lepiej się bawiłem przy singlu niż przy multi, ale to dla mnie zawsze był singiel>multi niezależnie od gry Cytuj
michu86- 395 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 To sobie ściągnę bo dostałem wraz z konsolą karteczkę z kodem na grę. Wstrzymywałem się z jej pobraniem bo myślałem, że to tylko multi. A nie bardzo widzi mi się grać po wifi. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 pamiętaj tylko, że singiel to de facto dodatek do multi, jest porzadny, ale krótki na kilka godzin. A czemu po wifi nie chcesz grać? zabawa przednia, spróbuj to się przekonasz Cytuj
michu86- 395 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Długa historia - w skrócie modem mam przy wejściu do chaty i tylko w tym miejscu może być, a konsola na piętrze i czasami traci sygnał. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Długa historia - w skrócie modem mam przy wejściu do chaty i tylko w tym miejscu może być, a konsola na piętrze i czasami traci sygnał. To na piętro lub gdzieś pomiędzy nie warto byłoby pomyśleć o wzmacniaczu sygnału? Tanie to a bardzo przydatne. http://www.tp-link.com.pl/products/details/TL-WA854RE.html Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) Ogólnie to... malowanie nie jest głównym trybem gry. 90% czasu spędziłem w trybie rankingowym, gdzie co 4 godziny tryb zmienia się na jeden z poniższych: - Splat Zones: malowanie i pilnowanie małych pól (taka wariancja na temat King of the Hill z innych tego typu gier), - Tower Control: jazda wieżą w określone miejsce (zazwyczaj gdzieś w okolicach bazy przeciwnika), - Rainmaker - transport broni (która strzela ogromnym tornadem farby) do bazy przeciwnika. Turf War, czyli malowanie, jest tylko na początku, a potem to w zasadzie jest odskocznia, w dodatku okropnie nudna. Głównie mięsko to jednak powyższe tryby rankingowe. O wiele szybsze i bardziej emocjonujące. Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Elanczewski Cytuj
michu86- 395 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 (edytowane) Prędzej przewiercę 4 ściany niż będę grał na multi bezprzewodowo Nawet nie tyle, że mi zrywa połączenie - co w ogóle nie chce wyszukać meczu. Taka sytuacja: Mam zdrapkę na Splatoona chcę ją odbezpieczyć (jak mieliście to wiecie jak to jest "zaplajstrowane") - no masakra, jakby nie wiem jakie tam skarby narodowe się pod tym kryły. Nie dało się tej naklejki oderwać od przodu więc nauczony doświadczeniem próbuję od tyłu - no i się udało... odrywam naklejkę a tu *(pipi)s* urwała się przy końcu i nie zerwała się poprawnie w konsekwencji nie było widać 2 pierwszych znaków z kodu. No trochę dużo kombinacji bym miał gdybym chciał strzelać, ale udało mi się zerwać ze źle oderwanej naklejki pierwszy znak więc został mi tylko drugi z którym już nic nie dało się zrobić. Więc musiałem wpisywać dużo kombinacji z jednym zmiennym znakiem i tam za 15 razem się udało, co za emocje - jak na grzybach. Edytowane 30 sierpnia 2016 przez michu86- Cytuj
Kmiot 13 740 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 No, mam tę zdrapkę i nie wiem czy wiesz, ale tam się nie odkleja żadnej naklejki. Ona jest po to, by zabezpieczyć wydrukowany kod przed zdrapaniem. A zdrapuje się tylko wierzchnią warstwę. Domyślam się jednak o co Ci chodzi, bo sam miałem zagadkę, gdy warstwa nie chciała się zdrapywać, rozważałem już zdzieranie naklejki i w zasadzie dopiero odpowiedni kąt drapania był zaskakująco skuteczny. No, chyba że Ty miałeś jakiś inny system zabezpieczeń, ale nie podejrzewam. Pytanie w temacie. Czy ja dobrze rozumiem, że w tej grze nie ma żadnego rodzaju multiplayera kanapowego? Cytuj
AvengerGT 9 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 (edytowane) Dziwnie tak odkopać temat po ponad 1.5 roku, ale co tam, dopiero dorwałem swoją kopię w dobrej cenie. Wbiłem do singla i jakoś tak dziwnie sterować w połowie gałką, w połowie żyroskopem, w sumie to drugie coś początkowo nie wychodzi - z przyzwyczajenia trzymam sztywno padleta i zapominam nim przechylać. Ale to pół biedy, bo po pół godzinie coś się źle poczułem (blady, w żołądku się przewraca, normalnie jak w co dynamiczniejszych grach na vr...) i chyba od tych "motion controls" zrobiło mi się niedobrze. Ciekawe czy też ktoś tak miał, a ja raczej spasuje i pogram tylko na gałkach. Ok, przejrzałem googla i widzę, że jednak sporo tematów jest z mdłościami przy "motion controls" Edytowane 1 marca 2018 przez AvengerGT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi