Opublikowano 29 grudnia 20159 l Nigdy to na oczy nie widziałem, ale jak dla mnie to najlepsza strzelanka ever. W sumie dla mnie też i tym samym bardzo oryginalna w zalewie tych wszystkich do siebie podobnych shooter'ów. Na tak genialny pomysł w swojej prostocie to mogło wpaść tylko Nintendo. I jest to praktycznie jedyna strzelanina, której udało się przekonać mnie do grania online, w innych tego typu produkcjach olewam tryb multi...
Opublikowano 30 grudnia 20159 l W sumie szkoda, że sprzedałem płytę. Dlatego dzisiaj kupiłem zdrapkę . Taka gierka na dysku, bez potrzeby wyciągania Xeno z napędu to jest to.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Ta nowa mapa szybka jest, a dodatkowo całkiem fajnie gra się tam wałeczkiem. Co prawda po pierwszym meczu i 8-0 dalej było już gorzej, ale dobrze wchodzi. Oczywiście na Splat Zonesach, bo Rainmaker to...
Opublikowano 5 stycznia 20169 l czy ktos chcialby kupic kod? Bo ja poluje na pudelko. PW jakby co. Jest juz matchmaking?
Opublikowano 8 stycznia 20169 l Też się podpinam do pytania Dave'a, aczkolwiek jak się zastanowiłem to musieliby dać zupełnie rozdzielny tryb dla ustawianych drużyn, bo taki zgrany skład mógłby bardzo psuć rozgrywkę ludziom z randomowych grup.
Opublikowano 8 stycznia 20169 l Znaczy du,py matchmaking nie urywa. 2 zespoły po każdym meczu są losowane i z tego co pamiętam, to jak grałem z Figaro to raz byłem z nim, a raz przeciwko. Grę mam z powrotem ale strasznie zapomniałem jak się gra i dostaję baty xD. Gramy coś ktoś?
Opublikowano 8 stycznia 20169 l W sumie mogę odkurzyć jak się zbierze jakaś ekipa. Tylko muszę pościągać te wszystkie update'y.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l W końcu przez weekend pograłem trochę i rozumiem dlaczego to najlepsza strzelanka roku 2015. Dawno nie miałem syndromu - jeszcze tylko jedna rundka (multi) / plansza (singiel). Generalnie średni czas oczekiwania na rozpoczęcie meczu był krótszy niż 15 sekund. Pewnie to przez weekend ale zobaczę w tygodniu jak będzie. Wydaje się, że gracze mieszani są globalnie - dużo Japonów grało, połowa ludzi miała nicki krzaczkowe. Na razie nie jestem w stanie stwierdzić lagów bo uczepiłem się wałka malarskiego. Pewnie użytkownicy inkzooki mogą się wypowiedzieć na ten temat szerzej. Ogólnie nie sposób nie polecić tej gry każdemu.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Rozegrałem 2 mecze niestety nie miałem za dużo czasu, ale gra robi strasznie, a im dalej tym pewnie jeszcze lepiej, wbiłem rownież do kanału i rozumiem ze to jest singiel ? Długi on jest ? jutro będę miał więcej czasu na grę to przysiądę konkretnie
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Mi sie podobaja te tradycyjne warp roomy i klasyczny podział na poziomy Singla warto ograć dla samego ostatniego bossa.
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Wczoraj odbył się oficjalny koncert Squid Sisters https://www.youtube.com/watch?v=u99z1MIhUTk
Opublikowano 30 stycznia 20169 l O jak ja ich nie lubię jak muszę po odpaleniu gry przeklikać jakieś bzdury.
Opublikowano 25 marca 20169 l Ależ ta gra to jest sztos. Świetny, nowy pomysł, dobre strzelanie, piękna graficznie, dobrze zaprojektowane poziomy. Miałem w ogóle w to nie grać, ale z racji, że było na dysku to zagrałem i absolutnie nie żałuję. Ominęłaby mnie świetna gierka.
Opublikowano 25 marca 20169 l Potwierdzam. Też długo się zbierałem przechodząc sporo innych tytułów, bo nie za bardzo ciągnęło mnie do multi, ale w Splatoonie multiplayer jest fenomenalny
Opublikowano 25 marca 20169 l Trochę się wstydzę, że poświęciłem na to ze 300 godzin życia :| Ale ta gra jest tak dobra, a miałem taki hajp + wakacje, że... no, tak wyszło
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Wczoraj w końcu położyłem swoje łapska na tym... ależ to uzależniające. Jeszcze jeden meczyk, jeszcze jedna plansza i północ szybko mnie zastała. W ogóle zero problemów z rozpoczęciem rywalizacji i współzawodnictwem, od razu wiadomo o co chodzi. Przynajmniej przy pierwszym kontakcie nie czuć tego jak w innych grach polegających na rywalizacji, gdzie bardziej doświadczeni gracze w danym meczu rozjeżdżają jakiegoś świeżaka na dwa strzały.
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l No tutaj to nawet lvl 50 może względnie sprawiedliwie grać z lvl 5, więc to jest akurat dość dobrze wyważone Liczy się przede wszystkim fun, a tego jest cała masa Poczekaj aż odblokujesz dodatkowe tryby jak wbijesz 20 lvl chociaż mi i tak najwięcej frajdy sprawia klasyczny turf war Niedługo zamierzam pograć z młodym w Splatoona, bo mnie męczy o to, może się dołączysz? Pograj w singla, bo jest świetny, a ten OST Edytowane 13 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Chętnie dołączę, zresztą wysłałem wczoraj zaproszenia do znajomych W singlu zrobiłem kilka plansz. Dobrze rozumiem, że tam kupujemy ulepszenia za te pomarańczowe orby, które są niedostępne do zdobycia grając samo Multi?
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l EQ, które ulepszasz w singlu możesz używać tylko w singlu To są dwie osobne rzeczy. Ale za przejście singla odblokujesz, jesli dobrze pamiętam, broń i zestawik ciuchów. Domyślam się, że nie masz amiibo squida albo inkling girl/boya? Bo jak coś, to z nich masz dodatkowe challenge do singla i możesz odblokować kolejne bronie/ciuchy do multi Edytowane 13 kwietnia 20169 l przez Rayos