Figaro 8 300 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 (edytowane) Parę nowych fotek. Nie mogę się doczekać, aż kupię Wii U w 2015 roku edit: jednak nie takie nowe... ale i tak ładne. Edytowane 13 września 2014 przez Figaro Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Jaram się strasznie. Szkoda że przenieśli na następny rok:( Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Oświetlenie w najnowszych grach Nintendo na WiiU jest nie z tego świata. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 wow, ten level w pociągu nocą zapowiada się cudnie. w ogóle jaki fun z tych obrazków płynie jak toad sobie pomyka z bananem na ryju . Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Eh, i znowu mam ochotę kupić WiiU pomimu hejtu na Nintendo w sprawie konsol Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 jaki hejt ? coś przegapiłem ? Bo nawet w cw nintendo wygrało e3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Eh, i znowu mam ochotę kupić WiiU pomimu hejtu na Nintendo w sprawie konsol Przełknąłeś jakoś zakup handhelda bez wsparcia 1st party, to i nową konsolę nintendo przełkniesz. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 jaki hejt ? coś przegapiłem ? Bo nawet w cw nintendo wygrało e3 Mój osobisty hejt. Eh, i znowu mam ochotę kupić WiiU pomimu hejtu na Nintendo w sprawie konsol :confused: Przełknąłeś jakoś zakup handhelda bez wsparcia 1st party, to i nową konsolę nintendo przełkniesz. Już postanowiłem, że "kupuję" pod choinkę, miałem kupić w październiku, ale jednak mnie nie będzie stać PS I chyba kupię tego NEW 3DSa... za rok Cytuj
Kakkoi 2 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Czekałem na grę, ale od momentu gdy wiadomo, że będzie to produkcja logiczna wykorzystująca funkcjonalność gamepada moja ochota zmalała. Dla mnie to minus, nie mam nic do gier logicznych, o ile te nie są robione na zasadzie "zgaduj co autor miał na myśli". Dlatego z dużą dozą rezerwy podchodzę do kapitana grzyba. W dodatku obracanie tablopada w celu rozwiązywania zagadek niezbyt mnie kręci. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Jeżeli nic się nie zmieni, to sterowanie powinno być jak w 3DWorld, czyli kamerą można też obracać za pomocą prawej gałki. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Z każdym kolejnym screenem i trailerkiem jaram się jak murzyn blaszką. Brakowało mi tego powiewu klasyki w nowym wydaniu a ostatnio coś twórcy mnie zaczynają rozpieszczać. Tutaj mam The Evil Within, tam Sonica kojarzącego mi się z Sonic Heroes to samo Nintendo serwuje mi co chwile must-have za must-havem gdzie nie wyobrażam sobie przejśc obok nich obojętnie. Nic tylko spokojnie odłożyć na limitkę z Zeldą WW i brać się za pozycje od których nie mogę się oderwać (jak mi się marzy Pikmin 3 ehhh). A te dwa shoty z pociągiem tylko potęgują moją chęć do Captain Toada. Brawo Big N, tego mi było trzeba i mam gdzieś narzekających buców którzy w (pipi)e byli, (pipi) widzieli i za dużo w swojej (pipi)e mają bo sami nie wiedzą czego chcą. Podoba mi się to kupuje, ot co. Nintendo = pure gameplay fun Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Jedyna obawa jest taka czy przypadkiem nie wyjdzie z tego niedługa seria "mini gierek" (wiadomo skąd wywodzi się sam pomysł na grę), ale trzeba dać im kredyt zaufania - z tego co już sam się przekonałem, gry robione bezpośrednio przez N trzymają poziom. Cytuj
Kakkoi 2 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Gameplay http://www.youtube.com/watch?v=s2QDFpzKflE Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Walka z bossem: W grze będzie 70 leveli. W JP wychodzi 13 listopada (a u nas dlaczego niby nie niekompetentne kitajce). Edytowane 10 października 2014 przez DonSterydo 1 Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 W Europie premiera 9 stycznia w cenie sugerowanej 39,99 euro. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Holy shit dopiero się dowiedziałem, że Japończycy nazywają Toada Kinopio. 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Konkurencja ma interaktywne filmy z 90%owym napier...aniem z ołowiu, a Nintendo ma kolejną grę pod postacią Capitana Touda. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Angielska wersja ostatniego filmiku - dopiero teraz obejrzałem, jednak to nie jest walka z bossem tylko normalny trailer, więc można oglądać: Biorę na premierę istny miażdżyciel 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Genialny trailer. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Genialny w swej prostocie i dobrze jednak że wychodzi w styczniu bo w końcu udało mi się przekonać Narzeczoną iż tracę sens życia bez Wii U ;-] (nie zapominając że zdecydowałem się olać 3DS'a XL na rzecz New 3DS i wydatki wzrosną ale była świadoma z kim się wiąże xD) . Swoją drogą mogliby wydać jakąs matową wersje bo nie znoszę jak konsole świecą się jak psu jajca ;-/ (jakaś skórka pójdzie w ruch). CO do Toada martwi mnie tylko te podobno 70 leveli, wydaje się jakoś tak mało. Ale miejmy nadzieje że nadrobi to grywalnością i replayability ;-] Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Genialny w swej prostocie i dobrze jednak że wychodzi w styczniu bo w końcu udało mi się przekonać Narzeczoną iż tracę sens życia bez Wii U ;-] (nie zapominając że zdecydowałem się olać 3DS'a XL na rzecz New 3DS i wydatki wzrosną ale była świadoma z kim się wiąże xD) . Swoją drogą mogliby wydać jakąs matową wersje bo nie znoszę jak konsole świecą się jak psu jajca ;-/ (jakaś skórka pójdzie w ruch). CO do Toada martwi mnie tylko te podobno 70 leveli, wydaje się jakoś tak mało. Ale miejmy nadzieje że nadrobi to grywalnością i replayability ;-] Też się martwiłem, ale na tym trailerze widać, że jednak poziomy będą bardziej rozbudowane niż w 3D World, nie wiemy też ile będzie walk z bossami. Myślę, że te 10h soczystej rozgrywki będzie. Recenzje przed premierą pewnie się w jakiś sposób do tego odniosą, więc w przypadku niemiłej niespodzianki dowiemy się o tym wcześniej. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Gra kosztuje 30 funtów na amazonie, także jeśli faktycznie jest nie tak dużo contentu to nintendo stara się wynagrodzić to ceną. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Famitsu: Captain Toad: Treasure Tracker (Wii U) – 8/9/9/8 [34/40] Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Oceny w faimitsu przeważnie nijak się mają do europejskich więc poczekam na recki naszych ludzi. Kogo ja oszukuje i tak na premierę kupuje Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 listopada 2014 Opublikowano 5 listopada 2014 Byłem dzisiaj w Menago Wonderful 101 odebrać i pytałem się o potencjalny przedział cenowy Kinopio - będzie tanio, może nawet taniej niż podstawowa wersja Hyrule Warriors. Mówię tu o potencjalnym przedziale cenowym 150-160 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi