Skocz do zawartości

Capitain Toad Treasure Tracker

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki :)

Przed chwilą wydanie bez koszulki podrożało o 6zł więc wziąłem z nią, wykorzystując punkty lojalnościowe za poprzednie zakupy zapłacę 140zł i będę jeszcze miał prezent dla narzeczonej :P

Opublikowano

Gra ktoś już?. Ja delektuje się każdym poziomem, zaglądam w każdy zakamarek, odnajduję każdy sekret i powoli chłonę tą słodziutką przygodę.

A tak w ogóle, to grając w Toada, mam przed oczyma kolejnego Luigi Mansion, którego zrobią na WII U, w takiej, lub podobnej miazgowej  oprawie.

Bardzo lubię Nintendo, za te ich gry dla "dzieci" :)

ps: Kapitan Toad i jego dziołcha Toadette, to takie urocze słodziaki. Chciałbym, aby Nintendo wydało tą parkę w formie figurek amiibo.

• Plusik 1
Opublikowano

Normalne levele na bank łatwiejsze od DK no i inny typ rozgrywki, bardziej wolny, lepszy dla dziecka.

Gra ktoś już?. Ja delektuje się każdym poziomem, zaglądam w każdy zakamarek, odnajduję każdy sekret i powoli chłonę tą słodziutką przygodę.

A tak w ogóle, to grając w Toada, mam przed oczyma kolejnego Luigi Mansion, którego zrobią na WII U, w takiej, lub podobnej miazgowej  oprawie.

Bardzo lubię Nintendo, za te ich gry dla "dzieci" :)

ps: Kapitan Toad i jego dziołcha Toadette, to takie urocze słodziaki. Chciałbym, aby Nintendo wydało tą parkę w formie figurek amiibo.

Ja czekam na przesyłkę żona mi zamówiła z konsole i giery.

Opublikowano (edytowane)

Lipa z tą inwenturą, bo to taka Mega gra jest :banderas:

Klimat tej produkcji rozwala mnie doszczętnie.

Nintendo ma nowe/stare wykur..ste IP, a konkurencja dalej powiela schematy.

Edytowane przez kazuyoshi
  • Plusik 5
Opublikowano (edytowane)

Lipa z tą inwenturą, bo to taka Mega gra jest :banderas:

Klimat tej produkcji rozwala mnie doszczętnie.

Nintendo ma nowe/stare wykur..ste IP, a konkurencja dalej powiela schematy.

No ja zawsze brałem z Best Play gry na Ninny i były mega szybko, nie wiem co mnie podkusiło żeby sklep zmienić.

Co do opóźnienia trudno przeżyję. Mam w co grać, jakby przyszedł "grzybek" to wsio by poszło w odstawkę. Jak to mówią, czym dłużej czekasz to lepiej smakuje :banderas:

Edytowane przez balon
  • Plusik 1
Opublikowano

Kazuyoshi a jak poziom trudności? Chodzi mi bardziej o maksowanie, bo chyba normale przejsciu levelów wytawnym ninozboczką problemu nie sprawi?

Opublikowano (edytowane)

Poziom jest fajnie wyważony. Normalne przejście bez szczególnego szukania sekretów nie przysporzy większych trudności. Wyzwanie natomiast zaczyna rosnąć, gdy chcemy zebrać/zrobić wszystko wraz ze specjalnym zadaniem. Nie jest to jednak jakiś miazgowy hardkor. Gra nie irytuje i dalej super bawi nawet wtedy, gdy robimy poziom na 100%. Duże brawa za to, należą się twórca/specjalistą z DEVNintendo - Nintendo EAD Tokyo Group, którzy doskonale zaprojektowali poziomy w tej grze, jak i całą grę zresztą.

A moje poszukiwania skarbów z Toadem i Toadette, przebiega tak:

Zaczynam 3 epizod, a nabite mam już 8 godzin. W dodatku trzeci Epizod zapowiada się na najdłuższy + bonus pod postacią leveli z Super Mario 3D World, których też mało nie jest. Ludzie może i przechodzą tą grę w 6 godzin, ale ja nie jestem takim robotem i delektuje się cudownym klimatem, jaki generuje gra. 

Edytowane przez kazuyoshi
  • Plusik 1
Opublikowano

Ktoś jeszcze zamawiał z konsole i gry? Powoli zaczyna mnie irytować to że dostanę kilka dni po premierze swojego "prordera"...

A może ja mam tylko takiego pecha a inni już grają ?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Wydaje mi się, że coś może być na rzeczy z dostępnością u dystrybutora. U mnie Menago zawsze ma gry od Nintendo, a Toada do tej pory nie mają w ofercie.

Opublikowano

Mi tel. powiedzieli, że przez inwenturę wyślą później i rzekomo do 9 ma najpóźniej u mnie być (choć zaczynam w to wątpić). Nie jestem jakimś napinaczem i ciśnieniowcem (+ wziąłem za pobraniem) ale już bym chciał ugościć grzybka pod swoim  dachem oraz pomóc mu w jego krucjacie !

Opublikowano

Konsoleigry wysylaja bodajze 9 stycznia dopiero. Na swieta widniala data 5 styczen, ale widocznie maja jakies problemy z dystrybucja. W menago maja znac konkrety odnosnie ceny i daty w tym tygodniu.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dobrze wiedzieć :) (trzyma kciuki za cenę na poziomie 140 zł :P)

Opublikowano

Gra wskoczyła na 1 miejsce w chartsach w Niemczech <ok>

01 (52) WIU CAPTAIN TOAD: TREASURE TRACKER (NINTENDO)
02 (03) PS4 FAR CRY 4 - LIMITED EDITION (UBISOFT)
03 (02) PS4 GRAND THEFT AUTO V (TAKE-TWO INTERACTIVE)
04 (04) PS4 CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (ACTIVISION BLIZZARD)
05 (01) PS4 FIFA 15 (ELECTRONIC ARTS)
06 (06) PS4 ASSASSIN'S CREED: UNITY (UBISOFT)
07 (07) WIU SUPER SMASH BROS. FOR WII U (NINTENDO)
08 (13) PS3 MINECRAFT - PLAYSTATION 3 EDITION (AK TRONIC)
09 (09) 3DS POKÉMON: OMEGA RUBIN (NINTENDO)
10 (05) PS3 FIFA 15 (ELECTRONIC ARTS)

Opublikowano (edytowane)

JA swoją kopię pewnie w piątek dostane też  konsole i gry. Ciśnienia nie mam bo mam w co grać.  Captain Toad chce przeznaczyć na następny weekend kiedy moja narzeczona jedzie do Bydgoszczy na zjazd. 2 dni z Toadem bez przerw i innych gier w między czasie . Tak powinno się łykać gry Nintendo. Każda gra to małe dzieło sztuki z 1000 smaczków :)

Edytowane przez blantman