blantman 5 780 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) Czekam panowie na wrażenia z rozgrywki. I macie mi powiedzieć czy faktycznie czuć tu ducha gierek NESowych. Edytowane 8 stycznia 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) ... Edytowane 11 stycznia 2015 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 Dostałem swoją kopię. Kurier do pracy przyniósł. Chyba spróbuje dziś jeden czy 2 levele wieczorem; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) Jest i słodziak ! Szkoda, że nie skończyłem FC4, pewno szybko nie skończę. Szkoda, że nie pograłem z Mevkiem w co-opa LBP3, bo pewno szybko nie pogram. Dobrze, że mam na rok plusa, więc może ogram styczniowego Last Light... edyta: no kufaaaaaaaa ostatni raz grałem na święta na WiiU w NSMB (masteruje na 100 %) no i ? no i pad rozładowany kufaaaaaaaaaaaaaaaaa Edytowane 9 stycznia 2015 przez balon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 no to umysłową masturbacje można zacząć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 Super gra sam też gram. Na razie 10 lvl ale mistrzostwo. Ta gra hest Słitaśna;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 Jaki rozmiar tej koszulki? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 Powiem tak dostałem info, że niby rozmiarówka USA, czyli duże. No ja mam ok 180 ale dość szerokie plecy i klatka i M pasuje, jednak jak coś mam praktycznie zero brzucha i boczków. Tak więc dla ciut pulchnego (szczególnie mięsień piwny) ok 178-180 polecałbym chyba jednak L, natomiast dla wysportowanej sylwetki M Czekam panowie na wrażenia z rozgrywki. I macie mi powiedzieć czy faktycznie czuć tu ducha gierek NESowych. Boże rozgrywka jest genialnie wciągająca, wspaniała. Czy czuć ducha NES? moim zdaniem nie chyba, że w muzyce i samym grzybku. Natomiast co do gameplayu i samej rozgrywki to nie przypominam sobie nic a nic NESa ale jest fantastycznie na swój własny Toadowy sposób. Polecam K.CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 Nie maja XL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 Rozmiary są M, L, XL ale nie wszystkie wszędzie dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) Nie maja XL? Myślę że jak nie jesteś spaślakiem to L styknie nawet jak jesteś duży i wysoki. Jak jesteś bardzo wysoki i masz wystający brzuch i boczki to niestety L może się opinać ale sądzę że powinno być ok. Edytowane 9 stycznia 2015 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Jak to duch NESa nie został zachowany. Prosta, a zarazem mega miodna rozgrywka, fajowe postacie, nieskomplikowana fabuła, która nie porusza problemów całego ohydnego świata, Duch Nesowych produkcji, jak najbardziej został zachowany. Ino oprawa Audio/Video - na miarę naszych czasów, powala na kolana swym wykonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Jak to duch NESa nie został zachowany. Prosta, a zarazem mega miodna rozgrywka, fajowe postacie, nieskomplikowana fabuła, która nie porusza problemów całego ohydnego świata, Duch Nesowych produkcji, jak najbardziej został zachowany. Ino oprawa Audio/Video - na miarę naszych czasów, powala na kolana swym wykonaniem. Pierwszy akapit to cechymwiększości gier z uniwersum Mariana na wszelkie sprzęty Ninny. Dla mnie duch NESa to platformówki czy strzelanki ala Contra.Co by jednak nie mówić gra niszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 (edytowane) Bo trzeba sobie szczerze powiedzieć. Jedynie firma Nintendo zachowała jeszcze ducha swoich staroci, którego z każdym nowym systemem i kazdą nową grą przekazują dalej. PlayStation i Msyf mają w tyłku korowych graczy i serwują modern mambo koko jambo robiące ludziom z mózgów komercyjną szarą papke. Edytowane 10 stycznia 2015 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Twórcy Captaina nawet o tym mówili, o duchu NESa i konstrukcji leveli, że sa tak prosto oddzielone stejdżami. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 gra jest jak narkotyk dziś rano pograłem 'troszkę' a to trochę to 20 lvl Kurcze boję się że w tym tempie szybko ją skończę. Obecnie dla mnie najlepsza gra single player obok pikmin3. Mario 3d world mi się mniej podobało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2015 Ano. Ja stopniowo sobie serwuje przygodę i prawie od razu robię każdy poziom na 100 procent, a gdzie tu jeszcze hardkorowe tajm ataki . Gra jest cudowna. Kontynuacje (na bank będzie) także biorę na premierę, z koszulką oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 11 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2015 Ja też. Normalnie dozuję granie (z 1 - 1,5 h dziennie) aby za szybko nie przejść, z drugiej strony strasznie ciągnie aby grać i grać. Jestem teraz na 12 lvl, oczywiście wsio na 100% łącznie z bonusowymi zadaniami, powtórzę się ale jak to genialnie wygląda. Te efekty cząstkowe jak ława czy ogień jeszcze poziom wyżej niż SM3dW. Jaranko straszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Czy można grać tylko na GamePadzie, bez telewizora? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Tak, ja tak gram Codziennie przed spaniem sobie przechodze w łóżku jeden poziom Cytuj Odnośnik do komentarza
Sowaa 27 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Gra jest przepiękna, właśnie dla takich gier warto kupować konsole Nintendo. Mi również towarzyszy ciągła chęć oszczędzania tej produkcji, gram maksymalnie 1,5h dziennie, godzin na liczniku mam 9 i jestem w połowie 3 rozdziału, oczywiście zbieram wszystkie diamenty, a jeśli jakiegoś zadania dodatkowego nie uda mi się wykonać to będę zajmować się nimi dopiero po skończeniu całości. Myślę, że ze wszystkimi bonusami, plus losowo generowanym (podobno piekielnie trudnym) labiryntem powinno zająć dobrych 20 godzin Gra ma masę smaczków, czasami warto zatrzymać się i po prostu popatrzeć, w jednym levelu z lawą odkryłem ukrytego 8 bitowego Luigiego, który biegał w jednej z rur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Jeśli ktoś planuje zakup Toada i szuka okazji to polecam sklep Karen, przebił cenowo KiG! http://www.karen.pl/product/254408/Elektronika/Strefa_Gier/Captain_Toad_Treasure_Tracker_T_shirt_WiiU_.html 155zł za grę z koszulką Edytowane 6 lutego 2015 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
Sowaa 27 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Jeśli ktoś planuje zakup Toada i szuka okazji to polecam sklep Karen, przebił cenowo KiG! http://www.karen.pl/product/254408/Elektronika/Strefa_Gier/Captain_Toad_Treasure_Tracker_T_shirt_WiiU_.html 155zł za grę z koszulką + darmowy odbiór w kilkudziesięciu miejscach w całej Polsce No nieźle...a ja dałem 149 zł w łódzkim sklepie bez koszulki, z koszulką chcieli 179 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Czy ktoś także miał "małe" problemy zebrać 150 monet na poziomie Magma Road Marathon, który swoja drogą jest jednym z najlepszych tz szybkich i w ogóle, w całej grze. Lawa wygląda tak, że normalnie pali w ryja przez ekran TV, a najmocniejsza nad konsola PeEs Fooor patrzy podobno z zazdrością na takie efekty. Edytowane 14 stycznia 2015 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi