Opublikowano 21 czerwca 20186 l W jakiej to rozdziałce chodzi przenośnie? Wydaje mi się rooooozmazane mocno względem wersji na WiiU, choć mogę już nie pamiętać dobrze tamtej wersji. Też macie takie wrażenie?
Opublikowano 21 czerwca 20186 l 1 godzinę temu, Rayos napisał: mozg ci spada, a nie rozdzialka. rozdzialka nie jest dynamiczna, co najwyzej w planszach z lawa jest nalozone kilka filtrow na ekran, falowanie powietrza, lekkie rozmycie itd itp. to mozesz odnisc takie wrazenie
Opublikowano 21 czerwca 20186 l 12 minut temu, balon napisał: W jakiej to rozdziałce chodzi przenośnie? Wydaje mi się rooooozmazane mocno względem wersji na WiiU, choć mogę już nie pamiętać dobrze tamtej wersji. Też macie takie wrażenie? nope. Toad na Wii U leciał w 720p. na Switchu wydaje mi się gra dużo ostrzejsza niż wii u, nie ma chyba nigdzie info ale stawiam, że w docku 1080p, a handheld 720
Opublikowano 21 czerwca 20186 l szkoda ze rozdzielczosc jest dynamiczna i leci na pysk przenosnie przy bossie w demie
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Mam nadzieję, że w pełnej wersji będzie lepsza rozdzielczość podczas etapów z bossami na handheldzie.
Opublikowano 26 czerwca 20186 l W dniu 21.06.2018 o 11:18, Ficuś napisał: szkoda ze rozdzielczosc jest dynamiczna i leci na pysk przenosnie przy bossie w demie 2:40 FULL HD Docked 720 Handheld w levelu z bossem jest efekt rozmycia z powodu lawy o którym mówiłem, rozdzielczość nadal 1080/720. Szach mat @Ficuś
Opublikowano 27 czerwca 20186 l No ale ten efekt rozmycia jest poniżej 720p, biorąc pod uwagę że jest na całym ekranie gra wygląda na <720p.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Proszę o przeniesienie do działu PC. Właściwie to od razu może na forum PCLab, obrażam teraz dział PC sugerując, że tam ktoś liczy piksele jak konsolomaniaki xd
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 53 minuty temu, Pacquiao napisał: Nie zniese takiej pikselozy!! To bier wersję na 3DSa.
Opublikowano 13 lipca 20186 l A ja po demku zacząłem się zastanawiać czy ta gra ma sens przy ciągłym graniu. Mam wrażenie że takie gierki z taktycznymi poziomami są idealne na komórki bądź właśnie Switcha ale do zagrania planszy, max dwóch na kiblu lub komunikacji miejskiej a poza tym to gra leży na półce. Chyba, że potem jest znacznie większą różnorodność rozgrywki? No i poziom trudności też chyba niezbyt wysoki?
Opublikowano 13 lipca 20186 l 7 minut temu, Pupcio napisał: Najlepsza gra na wiiu. Tyle Ci powiem Tylko jedna gra była the best. Niestety nie ma remastera na switcha
Opublikowano 13 lipca 20186 l 2 godziny temu, XM. napisał: Gierka bardzo prosta sut, nawet na 100%. Ostatni poziom to akurat był mega trudny
Opublikowano 13 lipca 20186 l Komuś cdp.pl wysłało? Dziś premiera, a zamówienie dalej "w realizacji". Ogólnie produkt już niedostępny do zamówienia, także czuje, że albo będę czekał kilka dni dłużej, albo anulują. Ktoś ma jakieś doświadczenie z nimi?
Opublikowano 13 lipca 20186 l Ja zamawiałem z cdp,z odbiorem w kiosku. Taką informację otrzymałem,oczywiście po zapytaniu o termin kontakt się urwał...