Opublikowano 13 lipca 20186 l Ciekawe ile w tym prawdy, bo w kilku sklepach widzę, że mają na stanie (chyba, że to nie polska dystrybucja)
Opublikowano 13 lipca 20186 l Godzinę temu, Lipa napisał: Komuś cdp.pl wysłało? Dziś premiera, a zamówienie dalej "w realizacji". Ogólnie produkt już niedostępny do zamówienia, także czuje, że albo będę czekał kilka dni dłużej, albo anulują. Ktoś ma jakieś doświadczenie z nimi? Tak. ******** wzięły kasę za preorder i nawet nie poinformowały, że nie mają gry na stanie. Dostałem dzisiaj informację, że mają do 17 lipca dostać i wtedy dopiero jest planowana wysyłką. Gdybym o tym wiedział jak byłem dzisiaj w MM, to bym zgarnął i kazał im kasę zwracać, a tak biorąc pod uwagę, że wyjeżdżam na weekend, to poczekam. Ale ostatni raz preorder u tych farfocli, gdybym sam nie zadzwonił, to nawet bym nie wiedział co jest 5. EDYTA: Chociaż z drugiej strony dlaczego mam im dać zarabiać po takim numerze, ktoś wie ile czasu idzie im zwracanie kasy? EDYTA2: Jest jeszcze lepiej, odpowiedź nie przyszła bezpośrednio od nich, tylko z Merlin.pl i to z innym numerem zamówienia niż te co złożyłem XD Wysłałem do nich e-maila że rezygnuję i mają mi zwrócić pieniądze. Edytowane 13 lipca 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 13 lipca 20186 l Później jest troszkę trudniej ale dalej prosto :-) Przy czym chyba o to chodzi, fajny tytuł na odprężenie.
Opublikowano 13 lipca 20186 l Jestem na 18 planszy i chyba to koniec bo więcej kartek nie ma w książce zajęło mi to 4h plus minus wszystko przeszedłem na 100% szkoda ze gra tak krótka ;< edit a nie przeszedłem 1 księgę a teraz mam druga uff a myślałem ze już koniec Edytowane 13 lipca 20186 l przez Banan91PL
Opublikowano 15 lipca 20186 l Widzieliscie jakie znaki zostawia za soba jeden ze wstretnych, złych bossów? playstation = zlo
Opublikowano 15 lipca 20186 l Pograłem na razie godzinkę. Sztosik gierka na chill. Bardzo mi się podoba szukanie pixelowych toadów. Edytowane 15 lipca 20186 l przez sprite
Opublikowano 16 lipca 20186 l Grał ktoś zarówno w wersję na WiiU jak i Switcha ? Jeśli tak to czy warto kupić drugi raz dla tych plansz z Odyssey ?
Opublikowano 16 lipca 20186 l Dwaj szybcy. Magikoopa z "symbolami Playstation" to częsty przeciwnik w większości gier niszowej serii "Mario", począwszy od Super Mario World z 1990 roku. To wręcz osiągnięcie uniknąć tego widoku aż do połowy 2018 roku. Edytowane 17 lipca 20186 l przez ogqozo
Opublikowano 17 lipca 20186 l 6 godzin temu, funditto napisał: Grał ktoś zarówno w wersję na WiiU jak i Switcha ? Jeśli tak to czy warto kupić drugi raz dla tych plansz z Odyssey ? Dla samych plansz z Odyssey nie.
Opublikowano 17 lipca 20186 l skonczylem pierwsza ksiege, jeszcze ja wymasteruje i lecimy dalej, super gierka na relaksik ale zaden mesjasz @Pupcio
Opublikowano 17 lipca 20186 l To zawsze była gra na 8,5 ale ten chillout i inność od reszty gier powoduje, że jest to gra, którą powinien zaliczyć każdy
Opublikowano 17 lipca 20186 l No ja już kończę 2 księgę. Wszytko na razie wymasterowane. Przeurocza giereczka.
Opublikowano 17 lipca 20186 l 8 godzin temu, Rayos napisał: Dla samych plansz z Odyssey nie. A ile czasu zajmuje wymasterowanie tych plansz ?
Opublikowano 17 lipca 20186 l Odpalilem pierwszy raz na tv...beznadzieja te sterowanie wielkim kursorem przez zyroskop, okropienstwo, gra uszyta pod przenosniaka/padlet wiiu i juz tego w docku nie odpale nigdy
Opublikowano 17 lipca 20186 l 8 minut temu, Ficuś napisał: Odpalilem pierwszy raz na tv...beznadzieja te sterowanie wielkim kursorem przez zyroskop, okropienstwo, gra uszyta pod przenosniaka/padlet wiiu i juz tego w docku nie odpale nigdy No nie wiem, mnie tam ten kursor koło wuja lata. Spędziłem z Wii wiele lat, więc do takowych kursorów musiałem przywyknąć (jestem tutaj chyba jedną z nielicznych osób, którym combo Wii remote + Nunchuk bardzo odpowiadało).
Opublikowano 17 lipca 20186 l Co-op straszna bieda. Przeszedłem z laską kilka plansz i się wynudziła(nie dziwię się). Do zaorania.
Opublikowano 17 lipca 20186 l Może dlatego ze to tryb dla najmłodszych pociech? @chrno-x ja tez bardzo lubiłem wiilota + grucha
Opublikowano 17 lipca 20186 l Dla najmłodszych pociech? Już to widzę jaka zabawa by była, jakby 3 latek miał kamerę przesuwać. Tylko kurwicy by się dostało Edytowane 17 lipca 20186 l przez sprite
Opublikowano 20 lipca 20186 l W dniu 17.07.2018 o 23:32, sprite napisał: Dla najmłodszych pociech? Już to widzę jaka zabawa by była, jakby 3 latek miał kamerę przesuwać. Tylko kurwicy by się dostało Raczej wtedy powinno być na odwrót? W sensie to pociecha ma śmigać Ropuchem a rodzic ma pomagać w co trudniejszych sytuacjach i strzelać rzepakiem w przeszkadzajki. Ja to tak sobie wyobrażałem.