Opublikowano 13 września 201410 l Parę nowych fotek. Nie mogę się doczekać, aż kupię Wii U w 2015 roku edit: jednak nie takie nowe... ale i tak ładne. Edytowane 13 września 201410 l przez Figaro
Opublikowano 13 września 201410 l Oświetlenie w najnowszych grach Nintendo na WiiU jest nie z tego świata.
Opublikowano 13 września 201410 l wow, ten level w pociągu nocą zapowiada się cudnie. w ogóle jaki fun z tych obrazków płynie jak toad sobie pomyka z bananem na ryju .
Opublikowano 13 września 201410 l Eh, i znowu mam ochotę kupić WiiU pomimu hejtu na Nintendo w sprawie konsol
Opublikowano 13 września 201410 l Eh, i znowu mam ochotę kupić WiiU pomimu hejtu na Nintendo w sprawie konsol Przełknąłeś jakoś zakup handhelda bez wsparcia 1st party, to i nową konsolę nintendo przełkniesz.
Opublikowano 13 września 201410 l jaki hejt ? coś przegapiłem ? Bo nawet w cw nintendo wygrało e3 Mój osobisty hejt. Eh, i znowu mam ochotę kupić WiiU pomimu hejtu na Nintendo w sprawie konsol :confused: Przełknąłeś jakoś zakup handhelda bez wsparcia 1st party, to i nową konsolę nintendo przełkniesz. Już postanowiłem, że "kupuję" pod choinkę, miałem kupić w październiku, ale jednak mnie nie będzie stać PS I chyba kupię tego NEW 3DSa... za rok
Opublikowano 19 września 201410 l Czekałem na grę, ale od momentu gdy wiadomo, że będzie to produkcja logiczna wykorzystująca funkcjonalność gamepada moja ochota zmalała. Dla mnie to minus, nie mam nic do gier logicznych, o ile te nie są robione na zasadzie "zgaduj co autor miał na myśli". Dlatego z dużą dozą rezerwy podchodzę do kapitana grzyba. W dodatku obracanie tablopada w celu rozwiązywania zagadek niezbyt mnie kręci.
Opublikowano 19 września 201410 l Jeżeli nic się nie zmieni, to sterowanie powinno być jak w 3DWorld, czyli kamerą można też obracać za pomocą prawej gałki.
Opublikowano 28 września 201410 l Z każdym kolejnym screenem i trailerkiem jaram się jak murzyn blaszką. Brakowało mi tego powiewu klasyki w nowym wydaniu a ostatnio coś twórcy mnie zaczynają rozpieszczać. Tutaj mam The Evil Within, tam Sonica kojarzącego mi się z Sonic Heroes to samo Nintendo serwuje mi co chwile must-have za must-havem gdzie nie wyobrażam sobie przejśc obok nich obojętnie. Nic tylko spokojnie odłożyć na limitkę z Zeldą WW i brać się za pozycje od których nie mogę się oderwać (jak mi się marzy Pikmin 3 ehhh). A te dwa shoty z pociągiem tylko potęgują moją chęć do Captain Toada. Brawo Big N, tego mi było trzeba i mam gdzieś narzekających buców którzy w (pipi)e byli, (pipi) widzieli i za dużo w swojej (pipi)e mają bo sami nie wiedzą czego chcą. Podoba mi się to kupuje, ot co. Nintendo = pure gameplay fun
Opublikowano 28 września 201410 l Jedyna obawa jest taka czy przypadkiem nie wyjdzie z tego niedługa seria "mini gierek" (wiadomo skąd wywodzi się sam pomysł na grę), ale trzeba dać im kredyt zaufania - z tego co już sam się przekonałem, gry robione bezpośrednio przez N trzymają poziom.
Opublikowano 10 października 201410 l Walka z bossem: W grze będzie 70 leveli. W JP wychodzi 13 listopada (a u nas dlaczego niby nie niekompetentne kitajce). Edytowane 10 października 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 października 201410 l Holy shit dopiero się dowiedziałem, że Japończycy nazywają Toada Kinopio.
Opublikowano 11 października 201410 l Konkurencja ma interaktywne filmy z 90%owym napier...aniem z ołowiu, a Nintendo ma kolejną grę pod postacią Capitana Touda.
Opublikowano 12 października 201410 l Angielska wersja ostatniego filmiku - dopiero teraz obejrzałem, jednak to nie jest walka z bossem tylko normalny trailer, więc można oglądać: Biorę na premierę istny miażdżyciel
Opublikowano 12 października 201410 l Genialny w swej prostocie i dobrze jednak że wychodzi w styczniu bo w końcu udało mi się przekonać Narzeczoną iż tracę sens życia bez Wii U ;-] (nie zapominając że zdecydowałem się olać 3DS'a XL na rzecz New 3DS i wydatki wzrosną ale była świadoma z kim się wiąże xD) . Swoją drogą mogliby wydać jakąs matową wersje bo nie znoszę jak konsole świecą się jak psu jajca ;-/ (jakaś skórka pójdzie w ruch). CO do Toada martwi mnie tylko te podobno 70 leveli, wydaje się jakoś tak mało. Ale miejmy nadzieje że nadrobi to grywalnością i replayability ;-]
Opublikowano 12 października 201410 l Genialny w swej prostocie i dobrze jednak że wychodzi w styczniu bo w końcu udało mi się przekonać Narzeczoną iż tracę sens życia bez Wii U ;-] (nie zapominając że zdecydowałem się olać 3DS'a XL na rzecz New 3DS i wydatki wzrosną ale była świadoma z kim się wiąże xD) . Swoją drogą mogliby wydać jakąs matową wersje bo nie znoszę jak konsole świecą się jak psu jajca ;-/ (jakaś skórka pójdzie w ruch). CO do Toada martwi mnie tylko te podobno 70 leveli, wydaje się jakoś tak mało. Ale miejmy nadzieje że nadrobi to grywalnością i replayability ;-] Też się martwiłem, ale na tym trailerze widać, że jednak poziomy będą bardziej rozbudowane niż w 3D World, nie wiemy też ile będzie walk z bossami. Myślę, że te 10h soczystej rozgrywki będzie. Recenzje przed premierą pewnie się w jakiś sposób do tego odniosą, więc w przypadku niemiłej niespodzianki dowiemy się o tym wcześniej.
Opublikowano 14 października 201410 l Gra kosztuje 30 funtów na amazonie, także jeśli faktycznie jest nie tak dużo contentu to nintendo stara się wynagrodzić to ceną.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Oceny w faimitsu przeważnie nijak się mają do europejskich więc poczekam na recki naszych ludzi. Kogo ja oszukuje i tak na premierę kupuje
Opublikowano 5 listopada 201410 l Byłem dzisiaj w Menago Wonderful 101 odebrać i pytałem się o potencjalny przedział cenowy Kinopio - będzie tanio, może nawet taniej niż podstawowa wersja Hyrule Warriors. Mówię tu o potencjalnym przedziale cenowym 150-160 zł.