Dobos 83 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 Dzięki Przed chwilą wydanie bez koszulki podrożało o 6zł więc wziąłem z nią, wykorzystując punkty lojalnościowe za poprzednie zakupy zapłacę 140zł i będę jeszcze miał prezent dla narzeczonej Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Gra ktoś już?. Ja delektuje się każdym poziomem, zaglądam w każdy zakamarek, odnajduję każdy sekret i powoli chłonę tą słodziutką przygodę. A tak w ogóle, to grając w Toada, mam przed oczyma kolejnego Luigi Mansion, którego zrobią na WII U, w takiej, lub podobnej miazgowej oprawie. Bardzo lubię Nintendo, za te ich gry dla "dzieci" ps: Kapitan Toad i jego dziołcha Toadette, to takie urocze słodziaki. Chciałbym, aby Nintendo wydało tą parkę w formie figurek amiibo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dzialkowiec 35 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Czy ten Toad jest poziomem trudności podobny do Mario 3D/DonkeyKongCTF? Pytam, bo z dzieckiem bym pograć chciał, ale by nie było jakieś mega trudny poziom trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Normalne levele na bank łatwiejsze od DK no i inny typ rozgrywki, bardziej wolny, lepszy dla dziecka. Gra ktoś już?. Ja delektuje się każdym poziomem, zaglądam w każdy zakamarek, odnajduję każdy sekret i powoli chłonę tą słodziutką przygodę. A tak w ogóle, to grając w Toada, mam przed oczyma kolejnego Luigi Mansion, którego zrobią na WII U, w takiej, lub podobnej miazgowej oprawie. Bardzo lubię Nintendo, za te ich gry dla "dzieci" ps: Kapitan Toad i jego dziołcha Toadette, to takie urocze słodziaki. Chciałbym, aby Nintendo wydało tą parkę w formie figurek amiibo. Ja czekam na przesyłkę żona mi zamówiła z konsole i giery. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Ktoś brał jeszcze z konsole i gry ? Niestety ale dopiero będę wysyłać w czwartek, może środę. Oby tylko na weeknd było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Dostałeś takie info od nich? Dostawę już pewnie mieli tylko przez inwentaryzację nie mają się kiedy zająć wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Yhy , powiedzieli, że ze względu na inwenture jest ta późniejsza wysyłka. Oby na weekend doszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) Lipa z tą inwenturą, bo to taka Mega gra jest Klimat tej produkcji rozwala mnie doszczętnie. Nintendo ma nowe/stare wykur..ste IP, a konkurencja dalej powiela schematy. Edytowane 5 stycznia 2015 przez kazuyoshi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) Lipa z tą inwenturą, bo to taka Mega gra jest Klimat tej produkcji rozwala mnie doszczętnie. Nintendo ma nowe/stare wykur..ste IP, a konkurencja dalej powiela schematy. No ja zawsze brałem z Best Play gry na Ninny i były mega szybko, nie wiem co mnie podkusiło żeby sklep zmienić. Co do opóźnienia trudno przeżyję. Mam w co grać, jakby przyszedł "grzybek" to wsio by poszło w odstawkę. Jak to mówią, czym dłużej czekasz to lepiej smakuje Edytowane 6 stycznia 2015 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Ja wziąłem z Ultimy i miałem przed Sylwesterem. O dziwo, postarali się tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Kazuyoshi a jak poziom trudności? Chodzi mi bardziej o maksowanie, bo chyba normale przejsciu levelów wytawnym ninozboczką problemu nie sprawi? Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Poziom jest fajnie wyważony. Normalne przejście bez szczególnego szukania sekretów nie przysporzy większych trudności. Wyzwanie natomiast zaczyna rosnąć, gdy chcemy zebrać/zrobić wszystko wraz ze specjalnym zadaniem. Nie jest to jednak jakiś miazgowy hardkor. Gra nie irytuje i dalej super bawi nawet wtedy, gdy robimy poziom na 100%. Duże brawa za to, należą się twórca/specjalistą z DEVNintendo - Nintendo EAD Tokyo Group, którzy doskonale zaprojektowali poziomy w tej grze, jak i całą grę zresztą. A moje poszukiwania skarbów z Toadem i Toadette, przebiega tak: Zaczynam 3 epizod, a nabite mam już 8 godzin. W dodatku trzeci Epizod zapowiada się na najdłuższy + bonus pod postacią leveli z Super Mario 3D World, których też mało nie jest. Ludzie może i przechodzą tą grę w 6 godzin, ale ja nie jestem takim robotem i delektuje się cudownym klimatem, jaki generuje gra. Edytowane 6 stycznia 2015 przez kazuyoshi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Ja też lubię się babrać i bawić grami od Ninny, więc jestem spokojny o długość zaawy. Thx za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Ktoś jeszcze zamawiał z konsole i gry? Powoli zaczyna mnie irytować to że dostanę kilka dni po premierze swojego "prordera"... A może ja mam tylko takiego pecha a inni już grają ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Wydaje mi się, że coś może być na rzeczy z dostępnością u dystrybutora. U mnie Menago zawsze ma gry od Nintendo, a Toada do tej pory nie mają w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Mi tel. powiedzieli, że przez inwenturę wyślą później i rzekomo do 9 ma najpóźniej u mnie być (choć zaczynam w to wątpić). Nie jestem jakimś napinaczem i ciśnieniowcem (+ wziąłem za pobraniem) ale już bym chciał ugościć grzybka pod swoim dachem oraz pomóc mu w jego krucjacie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Konsoleigry wysylaja bodajze 9 stycznia dopiero. Na swieta widniala data 5 styczen, ale widocznie maja jakies problemy z dystrybucja. W menago maja znac konkrety odnosnie ceny i daty w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Dobrze wiedzieć (trzyma kciuki za cenę na poziomie 140 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Ja otrzymałem informację od KiG że dostawę z Toadem mieli dostać dziś lub jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 No to się pokiełbasiło widzę. Pewno jeszcze nie mogą się otrząsnąć z manka po inwenturze Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Gra wskoczyła na 1 miejsce w chartsach w Niemczech <ok> 01 (52) WIU CAPTAIN TOAD: TREASURE TRACKER (NINTENDO)02 (03) PS4 FAR CRY 4 - LIMITED EDITION (UBISOFT)03 (02) PS4 GRAND THEFT AUTO V (TAKE-TWO INTERACTIVE)04 (04) PS4 CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (ACTIVISION BLIZZARD)05 (01) PS4 FIFA 15 (ELECTRONIC ARTS)06 (06) PS4 ASSASSIN'S CREED: UNITY (UBISOFT)07 (07) WIU SUPER SMASH BROS. FOR WII U (NINTENDO)08 (13) PS3 MINECRAFT - PLAYSTATION 3 EDITION (AK TRONIC)09 (09) 3DS POKÉMON: OMEGA RUBIN (NINTENDO)10 (05) PS3 FIFA 15 (ELECTRONIC ARTS) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) JA swoją kopię pewnie w piątek dostane też konsole i gry. Ciśnienia nie mam bo mam w co grać. Captain Toad chce przeznaczyć na następny weekend kiedy moja narzeczona jedzie do Bydgoszczy na zjazd. 2 dni z Toadem bez przerw i innych gier w między czasie . Tak powinno się łykać gry Nintendo. Każda gra to małe dzieło sztuki z 1000 smaczków Edytowane 7 stycznia 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Gra wskoczyła na 1 miejsce w chartsach w Niemczech <ok> Nic dziwnego - Niemcy od zawsze bardzo lubia Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Właśnie dostałem maila od Konsole i Gry, że Kapitan Grzybor został do mnie wysłany. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Mi 2 <jaranko> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi