darkos 4 294 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja mam tylko jedno życzenie. Niech już będzie EX'em na Xboxa One, przecierpię a nawet kupie One dla Rise of Tomb Raider ale na boga!!!! Żadnego multiplayera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tak. Zadnego multiplayera i premiera n PS4. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 no to sie nie doczekasz chyba. chociaż jak obejrzałem ten filmik to tak bardzo meh że kur.wa Sony może sobie zabierać tę gierkę na wyłączność. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 W 2017 to juz bedzie pewnie nowa Lara XDDD. Ex czy nie ex, giera zapowiada sie kozacko. Te zimowe klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 twarz jej poprawili nie wygląda juz jak down z definitive editon Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) LOL, down? Ja grajac na PS3 jedyne czego nie moge przezyc to poprawionego modelu z DE wlasnie. Wszystko inne mnie nie rusza tak jak kazde remastery, ale ta Lara... dopiero w DE wyglada jak z grafik promocyjnych... Edytowane 14 Lutego 2015 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Jak na moje to facjata z pastgenow bardziej korzystna pomijajac jakos modelu czy grafike Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja tam sie zgadzam z asaxem, momentami Lara w DE wygladala naprawde jakby jakies porazenie miala, tutaj porownanie DE vs PC (stary model) Chyba nie musze podpowiadac ktora wyglada jak dałn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 ... Nie gadaj że tak serio wyglądała po lewej bo nie wierzę ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Nie caly czas oczywiscie, ale byly ujecia w ktorych miala taki idiotyczny wyraz twarzy ze szkoda gadac. Ogrywalem niedawno DE na PS4 wiec mam dosc swiezo wbite w pamiec te widoki. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 twarz jej poprawili nie wygląda juz jak down z definitive editon W ruchu jej twarz wyglądała jak najbardziej normalnie. Od razu widać kto grał na ps4/x1, a kto w wybrane screeny w CW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 @up Gralem na PC i na PS4 :> Case closed Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Ja tam sie zgadzam z asaxem, momentami Lara w DE wygladala naprawde jakby jakies porazenie miala, tutaj porownanie DE vs PC (stary model) Chyba nie musze podpowiadac ktora wyglada jak dałn. Dobra, ale to jest jeden dwa screeny. Przez wiekszosc czasu wyglada rewelacyjnie Edytowane 14 Lutego 2015 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 @up Gralem na PC i na PS4 :> Case closed o to to. Lara na pastgenach 10/10, na next genach jakiś dałn 2/10 would not bang Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja też tak potrafię Bansai! Lara na past genach - jakiś zamulony dałn 1/10 would not bang. Wam też nie zdarza sie wyglądać jak dałn podczas wyłapania odpowiedniej fotki? No właśnie. Skończcie z tymi marnymi dissami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ale sie spieniles o to, lol. Sory ale poki co nic nie udowodniles, a tym drugim screenem imo tylko pogorszyles sytuacje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 oj tam od razu spieniłeś. wystarczy że człowiek zapomni o paru śmieszkowych emotkach, a ludzie już myślą że jest się agresywnym. ale że pierwsza i trzecia świadczy za moją opinią, to już nie napiszesz? widzisz, a wg mnie na drugiej fotce nowa Lara wygląda na mniej zaspanego dałna - i obie wyglądają słabo. - t.j. analogicznie twoja past genowa wygląda lepiej, co tylko potwierdza to co napisałem; wszystko zależy od wyboru randomowej fotki. gdyby faktycznie była taka jaką ją przedstawiono na randomowych screenach, to ktoś w Square musiałby mieć wyjątkowo osobliwy fetysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) @nobody 3ci screen w sumie o niczym nie swiadczy, wszystkie wygladaja normalnie, pierwszy screen, wyglada jakby lara na dole zastanawiala sie czy buty dobrze zawiazala, a ta u gory na pewno nie wyglada jak daln. Z niczego to ze wyglada jak daln sie nie wzielo, sorry Nobody, ale ewidentnie nie dogadamy sie w tej kwestii Poza tym pisalem ze nie wyglada tak caly czas, tylko w niektorych ujeciach, takze panie czytaj pan co? Kurcze z daleka przypomina mi troszke: Zmiana zdecydowanie na lepsze. Czekam na jakis gameplay jak sie w ruchu bedzie prezentowac. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 @nobody 3ci screen w sumie o niczym nie swiadczy, wszystkie wygladaja normalnie, pierwszy screen, wyglada jakby lara na dole zastanawiala sie czy buty dobrze zawiazala, a ta u gory na pewno nie wyglada jak daln. Z niczego to ze wyglada jak daln sie nie wzielo, sorry Nobody, ale ewidentnie nie dogadamy sie w tej kwestii Jeśli twierdzisz że wygląda na obu normalnie, to tym bardziej miałem rację że wszystko zależy od statycznych screenów, a nie gameplayu w ruchu. A tak serio to ja o tym wszystko wiem, fakt faktem w niektórych ujęciach wygląda gorzej od oryginału, ale nowe rysy twarzy wyszły jej w większości tylko na plus. <again screen z łukiem i przy ognisku> Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tak sie sklada,ze nowe rysy zamienily ja w cos pomiedzy mongołem,a mala chinka cziku cziku linka(to jest ryj brytyjki?pfffff) Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 to jest ryj brytyjki?pfffff) Idac z duchem czasu w nastepnych przygodach Lary bedziemy grali takim czyms: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tych chyba nie było tu jeszcze: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 To wygląda jak troszkę ulepszony TR z 2013 roku. Troszkę słabo, spodziewałem się czegoś lepszego jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Ta siersc na niedzwiedziu wyglada troche lipnie jak sie obrazek powiekszy. No, ale widac ze beda zroznicowane miejscowki, nie tylko 1 wyspa, dodajcie do tego dobry gameplay, dobry kat kamery na podziwianie zadka Lary i bede zadowolony niezaleznie od graficznych wodotryskow. Edytowane 17 Lutego 2015 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi