Gość Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 To kiedy to w koncu, betonowe Swieta 2015? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) November 13. troche mnie bola te gameplaye, mam nadzieje, ze to wina wyboru nieodpowiednich fragmentow bo na razie to pokazuja skrypt na skrypcie lub rambo lare No ale U4 to zupełnie co innego, że się jarasz prawda? ;] Edytowane 10 sierpnia 2015 przez suteq Cytuj
Gość Soul Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) troche mnie bola te gameplaye, mam nadzieje, ze to wina wyboru nieodpowiednich fragmentow bo na razie to pokazuja skrypt na skrypcie lub rambo lare W Uncharted nie odczuwasz tego samego bólu ? Edytowane 10 sierpnia 2015 przez Soul Cytuj
Daffy 10 633 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 odczuwalem w trojce, na razie te gameplaye z nowej lary wlasnie za bardzo skrecaja w ucharted3 gdzie poziom "ołł krap" i prawie uniknalem smierci byl trudny do zniesiania, zreszta juz nawet pierwszy tomb raider od nich juz przeginal z momentami gdzie lara cudem unikala smierci (bylo nawet tego wiecej niz w u3), na razie gameplaye zamiast pokazywac jak rozwianieto to co bylo unikalne i fajne w TR za bardzo robia cos na mode uncharted3 (a do poziomu skryptow z TR dalej daleko do naughty dog), mam nadzieje, ze jak pisalem - to wina zle dobranych momentow, wszak mowili, ze obszar dzialan ma byc o wiele wiekszy i za bardzo developerzy nie skrecili w kierunku kopii uncharted i zachowali swietna unikalnosc pierwszej czesci Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 ja tam sie jaram, jak pomysle co mnie czeka od sierpnia do grudnia to sie ciesze, a moj portfel placze 2 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Przeciez w gameplayu Z GC większość czasu Lara się skrada wiec nie wiem gdzie ty tam widzisz nawiązania do uncharted 3 gdzie biegniesz i strzelasz na pale. Cytuj
Daffy 10 633 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 przeciez tez sie skradales w u3 Cytuj
Gość Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Na poczatku w prologu w Kolumbii Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 świetnie prezentuje sie TR po tym ostatnim gameplayu, ta gra sprzeda dużo konsola czemu czegoś takiego nie pokazali na E3 patałachy Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Bardzo dobry gameplay. Od strony technologicznej jest to bardzo zbliżony poziom do Definitive Edition ale to nie jest zła rzecz i szczerze mówiąc jak oglądam ten fragment gry to mam ochotę DE odpalić. Może ktoś mógłby się czuć zawiedziony bo poziomu przeskoku jakościowego jak między Uncharted 3 a 4 absolutnie nie ma, lecz gra dalej wygląda pięknie. Szkoda tylko, że ekskluzywność będzie trwała aż rok. Spodziewałem się "tylko" tych 6 miesięcy. Na Twoim miejscu Ficuś bym się nie przejmował, że pokazują oskryptowane momenty bo tak samo promowali pierwszą część, a tutaj wiadomo czego się spodziewać i co dostaniemy. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 ficuś ale jeśli jarałeś się poprzednim tomb riderem a ten hejtujesz mimo że wszystko jest tak samo tylko 3 razy więcej i lepiej to coś mi tu nie gra to znaczy mam pewną teorię ale wiesz peace and calm xd 1 Cytuj
Daffy 10 633 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 hejtuje pokazywane fragmenty, jedynke uwielbiam, jak dwojka bedzie reprezentowac ten sam feeling to jestem urobiony, komentuje po prostu to co widze i boje sie po prostu, ze ta czesc skreci za bardzo w kierunku one women army swoje teorie zostaw sobie do CW Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) Obejrzyj sobie gameplay z konfy MS na Gamesconie i zobacz ze tam przez wiekszosc czasu koles sie skrada, a na koniec specjalnie spada z drzewa zeby pokazac gun play. Gry video musial bys odkryc chyba wczoraj zeby byc zdziwionym ze na targach dla mas pokazuja elementy pif paf. Edytowane 11 sierpnia 2015 przez hav3n Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 ficuś w jedynce to nie miałeś momentów one woman army? to chyba graliśmy w różne gry na pokazach mamy skradanie, eksploracje i elementy gdy lara ma tryb rambo - wszystko co było w poprzedniej części Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) Mi tam pasuje to co pokazali, w natłoku sandboxów takie korytarzyki jak U4 i Tomb Rider łykam bez popity. Edytowane 11 sierpnia 2015 przez Figuś Cytuj
Daffy 10 633 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 ja po prostu chcialbym zobaczyc te rzekomo 3 razy wieksze tereny, nowe umiejetnosci, jakas nowa mechanike i marzy mi sie, ze elementy wzorujace sie na starych czesciach wpleciono do gameplayu fabularnego, a nie ograniczono je ponownie tylko do opcjonalnych grobowcow w jedynce owszem byly momenty gdzie sie sporo przeciwnikow mordowalo ale jakos przynajmniej wg mnie przez wiekszosc gry starano sie zachowac klimat zagubionej pani archeolog, nie chce by w tej czesci zrobili z niej rambo w spodnicy pewnie bedzie tak jak pisze voytec Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Mi tam pasuje to co pokazali, w natłoku sandboxów takie korytarzyki jak U4 i Tomb Rider łykam bez popity. Mam dokładnie tak samo, na sandboksy nie ma czasu teraz. ;/ Cytuj
Daffy 10 633 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 ogolnie po fenomenalnie tragicznym preorder1886 nareszcie zbliza sie swietny okres dla korytarzy - tomb raider, quantum break i uncharted4 zrobia robote Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) Ficus jak Twoim zdaniem mieli pokazac 3x wieksze tereny? 12h prezentacja i biegniesz Lara z jedneog konca mapy na drugi? Pokazali przeciez na e3 miejscowke zimowa, potem las i pustynie na Gamesconie wiec roznorodnosc bedzie. Co do nowej mechaniki to poakzali jak da sie craftowac itemki z uzyciem czesci otoczenia, wyglada to nawet podobnie jak w TLoU. Edytowane 11 sierpnia 2015 przez hav3n Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 11 sierpnia 2015 Pamiętam zmianę jaka zaszła pomiędzy Tomb Raider a Tomb Raider II na PSX'a. Nie wiem czy jest tu ktoś kto też to zauważył. W pierwszym TR było kilku ludzkich przeciwników, pomagierów Natli. To byli tacy Bossowie. A w dwójce strzelało się do Ludzi niemal na każdym kroku. Lara Croft przeobraziła się z poszukiwaczki skarbów w jedynce do jakiegoś Rambo w TR2. Bardzo mi się to nie podobało Ten trend był już kontynuowany w każdej kolejnej części. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) Ale reboot z 2013r juz ci sie podobal co nie? xd Zadziwia mnie jak ludzie co podobala sie poprzednia Lara nagle szukaja wad na sile pomimo ze w sumie mamy to samo tylko ze wieksze i lepsze. Pamietam jakie zarzuty byly stawiane poprzedniej czesci - monotonna miejscowka i malo Tombow. Tutaj pokazano juz trzy rozne miejscowki i obiecano wiecej miejsc do eksploracji. Pomimo tego krecicie nosem bo nie pokazali trzy razy wiekszej mapy na 5minutowym pokazie, a Lara oddala 5 strzalow w swiatyni. Bardzo mi sie to nie podoba. Edytowane 11 sierpnia 2015 przez hav3n 1 Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ja też nie wiem o co tym ludziom chodzi. Ten fragment z Gamescomu pokazuje to z czego słynęła dawniej seria - czyli z eksploracji. TR 2013 był dla mnie jedną z mocniejszych gier minionej generacji i na Rise czekam z wypiekami zwłaszcza, że do premiery pozostały niecałe dwa miesiące. Nie spodziewałem się, że grafika będzie stała na tak dobrym poziomie. Uncharted 4 na pewno wypadnie jeszcze lepiej ale Rise będzie bardziej brutalny i na pewno zaoferuje większy świat. Bo jak na razie design podoba mi się bardziej w TR. 1 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Opublikowano 11 sierpnia 2015 bo ludziom się w dupach poprzewracało. za dużo CW, za mało gamingu. gardzę tfu tfu tfu. Lara daje radę i zapowiada się rewelacyjnie. tylko kwestia czasu aż wyląduje w moim czytniku i będę ją katował :> Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 dla mnie ma jedną za(pipi)istą wadę - premierę w dzien premiery fallout 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi