Figuś 21 259 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) dla mnie ma jedną za(pipi)istą wadę - premierę w dzien premiery fallout 4 Problem kupić obie, skończyć Tomba jako pierwszego i zacząć Fallouta, byle nie na odwrót bo można zapomnieć o tej pierwszej Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Figuś 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Gierki na premierę jednak tanie nie są Nawet nie wiedziałem, że obie wychodzą tego samego dnia. Lara może mieć ciężko. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 ja jestem falloutowym świrem, wychodzi nowy to świat dla mnie znika, biore day one a larę też uwielbiam ale f4 ma pierszenstwo niestety - wybór typu kogo wolisz mame czy tate Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2015 No Fallout 4 ma priorytet tym bardziej że nie mam XBoxa ale PS4 więc to opóźnienie jest mi jak najbardziej na rękę. Grę kupuje w ciemno i nie oglądam żadnych filmików i game playów itp. Dzięki temu wszystko to co zobaczę w swoim Telewizorze zobaczę po raz pierwszy a nie że już to widziałem na trailerach. Reboot TR w 2013 mnie zachwycił więc nie spodziewam się niczego gorszego. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Tak samo unikam gameplayow, jedynie trailer obejrzalem i screeny z gry. Gra poczeka z kupnem do stycznia-lutego 2016 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Ale tego żałosnego multiplayera juz chyba nie wsadzą, prawda? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Nic o multi nie mówią to albo nie ma albo nie chca nim się "chwalić". Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2015 (edytowane) Ale tego żałosnego multiplayera juz chyba nie wsadzą, prawda? Oby nie, cała gra w singlu doskonale się sprawdzi. Edytowane 23 sierpnia 2015 przez ussr Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Nic o multi nie mówią to albo nie ma albo nie chca nim się "chwalić". Oby z tego zrezygnowali. Tomb Raidera na PS3 nie chciało mi się w singlu calakować przez ten koszmarny mutli, który mijał się z celem do wbicia platynki. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 To w tomb raiderze było multi ?? Przeszedłem grę a nawet nie zwróciłem uwagi Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 przeciez tez sie skradales w u3 Ciekawe gdzie xd i chyba z 10 innych miejscówek/ momentów, które zaczęły się już w dwójce ostatni gameplay wygląda dużo lepiej (no gdzie ja wpierw widziałem crafting bomb i mołotowów xd ), ale wciąż cisza n.t. rzekomo bardziej rozbudowanych grobowców i puzzli (same z U4). ostatni TR był nawet fajnym popkorniakiem, ale jak się spojrzy na korzenie serii jakoś tak smutno się robi człowiekowi w serduszku. ;/ Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Ano, takie Aniversary to było coś. Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Korzenie serii były pokazane w Legend,Underworld i wlasnie Anniversary i widać,że ta formuła jest już dawno przestarzała i zbyt archaiczna,więc jakoś nie tesknie ze nie trzeba biegać z jednego końca mapy do drugiego żeby przełączyć dzwignie(zagadki roku) i tak bardzo malo sztrzelac z dwoch pistolecikow. Opcjonalne grobowce oparte na fizyce i zywiolach w TR,większy teren i możliwosci w gameplayu a przede wszystkim mroczny i bardziej dorosly klimat to coś co odroznia go od Uncharted skrojonego pod nastolatkow. Jedyne czego żaluje i obawiam sie ze slusznie to kwestia survivalu w najnowszej czesci.Liczylem ze w tym temacie po sukcesie 1-szej czesci pojda zdecydowanie dalej,a tutaj jednak sie na to nie zapowiada. Nie mam na mysli ze odrazu trzeba wp*ierdalac jagody i robic nudny symulator,ale np rozwiniete nastawianie kosci czy leczenie ran z mgsa3 byloby mile widziane. P.S.Platformowe elementy nie liczac skryptow tez moglyby byc bardziej wymagajace,ale bez skrajnosci z odliczonych co do piksela skokow. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Zagadki w Annivsersary są dużo lepsze od tych z Tomb Raidera z 2013 roku. Grałem już dawno temu, ale na pewno nie polegały na bieganiu i przesuwaniu dźwigni. Dla mnie Tomb Raider to to, czego nie chciałbyś w jego najnowszej części - taka spokojna eksploracja, mało strzelania i, powiedzmy, wymagające skoki. Anniversary jest w tych aspektach super - widać, że to gra w staroszkolnym stylu, ale co się dziwić, to w końcu remake pierwszej cześci. Ten najnowszy już taki nie jest. Irytuję mnie to zabieranie kontroli nad postacią i płynne przechodzenie z filmiku na grę (tak, to forum na duży wpływ na mój gust). I jakoś nie widzę Lary jako żeńskiego odpowiednika Rambo. Tak, Uncharted to też nie to co kiedyś. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2015 Anniversary rzeczywiście jest genialne. Zachowano klimat pierwszego TR robiąc grę od nowa na nowym enginie. Udał im się ten Remaster jak mało który. Jest start klimat i dodane piękne widoki. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 (edytowane) Korzenie serii były pokazane w Legend,Underworld i wlasnie Anniversary i widać,że ta formuła jest już dawno przestarzała i zbyt archaiczna,więc jakoś nie tesknie ze nie trzeba biegać z jednego końca mapy do drugiego żeby przełączyć dzwignie(zagadki roku) no i tym zdaniem ujawniłeś że nigdy nie grałeś w jedynkę/ anniversary xD i tak bardzo malo sztrzelac z dwoch pistolecikow. wiadomka TR zawsze kupowało się dla strzelania. jedyne co się przejadło w starych częściach to nieresponsywne sterowanie/ celowanie/ skoki. dla TR w current genowej oprawie na +15h, z choć połową czasu zajmowaną na eksploracji, elementach platformowych i puzzlach bez retardowych podpowiedzi oddałbym lewą nerkę. Edytowane 24 sierpnia 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Proponuje najpierw zapoznac sie z pojeciem hiperbola to tak odnosnie zagadek(tak bardzo zapadly w pamiec) Strzelanie wymieniam(swoja droga tragiczne),bo zaraz ktos napisze,ze tam sie tylko eksploruje i unika pulapek. Nigdy nie byłem fanem TR,ale Reboot jako calosc jest lepszy niz jakakolwiek inna odslona,w dodatku z najbardziej plastikowowej postaci ever zrobili w koncu czlowieka. Retardowe podpowiedzi miales tylko na wlasne zyczenie,graj bez widzenia przez sciany z wylaczonym wszystkim co sie da. W Hitmanie czy Forzy tez sa ulatwienia,ale nikt ci nie trzyma lufy przy skroni zebys z tego korzystal. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Proponuje najpierw zapoznac sie z pojeciem hiperbola to tak odnosnie zagadek(tak bardzo zapadly w pamiec) Strzelanie wymieniam(swoja droga tragiczne),bo zaraz ktos napisze,ze tam sie tylko eksploruje i unika pulapek. Nigdy nie byłem fanem TR,ale Reboot jako calosc jest lepszy niz jakakolwiek inna odslona,w dodatku z najbardziej plastikowowej postaci ever zrobili w koncu czlowieka. Retardowe podpowiedzi miales tylko na wlasne zyczenie,graj bez widzenia przez sciany z wylaczonym wszystkim co sie da. W Hitmanie czy Forzy tez sa ulatwienia,ale nikt ci nie trzyma lufy przy skroni zebys z tego korzystal. No tak, bo zagadki w reboocie są zayebiste. Weź mnie, koleś, nie rozśmieszaj. Właśnie przed chwilą włączyłem sobie gameplay z Syrii (RotTR). Jest tam zagadka w stylu: rozyeb ścianę czekanem i zestrzel wiszącą tratwę, żeby wejść na murek. Tojest, kur.wa, zagadka zapadająca w pamięć. Te w Anniversary nie zapadły w pamięć, no jasne. Zagadki, które były dużo bardziej rozbudowane od tych z tego samograja z 2013 roku. Wychodzę. Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 W nowym TR tez nie zapadaja w pamiec choc patent z fizyka i zywiolami odpowiednio rozwiniety uwazam za bardziej naturalny,ale juz nie probujcie wmawiac,ze zagadki w Anniversary sa niewiadomo jak trudne. W 96 jako dzieciak rozumiem ze ktos mogl sie na tym glowic i bez solucji i memorki zajelo mu to 3 tygodnie,ale powaznie nie przypominam sobie zebym w rimejku musial to rozkminiac niewiadomo jak bardzo. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 150$ czyli jakieś 560 zeta Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Zamiast figurki wolal bym pompowaną panią Croft. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 https://youtu.be/gYvfq7Vui4Q Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Jezu, jak to wygląda. Już remaster wyglądał pięknie, a co tutaj się wyprawia to Cytuj
Figaro 8 303 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Animacja Lary czasem jest trochę dziwna. No i AI przeciwników - bez komentarza. Ale gdy gra nie polega na otwartym ogniu, to wygląda nawet fajnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi