Skocz do zawartości

Rise of the Tomb Raider

darkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polemizowalbym. Juz abstrahuje od grafy, jakosci tekstur, wygladzania krawedzi czy uzytych efektow graficznych, ale fizyka na 360 bedzie kwiczec w porownaniu z ta na jedynym, a to dodaje kolejne 101% do klimatu. Niestety screeny tego nie ukaza.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ta gra pozamiata, to może być pierwszy ex XO z 90 na meta 

Czekam, bo jedynka była kozacka, a ta część zapowiada się jeszcze lepiej:

- lepsza grafa

- lepsze zagadki

- lepsze tomby

- różnorodne miejscówki

:banderas:

Edytowane przez Starh
  • Plusik 1
Opublikowano

I więcej strzelania...

To się okaże po premierze. Sam zresztą zdam tu relację jak faktycznie gierka wypadła, bo Fallout mnie nie grzeje więc Lara znajdzie swe miejsce w czytniku. 

Opublikowano

To jest nas juz dwoch Starh. Osobiscie nie gralem w zadnego Fallouta, wiec nie mam cisnienia na czworeczke. Ze wzgledu na rozmiar gry w pierwszej kolejnosci zalicze Lare, a pozniej na spokojnie obadam Fallout'cika.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Kolejny dobry trailer, jak bedzie jeszcze wiecej swobodnej eksploracji, to moze jeszcze w tym roku kupie.

Opublikowano

Gurwa coraz bardziej mi się NIE CHCE grać w tego tomb raidera. No cały czas mam przed oczami te ch.ujowe strzelanie z reboota, słabe zagadki, no i nie wiem jakim cudem ja ją przeszedłem 3 razy(ps3, pc, xo).

Jedynie ten tyłeczek Lary. <3

Opublikowano (edytowane)

Mozna gdzies w PL dostac limitke?

Tylko na oficjalnej stronie Square (wysyłają do PL)  chyba że interesuje cię metalowe opakowanie to wyłączność ma na nie tylko GAME uk

Edytowane przez Cottage
Opublikowano

IGN - 9.3/10
Gamespot - 9/10
Polygon - 8.5/10
Hardcore Gamer - 4.5/5
Videogamer - 9/10
Press Start - 9/10
Destructoid - 7.5/10
God Is A Geek - 8.5/10
VentureBeat - 91/100
Gamerant - 4/5
New Game Network - 76/100
MondoXbox - 9/10
Game Informer - 9.5/10
Ars Technica - "Najlepszy Tomb Raider od czasu pierwszej części"
Metro.co.uk - 8/10
GameInformer - 9.5/10

• Plusik 1
Opublikowano

Jak komuś podobała się poprzednia część, to kontynuacją będzie zachwycony. Dla mnie GOTY, uwielbiam taką mieszankę eksploracji, akcji, skradania, zagadek i zbieractwa.

• Plusik 5
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak komuś podobała się poprzednia część, to kontynuacją będzie zachwycony. Dla mnie GOTY, uwielbiam taką mieszankę eksploracji, akcji, skradania, zagadek i zbieractwa.

Właśnie, jak wypada eksploracja na tle poprzedniczki? Tyle samo, więcej czy dużo więcej? :)