Skocz do zawartości

Rise of the Tomb Raider

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie tylko chroniczny brak czasu + kilka nie ogranych giereczek na półce mnie powstrzymuje...

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 152 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem trochę w nową Lare i jestem gierką zauroczony! Na wstępie napiszę od razu, że to obok wiedźmina 3 najlepsza gra w jaką grałem tego roku.    Już sam początek przygody urywa cztery litery prz

• Jezu, ta nadzieja xbotów, tylko żeby nie wyszło na ps4, może kiedyś na peceta, ale byle nie na soniaczu! Pomaganie w developingu może oznaczać wiele rzeczy.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Bardzo fajna okładka.     PS. Kasias, weź swój ból 4 liter poskładaj jak origami i przenieś się gdzieś, gdzie kogokolwiek będzie to obchodziło.

Opublikowano

Ale sie zapowiada weekend z nowa Lara :banderas:

Opublikowano

Kurde. A miałem tego nie brać, ale po takich ocenach nic tylko uderzyć na Allegro po preordera. Za zakup za kwotę 200zl jeszcze chyba kupon na 20zl wpadnie, będzie na star wars :)

Gwiazda idzie to i gry wychodzą...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ponoc wersja na 360 jest bardzo dobra i godnie zamyka 7 generacje. Jesli ktos tutaj mial stycznosc  niech sie wypowie czy rzeczywiscie to jest poziom czesci z 2013?

Opublikowano

Miałem umiarkowane zainteresowanie nowym TR ale przeczytałem 3 recki, zobaczyłem oceny i nowe gameplaye, podobno najlepszy TR od części pierwszej a jak ktoś lubił TR 2013 to będzie zachwycony...dobrze że jutro wypłata   :obama:

Opublikowano

Ponoc wersja na 360 jest bardzo dobra i godnie zamyka 7 generacje. Jesli ktos tutaj mial stycznosc niech sie wypowie czy rzeczywiscie to jest poziom czesci z 2013?

Graficznie jest tak samo.

Opublikowano

jak mnie wkur.... głos tego arhonaełu

Pytanie brzmi - kogo to obchodzi?

Spodziewałem się niższych ocen. Nieźle.

Opublikowano

recka (nie ogladam, jedynie posłucham :P)

Czyli jeszcze bardziej wzmocnili elementy eksploracji itp. które tak mocno mnie przyciągnęły do jedynki :D Cholera, teraz nie wiem czy wytrzymam do świąt z zakupem :/

Opublikowano

Bo to najlepsza konsola z najlepszymi grami? :P Arhon ma taki akcent , bo się wychował bodajże w Kanadzie.

Opublikowano

Ale on ma zje,bany głos a nie akcent 

Opublikowano

No nie macie nad czym rozkminiać  :reggie:  Jedyny recenzent, którego opinię biorę pod uwagę nawet jeśli nie pokrywa się w 100% z moją. Ma bardzo zdrowe i rozsądne podejście do recenzowanych gier.

Opublikowano

No nie macie nad czym rozkminiać  :reggie:  Jedyny recenzent, którego opinię biorę pod uwagę nawet jeśli nie pokrywa się w 100% z moją. Ma bardzo zdrowe i rozsądne podejście do recenzowanych gier.

arhn ma najlepszy polski kanał z grami na YT, proszę szanować, no jeszcze bananowy janek jest spoko tylko mało aktywny. Po drugiej stronie rezi, remigiusz, nitro, isamu i inne błazny uwielbiane przez dzieciaków.

Opublikowano

Dobra jadę dziś po konsole w bundlu z nowym Tombem, nie wytrzymałem. :banderas:

Opublikowano

Premiera jest w piątek.

Opublikowano

Jak ????? a na stronie MM napisane że bundle od 4.11 :(

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-microsoft-xbox-one-1tb-rise-of-the-tomb-raider-tomb-raider-edycja-ostateczna-xbox-live-gold-2-x-3-miesiace

edyta:

dobra to kod na pobranie. Lipa :(

Edytowane przez balon

Opublikowano

sory, po dziś dzień pamiętam początki jego jutubowamia - łaził po wszystkich xboxowych forach i skomlał jak bezdomny pies, ile to on naobiecywał adminom i użytkownikom za wsparcie

gardzę bardziej niż plejstejszyn