Skocz do zawartości

Rise of the Tomb Raider

darkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie skonczylem 75% za(pipi)ista gra, chociaz faktycznie pod koniec troche za duzo pifpaf ale jako caloksztalt to wywazone bdb, miejscowki swietne i strzelanie z luku robi strasznie 

Opublikowano

każdy to już pisał, ja chyba też ze dwa razy ale napisze raz jeszcze

jaki ten tomb rider dobry, w poprzednią przez te etapy ze strzelaniem do porzygu musiałem robić przerwy - tą część chłoniemy na kanapie jak zaje.bisty film, "odpale popołudniu i chwilkę pogram" a za oknem już noc.. jak ktoś sie jeszcze nie przekonał do zakupu gierki a posiada łana to nim G A R D Z E

Opublikowano (edytowane)

W sklepie Xbox pojawiła się wersja próbna najnowszych przygód Lary. Można ją zaklepać także z poziomu przeglądarki w tym miejscu: https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/Rise-of-the-Tomb-Raider/3f752cfc-0eef-45aa-9f52-a7123c5a5753. Niestety wiąźe się to z pobraniem całej gry, czyli ponad 20 GB danych.

Edytowane przez Vexilium
Opublikowano

ale to nie demo tylko trial

czyli przenosi progres jak kupisz fulla

Opublikowano

Acziki się dodają, potwierdzone. Ten trial działa normalnie jak pełna wersja, przez 1 godzinę, potem gra się blokuje. 

Dziwne. U mnie jest pokazany progres do tych za zbieractwo, ale teoretycznie powinny wpaść dwa fabularne plus ten za odczytanie monolitu, a nic nie wpadło.

Gra wygląda pięknie, nie wiem czy widziałem kiedyś tak dobrą grafikę na konsoli, chociaż gameplay wydaje się być prosty - pewnie później robi się trudniej.

Opublikowano

W okolicach premiery gdzieś przeczytałem, że gra może się zbugować w pewnym momencie uniemożliwiając przejście dalej. Prawda to? I jeżeli tak - który to moment i czy ewentualnie już to naprawili?

Ależ ta gra wciąga... jestem po

ataku na dolinę 'tubylców' oraz odnalezieniu artefaktu

i coś czuję w kościach, że do końca już bliżej niż dalej. :frog:

Opublikowano

Znając zaradność dzisiejszych graczy to nie był żaden bug tylko nie wiedzieli gdzie iść dalej lub w jakimś grobowcu utknęli xD

Opublikowano

No bo to jest pełna wersja tylko z ograniczeniami, które znikną po kupnie gry. 

Opublikowano

No bo to jest trial czyli sciągasz fulla grasz godzine jak ci się spodoba to kupujesz i już nie musisz nic sciagać.

Opublikowano

Ja myślę że gra została wydana w nieodpowiednim czasie i dlatego sprzedaż nie powala. Swoją drogą, tytuł rewelacyjny jak dla mnie w TOP 3 tego roku, po Batmanie i Wiedźminie.