Opublikowano 28 grudnia 20159 l No czyli nie przegapiłem. Właśnie dotarłem do Zaginionego Miasta:) Edytowane 28 grudnia 20159 l przez chris85
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Murzyn dostaje nożem tuż przed zaginionym miastem, który jest ostatnią "otwartą" miejscówką i tam właśnie jest dziewiąty grobowiec. Właśnie przeszedłem grę. O ile dobrze pamiętam jakieś 18h na liczniku, 89% gry zrobione... Czuję niedosyt. Chciałbym więcej! Samo bieganie po świecie i klikanie w pozostawione artefakty, dokumenty oraz kończenie kilku pominiętych wyzwań jakoś po ukończeniu "fabuły" do mnie nie przemawiają... No to szykuj się na duże fabularne DLC o "baba jadze".
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Ono już jest dostępne? Widziałem w zakładkach gry możliwość kupna za jakieś 90 zł.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Skończyłem. Końcówka mnie trochę zawiodła, ale nowy TR to i tak mocne 9/10. Czekam na DLC
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Jeden z dodatków jest już dostępny. Do czego to doszło, żeby dodatkowo płacić za tryby podnoszące poziom trudności w grze... W tym wypadku nie chodzi jednak o przeciwników, a o przetrwanie w niesprzyjających warunkach. https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/DLC/Tryb-wytrzyma%C5%82o%C5%9Bci/a8eea4a9-5ed2-4a8d-86c3-7181d8551f03
Opublikowano 29 grudnia 20159 l strasznie kozacki ten nowy TR, gameplayowo mocno odskoczyli np. od Uncharted. Camila Luddington jako Lara <3 tylko ta fabuła... mogliby się wysilić na coś lepszego, a dostajemy standardowo główny wątek nudny jak flaki z olejem i postacie z kartonu
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Dla mnie fabuł to spoko poziom jak na grę action adventure. Filmy z tego gatunku lepszych historii wcale nie mają. Co do DLC to są jakieś nowe lokacje czy normalnie singiel tylko z dodanymi bajerami ?
Opublikowano 30 grudnia 20159 l To już chyba lepiej dać 90 za SP niż 36 zeta ten pojedynczy dodatek. Cena trochę zawyżona jak za tryb gry. Przecież "Serca z Kamienia" są prawie w tej cenie.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Najlepiej to będzie kupić sama Baba Jagę w styczniu bo ten survival mode czy jakas wariacja hordy powinna być za darmo, a nie sobie jeszcze kasę za to liczą xd
Opublikowano 31 grudnia 20159 l A ten dodatek jest wymagany do 100% osiągnięć w grze? Czy wystarczy Baba Jaga?
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Pewnie jak w kazdej innej grze - podstawka swoja droga, a DLC swoja. Baba Jaga ma miec osobna miejscowke ale wyczuwam ze skonczy sie na przygodzie na jedno posiedzenie
Opublikowano 31 grudnia 20159 l skoro całe the rise jest długosci mniejszego dodatku do wiesława, no to czego sie spodziewać?
Opublikowano 31 grudnia 20159 l No to w ile Andrzeju przeszedłeś tego nowego Tomb Raidera? porównywać długość gry action adventure (dość długiej jak na standardy gatunku mi np zajęło 18 h przejscie fabuły bez robienia 100%) z rpg open world do tego zapewne w nią nie grając xD szkoda że do singla COD nie porównał Edytowane 31 grudnia 20159 l przez balon
Opublikowano 31 grudnia 20159 l W sumie trochę beka. Za dodaktek do nowego TR, (którego przejście zajmie pewnie niewiele więcej inż jedno rozbudowane zadanie poboczne w W3) zapłacimy tyle co co za pakiet dwóch dodatków W3, a już samo Serce z Kamienia jest dłuższe niż podstawa TR, przy okazji w stopniu rozbudowania nie odbiegając w żadnej kwestii od przygód Lary. A może nawet ją przebijając. Takie porównania nie są pozbawione sensu. Widać w nich jak na nas plują i jeszcze się cieszymy. Edytowane 31 grudnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Oczywiście że są bez sensu Balon ładnie to ujął, dla mnie długość rise of tomb raider jest idealna bo nie ma nic gorszego w grach niż na sile przeciągana fabuła, ale to już zależy od danej osoby niektórzy lubią jeść do porzygu żeby sie nie ruszać, a niektórzy wola zjeść mniej i mieć sile na deser
Opublikowano 31 grudnia 20159 l 20h+ to bardzo dobry czas imo jak na action adventure, a przeciez jest jeszcze masa rzeczy do exploracji Dajcie juz spokoj, to nie jest winna reszty devow na swiecie ze CDP rozyebalo system Wiedzminem, zaoralo wszystko jak leci i stworzylo mesjasza gamingowych swiatow. Edytowane 31 grudnia 20159 l przez hav7n
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Nie no co ja czytam?! To ile gry action adventure mają trwać? 50-100 h ? Kiedy tak było ? Ci co narzekają na czas nowego Tomba niech przypomną sobie ile zajmowało przejście starych Tombów. Uwierzcie mi że mniej niż tego nowego + tu można jeszcze porobić dodatkowe rzeczy.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l No dobra, trochę macie rację. Z nową Lara bawiłem się świetnie i po prostu chciałbym więcej, ale krew mnie zalewa na myśl o chwilowym przedłużeniu gry dodatkiem za 90 zł, mając w pamięci to, co serwuje CDPR. Jak pisze hav7n - w kwestii zależności ceny do długości i jakości produktu mało która obecna gra ma start to Wieśka. Edytowane 31 grudnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 31 grudnia 20159 l No to dla niektórych mmo czy multi będzie dużo lepsza produkcja niż Wiesiek, Btw nigdy nie kupiłem gry ze względu na długość rozgrywki tylko zawsze patrzę na przyjemność która mi sprawi No i nikt nie zmusza cię do wydania 90zl, zawsze możesz poczekać na przecenę czy coś
Opublikowano 31 grudnia 20159 l No ale 90 zl to chyba jakis smieszny sp. Sama Baba Jaga bedzie tansza, a wydaje mi sie ze to bedzie jedyny warty kasy dodatek do Tomba.
Opublikowano 31 grudnia 20159 l No ale 90 zl to chyba jakis smieszny sp. Sama Baba Jaga bedzie tansza, a wydaje mi sie ze to bedzie jedyny warty kasy dodatek do Tomba.No chyba że tak.