estel 806 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Aha, no to pogadalimy Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Czy ta edycja 20 years celebration wyjdzie tez na xbox'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Mozesz spac spokojnie, bedzie tez na xa Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Biorąc pod uwagę fakt że obecnie przechodzę ciężka depresję i na konsoli niegralem już ponad miesiąc to Rise of Tomb Raider pokładam duże nadzieje na to ze przyssię mnie do konsoli na co najmniej tydzień. I dlatego jednak kupie na premierę. Ależ ja rok temu byłem wściekły to sobie tego nie wyobrażacie. Rozwazałem nawet kupo XboxaOne ale kurde kupiłbym przeszedł stracił kilka złotych i potem sprzedał albo i nie. A dziś jestem zadowolony ze taka wersja wyjdzie też na PS4. Podniesie mnie to trochę z kolan. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez u55r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Telefon i słownik T9? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tak poprawił mi nie tak jak trzeba a ja przeoczyłem. Czy w tej wersji na PS4 będzie jakiś tryb online? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ma być coop. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ok dzięki. Filmików nie oglądam. Biorę grę w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Biorąc pod uwagę fakt że obecnie przechodzę ciężka depresję i na konsoli niegralem już ponad miesiąc to Rise of Tomb Raider pokładam duże nadzieje na to ze przyssię mnie do konsoli na co najmniej tydzień. I dlatego jednak kupie na premierę. Podobna sytuacja u mnie. Uwierz mi, ze ten tytul przyssie Ciebie do konsoli. Gralem troche w ''nowego'' TR na XOne i WOW. Zamowilem juz jakis czas temu.Do tego wszystkie DLC+ artbook bedzie w zestawie.Czekam jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ja właśnie ogrywam na XOne i to serio jest mega-kozak. Wciągnęło mnie jeszcze bardziej niż U4. Graficznie jest pięknie. Lara porusza się ekstra, otoczenie i przede wszystkim oświetlenie - dawno nie widziałem tak dobrego oświetlenia. Nic dziwnego, że chcą puścić Rise z HDRem bo ten będzie gniótł gały. Jest dużo do zrobienia, zbierania, craftowania. System skradankowy zayebisty. Jedyne do czego się mogę na siłę doczepić to model walki. System osłon jest automatyczny i samo strzelania już średnie. Gram na Veteranie i sekcje w grze, w których musimy walczyć bronią palną potrafią być czasem przez to wkurzające. Ale i do tego idzie przywyknąc. Kto nie ograł a ma Xboxa to nie czekać na PS4 tylko grać! A kto czeka to niech się szykuje na bite 20h zayebistej przygodówki. Aha i polecam wyłączyć wszelkie zmysły przetrwania w menusach. Gra się o wiele przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Kurde, mimo wku#wienia na ruch z czasową ekskluzywnością, czekam strasznie, bo wiem, że będzie kozak. Poprzednia część to dla mnie jedna z najlepszych gier siódmej generacji, więc wiem, że i ta mnie urzeknie. Po lekkim zawodzie w temacie Uncharted 4 (świetna gra, ale przez zbyt wiele zapożyczeń z TLoU momentami dłużyła się okrutnie), czekam na Larę jeszcze berdziej Nie oglądałem żadnych trailerów, żadnych dev diaries, wchodzę w to na ślepo, podobnie zresztą jak w U4 - tam też niczego nie chciałem sobie psuć przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ja właśnie ogrywam na XOne i to serio jest mega-kozak. Wciągnęło mnie jeszcze bardziej niż U4. Graficznie jest pięknie. Lara porusza się ekstra, otoczenie i przede wszystkim oświetlenie - dawno nie widziałem tak dobrego oświetlenia. Nic dziwnego, że chcą puścić Rise z HDRem bo ten będzie gniótł gały. Jest dużo do zrobienia, zbierania, craftowania. System skradankowy zayebisty. Jedyne do czego się mogę na siłę doczepić to model walki. System osłon jest automatyczny i samo strzelania już średnie. Gram na Veteranie i sekcje w grze, w których musimy walczyć bronią palną potrafią być czasem przez to wkurzające. Ale i do tego idzie przywyknąc. Kto nie ograł a ma Xboxa to nie czekać na PS4 tylko grać! A kto czeka to niech się szykuje na bite 20h zayebistej przygodówki. Aha i polecam wyłączyć wszelkie zmysły przetrwania w menusach. Gra się o wiele przyjemniej. Grałes w pierwszego Tomb Raidera po reboocie? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Chyba nie bo akurat cover system i ogólnie wymiana ognia jest bardzo podobna jak w poprzedniej części. Jak ja zazdroszcze tym co ta przygoda jeszcze przed nimi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ja ograłem na PS3, później Definitive i czekam na kolekcjonerkę Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Kurde odpalilem wlasnie Definitive Edition i to wbrew wszytskiemu co do tej pory myslalem kawal pozadnej gry z kilkoma swietnymi momentami. niezgorsza grafika i dlugoscia gry. MEGA pozytywne zaskoczenie i napewno pokusze sie na Rise of... Do tej wersji 20 years celebration powini posrod innych skorek dorzucic jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Chyba nie bo akurat cover system i ogólnie wymiana ognia jest bardzo podobna jak w poprzedniej części. Jak ja zazdroszcze tym co ta przygoda jeszcze przed nimi! Oczywiście. Ograłem na PS3. Świetna gierka tak samo jak i dwójka ale strzelanie jak dla mnie wypada gorzej niż w Uncharted. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Gra kupiona, od piątku zaczynam. Nie mogę się doczekać! ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nie zawiedziecie się, gierka jest naprawdę świetna o czym już kiedyś pisałem obszerny tekst Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jest. Nie ulega watpliwosci. Mam jednak wrazenie ze pierwszy level najladniejszy byl bo pozniej to troche rownia pochyla imo. Ktos juz kiedys tez o tym pisal. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jest. Nie ulega watpliwosci. Mam jednak wrazenie ze pierwszy level najladniejszy byl bo pozniej to troche rownia pochyla imo. Ktos juz kiedys tez o tym pisal. A tam najładniejszy. Gra trzyma wysoki poziom graficzny do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jest. Nie ulega watpliwosci. Mam jednak wrazenie ze pierwszy level najladniejszy byl bo pozniej to troche rownia pochyla imo. Ktos juz kiedys tez o tym pisal. W sumie to prawda, ale nadal jest to jedna z najładniejszych gier obecnej generacji. Zresztą sama animacja Lary to ścisły top, w sumie na równi z ruchami Nathana z u4. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dupka Lary > Plecy Drake'a Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 skomentuję to klasykiem: "Jaki DEBIL to tak zaprojektował?" Nie dało się tego artbuczka wrzucić razem z pudełkiem z grą do drugiego pudełka tak jak w Kolekcji Uncharted? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jak dla mnie spoko to pudełko. Na start gra targa patcha ~2gb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dzisiaj odbieram Tomb Raidera. Dostalem smsa, ze gra jest juz na magazynie. Premiera jest normalnie w nastepny wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi