Wredny 9 460 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Nie mam pojęcia kiedy jest premiera i już mnie to nie obchodzi, bo ja gram sobie od wczoraj, dzięki obrotności pewnego sklepiku w Gdańsku Do tego cena 199,90 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 199zl za roczna gierke to nie wiem czy taki banderas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Dla mnie jest to nowość, bo nie posiadam XONE, a na PeCetach nie gram. Do tego gierka w zestawie ze wszystkimi DLC... Nawet jeśli miałbym oceniać to w porównaniu do jakiegoś remastera typu choćby poprzednia część przygód Lary, to cena zdecydowanie zasługuje na Banderasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Dla mnie jest to nowość, bo nie posiadam XONE, a na PeCetach nie gram. Do tego gierka w zestawie ze wszystkimi DLC... Nawet jeśli miałbym oceniać to w porównaniu do jakiegoś remastera typu choćby poprzednia część przygód Lary, to cena zdecydowanie zasługuje na Banderasa. Jeszcze trzeba dodac, ze gra chodzi lepiej w wersji na PS4. Banderas jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Chyba chciałeś napisać, że lepiej chodzi na PS4 PRo. Skończyłem w zeszłym tygodniu na XOne. Absolutna kosa! Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Na pro Jeszce nie wyszło, więc nie ma co (pipi)ić. Na ps4 podobno ma być poprawiny Input laga, bo ten na xone, to był jakis dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Jaki input lag? Co wy żrecie? Pzeszedłem na premierę w tamtym roku i nawet bym nie pomyślał o jakimś input lagiem. Może też masz problemy z obrazem?xD Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Balon nie polemizuj gra nie warta świeczki. Próbowałem przy innym tytule:) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Lagi w Tombie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Pograłem wczoraj kilka godzin i gierka jest świetna. Takie DE, tylko że lepiej i więcej, widać że posłuchali opinii np w kwestii grobowców i różnych sekretów - naje.bane tego na samej Syberii. A zaraz idę grać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Sekretów to tam za bardzo nie ma - podświetlanie wszystkich znajdziek żeby człowiek za bardzo się nie wysilił, grobowce które nie są ani ciekawe ani nie stanowią absolutnie żadnego wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 No jak nie są ciekawe? Fakt nie są może wymagające ale na bank ciekawe. Mega design i ich klimat powodował, że za uja tam się nie nudziłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 725 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 To w końcu na ps4 jest kinówka czy tylko full pl albo eng? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Możesz sobie dowolnie mieszać napisy i audio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 świetna technicznie i gameplajowo gra, szkoda że bez fabuły i postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 świetna technicznie i gameplajowo gra, szkoda że bez fabuły i postaci. Czyli podobnie jak część poprzednia Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 świetna technicznie i gameplajowo gra, szkoda że bez fabuły i postaci. e tam przesadzasz. Co ty byś chciał za fabułę w grze akcji? Moim zdaniem jak na taki gatunek to i tak całkiem fajna. Nie przeszkadza, ba a motyw Proroka jest bardzo spoko. Co do postaci to faktycznie średnio ale sama Lara jest mega, a i w ok połowie gry pojawi się fajna drugoplanowa postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Ten Polski dubbing jest slaby. W poprzedniej czesci bardziej mi sie podobal. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Taaaa. Jeszczw samej Lary spoko ale NPC to jakiś ku rwa dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Czekając na Lare zupełnie nie czekałem na fabule. To niestety nie jest Uncharted. Jeżeli utrzyma albo pobije poprzedniczkę w najważniejszych elementach - będę zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Rise we wszystkich elementach poza fabułą na temat której się nie wypowiadam bo jeszcze sporo gry przede mną, bije DE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Ja wiem, czy "we wszystkich"? Poprzednia część była dla mnie sporym zaskoczeniem, bo nie spodziewałem się tak dopasionej produkcji, przez co praktycznie całą grę zbierałem szczękę z podłogi. Tutaj już spodziewałem się wysokiej jakości, więc brak mi tego efektu "WOW", a przez to czuję, że gra nie robi mnie tak, jak poprzedniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) No jak dla mnie tutaj jest wszystkiego więcej i lepiej, a wow mam szczególnie przy grobowcach, imo są świetnie zrobione i nie mam tu na myśli poziomu zagadek Ten pierwszy w glacial cavern super i myślałem że dalej będzie tendencja spadkowa ale nie zawiodłem się. Edytowane 10 października 2016 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) Nie ma co. Zaje bista jest ta gierka. Aj jak wam zazdroszczę, aj jaj. Mam nadzieję że sprzeda się dość dobrze na PS4, bo na klocku tak se się sprzedała. Chcę kolejnej części tym razem w jakiś ciepłych klimatach. Edytowane 10 października 2016 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Dokładnie, brakuje podróży po całym świecie, tak jak to było w starych Tombach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi