Skocz do zawartości

Rise of the Tomb Raider

Featured Replies

Opublikowano

Ten dodatek Więzy Krwi jest za free do zassania jak ktoś ma wersję na Xone?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 151,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem trochę w nową Lare i jestem gierką zauroczony! Na wstępie napiszę od razu, że to obok wiedźmina 3 najlepsza gra w jaką grałem tego roku.    Już sam początek przygody urywa cztery litery prz

• Jezu, ta nadzieja xbotów, tylko żeby nie wyszło na ps4, może kiedyś na peceta, ale byle nie na soniaczu! Pomaganie w developingu może oznaczać wiele rzeczy.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Bardzo fajna okładka.     PS. Kasias, weź swój ból 4 liter poskładaj jak origami i przenieś się gdzieś, gdzie kogokolwiek będzie to obchodziło.

Opublikowano

aaaa to musiałbym płacić bo nigdy nie kupiłem i nie kupię czegoś takiego. Dobra może za 3 lata wpadni wersja cebula do plusa do ogram te DLC. Nie dam h ują zarobić.

Thx za info.

Opublikowano

Jest ktoś kto zrobił 100%? Brakuje mi jednego dokumentu w sowieckiej instalacji  kompleksie radzieckim  (25/26)  i pojęcia nie mam gdzie on może być.

Edytowane przez Popi

Opublikowano

Za pierwszym podejściem zanalazłem chyba ponad 60% wszystkich artefaktów, zestawów survivalowych, dokumentów i fresków. Sporo tego jest ale do znalezienia i to bez poradnika. Może jednak sprawdź jeszcze raz wszystko w każdym obozie w kompleksie radzieckim. To spora lokacja i obozów jest chyba z pięć.

Opublikowano
  W dniu 4.11.2016 o 08:31, Popi napisał(a):

Jest ktoś kto zrobił 100%? Brakuje mi jednego dokumentu w sowieckiej instalacji  kompleksie radzieckim  (25/26)  i pojęcia nie mam gdzie on może być.

Ale w TR przecież wszystko jest na mapie. Rozumiem, jakbyś miał znacznik i nie mógł do niego trafić. Ale jak masz odkrytą wszystkie znaczniki w lokacji to wystarczy tylko zaznaczyć znacznik.

Opublikowano

Też miałem przypadek że brakowało mi gdzieś tam jednego dokumentu i nie było go na mapce a miałem wszystkie te gadżety od mapy pozbierane. 

Opublikowano

Voytec, z tymi znacznikami to nie do końca jest tak różowo, bo czasem pokazują się w miejscach z doopy. Nie zawsze oznaczenie czegoś znacznikiem automatycznie równa się łatwości w dotarciu do celu. No i spotkałem się dwa razy z tym, że czasem nic nie pojawia się na mapie. W obydwu przypadkach chodziło o Survival Cache, jedna była w jakimś Tombie, gdzie trzeba było zanurkować (jest zresztą video na YT, bo wygląda na to, że to dość powszechny błąd), a druga w śniegu, przy klifie, gdzieś w trawie - na mapie nie miałem ich zaznaczonych, po prostu porównałem sobie z jakąś mapą z neta i wyszło mi na to, że gdzieś tam powinienem szukać.

Opublikowano
  W dniu 8.11.2016 o 16:57, Cykomaton napisał(a):

Czy komuś z was po skończeniu gry na 100%też nie wpadł puchar ''Zawsze do usług?''?

Wczoraj akurat zrobiłem wszystkie misje i wpadlo normalnie ale też wczoraj pojawiła się nowa łatka 1.05 którą między innymi poprawia nie działające trofea

PS. za 100% gry to jest pucharek "poruszc niebo i ziemie" a ten co napisałaś to jest tylko pośrednio związany ze stu procentami gry bo jest jak wspomniałem wcześniej za misje

Opublikowano
  • Autor

Są jakies trofea które zdibywa sie tylko grajac z kims czy mozna wszystko solo?

Opublikowano
  W dniu 9.11.2016 o 09:20, u55r napisał(a):

Są jakies trofea które zdibywa sie tylko grajac z kims czy mozna wszystko solo?

Są. Z dodatku endurance co-op.

Opublikowano
  W dniu 9.11.2016 o 04:02, vip77 napisał(a):

W dniu 8.11.2016 o 16:57, Cykomaton napisał(a):

Czy komuś z was po skończeniu gry na 100%też nie wpadł puchar ''Zawsze do usług?''?

Wczoraj akurat zrobiłem wszystkie misje i wpadlo normalnie ale też wczoraj pojawiła się nowa łatka 1.05 którą między innymi poprawia nie działające trofea

PS. za 100% gry to jest pucharek "poruszc niebo i ziemie" a ten co napisałaś to jest tylko pośrednio związany ze stu procentami gry bo jest jak wspomniałem wcześniej za misje

Mój błąd, sorry. Ukończyłem wszystkie misje, jednak kiedy wejdę w menu pokazuje mi cel w Syrii z opisem ''Wejdź na górę głównej komnaty grobowca''. Cel jest zaznaczony ale nie mogę nic tam zrobić, miał ktoś podobnie?

Opublikowano

Tak właśnie słyszałem, bo próbowali naprawić ten input lag, który tak wielu osobom przeszkadzał i najwyraźniej zyebali kolejną rzecz...

Opublikowano

Pany powiedzcie poziom trudności "Tomb Raider" i "Twardziel" duża różnica w praktyce? ten pierwszy taki normal chyba bo to drugi jest.

Calaka pewnie odpuszcze bo trofy "Ukończ grę w 100%" skutecznie odstrasza patrząc na liczbe znajdek

Opublikowano

Dokładnie tak. Jeśli chodzi o poziom trudności to banał a znajdźki fajne są. Dla mnie to była najlepsza część gry - szukanie ich. Sama fabuła niezbyt porywająca i najlepiej bawiłem się, jak już miałem spokój i cały ten piękny świat oddany do dyspozycji.

Opublikowano

Popieram panów powyżej, survivor niezbyt trudny i dodatkowo motywuje do większej eksploracji i odwiedzania możliwych grobowców podczas przechodzenia fabuły (co by nabić więcej XP).

Opublikowano

Wersja 20 Years Celebration wyjdzie w wersji fizycznej na Xbox'a?

• 2 tygodnie później...