Daffy 10 580 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 masorz bylem pierwszy - napisalem na pw yanowi, a moze Ty pajgi sie skusisz na Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 masorz bylem pierwszy - napisalem na pw yanowi, a moze Ty pajgi sie skusisz na sory Ficek ale ja Masorzowi juz pisałem smsa o zrzucie ok 17:10, zanim napisałem tego posta na forum, zreszta z nim mam już sprawe konta obcykaną wiec jest łatwiej Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Cebulaki tfu ta gra warta jest full price a już 125 zł to minimum 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 125zł za samograja na raz bez możliwości odsprzedaży? No nie wiem, ja bym cebulił ile wlezie. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 125zł za samograja na raz bez możliwości odsprzedaży? No nie wiem, ja bym cebulił ile wlezie. :facepalmz: Boże Święty co ja czytam. Samograj, który dla wielu jest lepszy od Uncharted 4. Ciekawe czy przeczytałeś jaką zawartość ma wersja na PS4 i do tego jeszcze ekskluzywne pudełko (wiem, masz to w du/pie). I jeszcze w grę nie grałeś. Najlepiej by było, żeby każdy dostawał wszystko za darmo (czyli socjalizm pełną gębą) i nie miał szacunku dla czyjejś ciężkiej pracy. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Grałem. Grę kupiłem na Windows 10 Store. A co mnie obchodzi pudełko xd. Przecież o digitalu mówimy. Edytowane 1 grudnia 2016 przez ragus Cytuj
Lukas_AT 1 189 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 (edytowane) Dla mnie gra jest gorsza od Uncharted 4. Strasznie mnie męczyły te wszystkie znajdzki - jest ich stanowczo za duzo, nasrane bym powiedzial, a olac je w calosci trudno, gdy daja doswiadczenie (gram na wyzszym poziomie trudnosci). Gra jest przez to wydluzona na sile i meczy. Wolalbym czysta przygode jak Uncharted 4. Mniej znajdzek, a lepiej ukrytych tylko gdzies w grobowcach, gdzie znalezienie by dawalo satysfakcje. A gdy robi sie to co 5 minut to brzydnie to szybko. Sam gameplay jest przyjemny, ale przynajmniej polowe tych znajdzek bym wywalil. Edytowane 2 grudnia 2016 przez Lukas_AT 2 Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Dla mnie gra jest gorsza od Uncharted 4. Strasznie mnie męczyły te wszystkie znajdzki - jest ich stanowczo za duzo, nasrane bym powiedzial, a olac je w calosci trudno, gdy daja doswiadczenie (gram na wyzszym poziomie trudnosci). Gra jest przez to wydluzona na sile i meczy. Wolalbym czysta przygode jak Uncharted 4. Mniej znajdzek, a lepiej ukrytych tylko gdzies w grobowcach, gdzie znalezienie by dawalo satysfakcje. A gdy robi sie to co 5 minut to brzydnie to szybko. Sam gameplay jest przyjemny, ale przynajmniej polowe tych znajdzek bym wywalil. Oprócz pierwszego zdania, zgadzam się ze wszystkim, nawet o tym pisałem tutaj - http://www.ppe.pl/recenzje/2936/gdzies-ty-sie-szlajala-lafiryndo.html Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Cześć. Gdzieś w dobrej cenie, jakaś promocja na wersję pudełkową? Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Spojrzałem wczoraj na ilość trofików w tym TR na ps4 i jest ich aż 125 Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Nom, mam 108 a nadal nie widać platyny. Jaka inna gra by mi to umożliwiła? A i tak mamy mniej, bo na klocku mają chyba ponad 140 aczików 1 Cytuj
polson 7 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Powiedzcie czy na ps4 pro jest hdr? Bo mam opcje:rozdzielczosc 4k, wysoka plynnosc, wzbocaone efekty wizualne. W zadnym wypadku hdr sie nie wlacza...hmm. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Powiedzcie czy na ps4 pro jest hdr? Bo mam opcje:rozdzielczosc 4k, wysoka plynnosc, wzbocaone efekty wizualne. W zadnym wypadku hdr sie nie wlacza...hmm.Na zwykłym PS4 i PS4 Pro jest HDR. Ale mało telewizorów go ma. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Tu chyba bardziej chodzi o to ze developer wgl nie dal do gry trybu HDR ;-) Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Spojrzałem wczoraj na ilość trofików w tym TR na ps4 i jest ich aż 125 Robią się Cytuj
polson 7 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 No wlasnie przeszukalem internety i sie okazalo ze 4k dali tylko, ale bez hdru,a szkoda. Cytuj
cithall 107 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Dziś pojawił się patch 1.06 naprawiający framepacing na ps4. W końcu będzie można normalnie pograć. Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Dziś pojawił się patch 1.06 naprawiający framepacing na ps4. W końcu będzie można normalnie pograć. Ciekawe, co tym razem spier.dolili.... Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Wredny, jutro sprawdzimy, tylko nie zapomnij do diaska! Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 He he - no postaram się W sumie to miałem nadzieję na dziś późnym wieczorem, bo najlepiej tak z soboty na niedzielę, ale Ty i Twoja praca... No nic, jutro trzeba będzie dokończyć ten Endurance Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 Właśnie wczoraj z Wrednym do północy przycisnęliśmy chyba najtrudniejsze (a na pewno najrzadsze- 0,2%) trofeum, w grze- w co-opie. Jeszcze nam jedno zostało i będzie 100% endurance. Jakby ktoś chciał, służymy poradą, ale pomagać nie będziemy, bo po pierwsze: jest to mega czasochłonne, a po drugie: wystarczą tylko dwie osoby zainteresowane trofeami. Sam tryb jest spoko, trzeba tylko go rozkminić i nabrać trochę skilla (kolce ). I potwierdzamy: framerate został naprawiony i gra wreszcie trzyma stabilne 30fps. 1 Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 A wspomniane trofeum to Adventure Besties (nie wiem, jak to tam po polsku) - za ucieczkę z pięcioma dużymi i średnimi artefaktami - postanowiliśmy zrobić dokładnie tak - po pięć z obydwu rodzajów, żadnych innych, bo trofeum/aczik ma dość niejasny opis i kij wie, w jakiej konfiguracji zebranych artefaktów wpada. No i Daras... ja tam mogę pomóc, nie bądź taki nieprzyjemny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi