Skocz do zawartości

Rise of the Tomb Raider

darkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masorz bylem pierwszy - napisalem na pw yanowi, a moze Ty pajgi sie skusisz na  :cebula:

sory Ficek ale ja Masorzowi juz pisałem smsa o zrzucie ok 17:10,  zanim napisałem tego posta na forum, zreszta z nim mam już sprawe konta obcykaną wiec jest łatwiej ;)

Gość ragus
Opublikowano

125zł za samograja na raz bez możliwości odsprzedaży? No nie wiem, ja bym cebulił ile wlezie.

Opublikowano

125zł za samograja na raz bez możliwości odsprzedaży? No nie wiem, ja bym cebulił ile wlezie.

:facepalmz:

Boże Święty co ja czytam. Samograj, który dla wielu jest lepszy od Uncharted 4. Ciekawe czy przeczytałeś jaką zawartość ma wersja na PS4 i do tego jeszcze ekskluzywne pudełko (wiem, masz to w du/pie). I jeszcze w grę nie grałeś.

Najlepiej by było, żeby każdy dostawał wszystko za darmo (czyli socjalizm pełną gębą) i nie miał szacunku dla czyjejś ciężkiej pracy.

• Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Grałem. Grę kupiłem na Windows 10 Store.

A co mnie obchodzi pudełko xd. Przecież o digitalu mówimy.

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie gra jest gorsza od Uncharted 4. Strasznie mnie męczyły te wszystkie znajdzki - jest ich stanowczo za duzo, nasrane bym powiedzial, a olac je w calosci trudno, gdy daja doswiadczenie (gram na wyzszym poziomie trudnosci). Gra jest przez to wydluzona na sile i meczy. Wolalbym czysta przygode jak Uncharted 4. Mniej znajdzek, a lepiej ukrytych tylko gdzies w grobowcach, gdzie znalezienie by dawalo satysfakcje. A gdy robi sie to co 5 minut to brzydnie to szybko.

Sam gameplay jest przyjemny, ale przynajmniej polowe tych znajdzek bym wywalil.

Edytowane przez Lukas_AT
  • Plusik 2
Opublikowano

Dla mnie gra jest gorsza od Uncharted 4. Strasznie mnie męczyły te wszystkie znajdzki - jest ich stanowczo za duzo, nasrane bym powiedzial, a olac je w calosci trudno, gdy daja doswiadczenie (gram na wyzszym poziomie trudnosci). Gra jest przez to wydluzona na sile i meczy. Wolalbym czysta przygode jak Uncharted 4. Mniej znajdzek, a lepiej ukrytych tylko gdzies w grobowcach, gdzie znalezienie by dawalo satysfakcje. A gdy robi sie to co 5 minut to brzydnie to szybko.

Sam gameplay jest przyjemny, ale przynajmniej polowe tych znajdzek bym wywalil.

Oprócz pierwszego zdania, zgadzam się ze wszystkim, nawet o tym pisałem tutaj - http://www.ppe.pl/recenzje/2936/gdzies-ty-sie-szlajala-lafiryndo.html

Opublikowano

Powiedzcie czy na ps4 pro jest hdr? Bo mam opcje:rozdzielczosc 4k, wysoka plynnosc, wzbocaone efekty wizualne. W zadnym wypadku hdr sie nie wlacza...hmm.

Na zwykłym PS4 i PS4 Pro jest HDR. Ale mało telewizorów go ma.
Opublikowano

He he - no postaram się :)

W sumie to miałem nadzieję na dziś późnym wieczorem, bo najlepiej tak z soboty na niedzielę, ale Ty i Twoja praca...

No nic, jutro trzeba będzie dokończyć ten Endurance :)

Opublikowano

Właśnie wczoraj z Wrednym do północy przycisnęliśmy chyba najtrudniejsze (a na pewno najrzadsze- 0,2%) trofeum, w grze- w co-opie. Jeszcze nam jedno zostało i będzie 100% endurance. Jakby ktoś chciał, służymy poradą, ale pomagać nie będziemy, bo po pierwsze: jest to mega czasochłonne, a po drugie: wystarczą tylko dwie osoby zainteresowane trofeami.

Sam tryb jest spoko, trzeba tylko go rozkminić i nabrać trochę skilla (kolce :) ).

I potwierdzamy: framerate został naprawiony i gra wreszcie trzyma stabilne 30fps.

• Plusik 1
Opublikowano

A wspomniane trofeum to Adventure Besties (nie wiem, jak to tam po polsku) - za ucieczkę z pięcioma dużymi i średnimi artefaktami - postanowiliśmy zrobić dokładnie tak - po pięć z obydwu rodzajów, żadnych innych, bo trofeum/aczik ma dość niejasny opis i kij wie, w jakiej konfiguracji zebranych artefaktów wpada.

No i Daras... ja tam mogę pomóc, nie bądź taki nieprzyjemny :)