Skocz do zawartości

Rise of the Tomb Raider

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ja mam tylko jedno życzenie. Niech już będzie EX'em na Xboxa One, przecierpię a nawet kupie One dla Rise of Tomb Raider ale na boga!!!! Żadnego multiplayera. 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 153 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem trochę w nową Lare i jestem gierką zauroczony! Na wstępie napiszę od razu, że to obok wiedźmina 3 najlepsza gra w jaką grałem tego roku.    Już sam początek przygody urywa cztery litery prz

• Jezu, ta nadzieja xbotów, tylko żeby nie wyszło na ps4, może kiedyś na peceta, ale byle nie na soniaczu! Pomaganie w developingu może oznaczać wiele rzeczy.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Bardzo fajna okładka.     PS. Kasias, weź swój ból 4 liter poskładaj jak origami i przenieś się gdzieś, gdzie kogokolwiek będzie to obchodziło.

Opublikowano

W 2017 to juz bedzie pewnie nowa Lara XDDD. Ex czy nie ex, giera zapowiada sie kozacko. Te zimowe klimaty :banderas:

Opublikowano

twarz jej poprawili 

nie wygląda juz jak down z definitive editon

Opublikowano

LOL, down? Ja grajac na PS3 jedyne czego nie moge przezyc to poprawionego modelu z DE wlasnie. Wszystko inne mnie nie rusza tak jak kazde remastery, ale ta Lara... dopiero w DE wyglada jak z grafik promocyjnych...

Tomb_Raider_2.jpg

Tomb-Raider-DE-Screenshot-03.jpg

:wub:

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Jak na moje to facjata z pastgenow bardziej korzystna pomijajac jakos modelu czy grafike

Opublikowano

Ja tam sie zgadzam z asaxem, momentami Lara w DE wygladala naprawde jakby jakies porazenie miala, tutaj porownanie DE vs PC (stary model)

tr-de-feature.png?zoom=2&resize=768%2C33

Chyba nie musze podpowiadac ktora wyglada jak dałn.

Opublikowano

Nie caly czas oczywiscie, ale byly ujecia w ktorych miala taki idiotyczny wyraz twarzy ze szkoda gadac. Ogrywalem niedawno DE na PS4 wiec mam dosc swiezo wbite w pamiec te widoki.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

twarz jej poprawili 

nie wygląda juz jak down z definitive editon

W ruchu jej twarz wyglądała jak najbardziej normalnie. Od razu widać kto grał na ps4/x1, a kto w wybrane screeny w CW.  :lapka:

maxresdefault.jpg

Opublikowano

@up

Gralem na PC i na PS4 :>

12094558126_b658ae419d_b.jpg

Case closed :reggie:

Opublikowano

Ja tam sie zgadzam z asaxem, momentami Lara w DE wygladala naprawde jakby jakies porazenie miala, tutaj porownanie DE vs PC (stary model)

tr-de-feature.png?zoom=2&resize=768%2C33

Chyba nie musze podpowiadac ktora wyglada jak dałn.

Dobra, ale to jest jeden dwa screeny. Przez wiekszosc czasu wyglada rewelacyjnie ;)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Ja też tak potrafię Bansai!

ku-xlarge.png

YMZYNiw.png

tecnolog%C3%ADa-gr%C3%A1fica-TressFX-2.0

Lara na past genach - jakiś zamulony dałn 1/10 would not bang. 

Wam też nie zdarza sie wyglądać jak dałn podczas wyłapania odpowiedniej fotki? No właśnie. Skończcie z tymi marnymi dissami.  

Opublikowano

Ale sie spieniles o to, lol.

Sory ale poki co nic nie udowodniles, a tym drugim screenem imo tylko pogorszyles sytuacje xD

Opublikowano

oj tam od razu spieniłeś. wystarczy że człowiek zapomni o paru śmieszkowych emotkach, a ludzie już myślą że jest się agresywnym.  :kiss:

ale że pierwsza i trzecia świadczy za moją opinią, to już nie napiszesz?  :Coolface:

widzisz, a wg mnie na drugiej fotce nowa Lara wygląda na mniej zaspanego dałna - i obie wyglądają słabo.

- t.j. analogicznie twoja past genowa wygląda lepiej, co tylko potwierdza to co napisałem; wszystko zależy od wyboru randomowej fotki.

gdyby faktycznie była taka jaką ją przedstawiono na randomowych screenach, to ktoś w Square musiałby mieć wyjątkowo osobliwy fetysz.

Opublikowano

@nobody

3ci screen w sumie o niczym nie swiadczy, wszystkie wygladaja normalnie, pierwszy screen, wyglada jakby lara na dole zastanawiala sie czy buty dobrze zawiazala, a ta u gory na pewno nie wyglada jak daln.

Z niczego to ze wyglada jak daln sie nie wzielo, sorry Nobody, ale ewidentnie nie dogadamy sie w tej kwestii :reggie:

Poza tym pisalem ze nie wyglada tak caly czas, tylko w niektorych ujeciach, takze panie czytaj pan co?

20q1b2s.jpg

:banderas:

Kurcze z daleka przypomina mi troszke:

je4SGw0.png

Zmiana zdecydowanie na lepsze. :usmiech::lapka: Czekam na jakis gameplay jak sie w ruchu bedzie prezentowac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@nobody

3ci screen w sumie o niczym nie swiadczy, wszystkie wygladaja normalnie, pierwszy screen, wyglada jakby lara na dole zastanawiala sie czy buty dobrze zawiazala, a ta u gory na pewno nie wyglada jak daln.

Z niczego to ze wyglada jak daln sie nie wzielo, sorry Nobody, ale ewidentnie nie dogadamy sie w tej kwestii :reggie:

Jeśli twierdzisz że wygląda na obu normalnie, to tym bardziej miałem rację że wszystko zależy od statycznych screenów, a nie gameplayu w ruchu.  :banderas:

A tak serio to ja o tym wszystko wiem, fakt faktem w niektórych ujęciach wygląda gorzej od oryginału, ale nowe rysy twarzy wyszły jej w większości tylko na plus.

<again screen z łukiem i przy ognisku> 

Opublikowano

Tak sie sklada,ze nowe rysy zamienily ja w cos pomiedzy mongołem,a mala chinka cziku cziku linka(to jest ryj brytyjki?pfffff)

Opublikowano

to jest ryj brytyjki?pfffff)

Idac z duchem czasu w nastepnych przygodach Lary bedziemy grali takim czyms:

burka_2679987b.jpg

Opublikowano

Tych chyba nie było tu jeszcze:

UKv0aKf.jpg

c9S2DXv.jpg

Opublikowano

1424111574-11.jpg

To wygląda jak troszkę ulepszony TR z 2013 roku. Troszkę słabo, spodziewałem się czegoś lepszego jednak.

Opublikowano

Ta siersc na niedzwiedziu wyglada troche lipnie jak sie obrazek powiekszy. No, ale widac ze beda zroznicowane miejscowki, nie tylko 1 wyspa, dodajcie do tego dobry gameplay, dobry kat kamery na podziwianie zadka Lary i bede zadowolony niezaleznie od graficznych wodotryskow.

Edytowane przez Bansai