Kriss_Hietala 11 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Jeszcze nie doprecyzowali terminu na PC. Pewno wypuszczą w dwóch obiegach na win10 w windows store i na steam. Liczę na to ,że się przyłożą bo od czasu watch dogs, gta V( już chyba patch 1.28 wyszedł), wiedźmina i batmana(przywrócą wersje PC w sierpniu/wrześniu) nie nastraja to pozytywnie co do wersji PC. A po drodze było jeszcze Mortal Kombat, DBZ xenoverse i street fighter 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 szczerze to obstawialem pół roku a rok to całkiem sporo, może samo TR nie jest system sellerem ale kupić na koniec roku xbona z tyloma gierkami co wychodzi i ekskluzywnym TR to imo dobry ruch MS (zły, że wyciekło przed premierą) Cytuj
wrog 609 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 No i zapewne gra pojawi się na PC tej platformie pod koniec stycznia. Wątpię. Pewnie wczesna wiosna. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Im szybciej wypuszczą tym więcej zarobią. Tak czy inaczej nie widzę już sensu zakupu tej gry na X1. Mogę spokojnie poczekać. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Nie za bardzo ogarniam tego bólu du.py. Od początku było wiadomo, że Lara trafi na konsole Sony i PC. Nie wiadomo tylko było kiedy. Teraz plotki zostały potwierdzone. Jak ktoś chce siedzieć na schodach rok i czekać, to będzie czekał. Kto będzie chciał zagrać, to zagra. Ale wcale nie zdziwiłbym się, gdyby w tym samym miesiącu co premiera na plejstejszyny gra trafiła do Games With Gold. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Ja tam myślałem, że na PC będzie zdecydowanie później i miło się zaskoczyłem Cytuj
Gość Soul Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Tak, tak Ins tak sobie to tłumacz, może początek stycznia ? obstawiam tak ja wróg napisał wiosna, do kwietnia powinien być. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Wole mieć lepszą grafikę i framerate przy pierwszym podejściu, więc spokojnie mogę poczekać ogrywając w międzyczasie m.in. Halo 5 i Forze 6 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Oczywiście, że tak, ja tam sobie ogram na ONE a przynajmniej zobaczę co i jak. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Reżyser gry powiedział w wywiadzie dla gamingbolt, że obszar gry będzie 3x większy niż w poprzedniej części. Po premierze się zweryfikuje. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Niepotrzebnie teraz wyskoczyli z info o pojawieniu się gry na Ps4 i PC w późniejszym terminie. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 jakos mnie nie ruszylo, zagrac zagram bo lubie korytarzyki ale liczylem na jakies rozwiniecie gameplayu, a to kopiuj/wklej praktycznie pierwszego tomb raidera jesli chodzi o cala mechanike i nawet graficznie jakos mnie nie rusza patrzac jak solidnie wyglada definitive edition Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Gameplay o wiele lepszy niz z E3. Wlasnie taka Lare chcialem zobaczyc, otwarte pole dzialania, skradanie, a nie QTE i odbieranie kontroli nad postacia co piec sekund. Po tym gameplayu jestem na 100% przekonany ze Lara zawita u mnie na premiere. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Podoba mi się motyw z widoczną z niemal każdego miejsca, bo ja wiem, świątynią (?). Irytuję mnie to podświetlanie i ciągłe dostawanie punktów doświadczenia, źle mi się to kojarzy. Aha, podwójny hedszot rozyebał. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Wygląda naprawdę bardzo dobrze. Ten dabl hedszat z łuku XD Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Jak dla mnie Metal Gear Raider Lara pozbywa sie przeciwnikow szybciej od samego Snaka... To ona nadal jest Archeologiem czy jakims tam komandosem bo ja juz sam nie wiem. Survival surviavlem ale by juz od razu robic z kogos takiego komandosa no coz takie juz chyba czasy. Po raz kolejny za duzo walk za malo samej eksploracji. Kupie jak wyjdzie na PS4 ale jakos specjalnie nie czekam po tym trailerze Cytuj
_mike 318 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 To jest Tomb Raider czy Commando Lara, TR: Silent Assassin? Zgadzam się z przedmówcą. Fajnie, że mają wrócić grobowce/jaskinie ale ilość strzelania i złoczyńców jest zbyt duża. TR za bardzo zapatrzył się na Uncharted. Po ostatnim TR (dobra gierka, niezła grafa -PC, i w ogóle ale jestem w połowie, a strzelanie i przedzieranie się przez kolejne fale przeciwników już mnie nudzi) liczyłem, że ilość eksploracji w kolejnej odsłonie wzrośnie, a liczba przeciwników się zmniejszy - z dotychczasowych materiałów wynika coś zupełnie odwrotnego. Oglądając gameplay z GC wystarczyło podmienić Larę na jakiegoś przypakowanego kolesia/żołnierza/koksa i nikomu by do głowy nie przyszło, że to Tomb Raider. 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 dla maniaków technicznych bajerów, nowa Lara będzie miała Physical Based Rendering (tak samo jak nowa Forza6) od 10:33 https://www.youtube.com/watch?v=EWU2jbSn8Es&feature=youtu.be Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 To fankowi wyślij na pw Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 To będzie świetna przygoda Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 troche mnie bola te gameplaye, mam nadzieje, ze to wina wyboru nieodpowiednich fragmentow bo na razie to pokazuja skrypt na skrypcie lub rambo lare 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi