Gość DonSterydo Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Za punkt honoru obrałem sobie "wymaksowanie" wszystkiego co się da, więc po 11h mam dopiero 35%. Zejdzie mi jak na jakiejś produkcji RPG Wolę biegać po lasach i strzelać do wiewiórek niż robić misje fabularne Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 tr juz czeka w czytniku az skoncze rakouta 4 - ale bedzie piekna odskocznia od post apo do eksploracji grobowcow piekna dupeczka Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 100% to jakieś 26 h przynajmniej mi tyle zajęło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Mi dużo więcej zajmie bo lubię biegać po tych lokacjach Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jak poziom AI przeciwnikow i na jakim poziomie gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 33 godziny z grą i do calaka pozostała mi połowa score attack do zrobienia. Szkoda, że tomby były tak krótkie i proste, wszystkie zrobiłem z marszu bez długich zacięć. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jak poziom AI przeciwnikow i na jakim poziomie gracie? AI to standard growy. Chowają się za zasłony, walą dużo granatami, czasami flanka. Ja grałem na normal i było łatwo. Podstawa to dużo ruchu w walce no i jak się da to ciche załatwianie tematu (egzekucje, łuk, tłumik). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Koledzy, da sie jakos wrocic do tej poczatkowej miejscowki w Syrii? Ominalem artefakt i wyzwanie i nie widac tam zadnego kamupusu zeby wrocic Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jak przejdziesz całą grę to chyba możesz wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Gra skończona. 24 godziny i 75% ukończenia (Weteran). Score Attack nie tknięty nawet. Cudowna kontynuacja. Mniej strzelania i więcej eksploracji wyszły zdecydowanie tej grze na dobre. Jak dla mnie 9/10, poprzednik dla porównania 8/10. Graficznie cudownie, jak dla mnie najładniejsza gra tej generacji póki co (tak, grałem we wszystkie ordery, rajsy, killzołny itp). Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ins, po skonczeniu gry da sie wrocic do pierwszej miejscowki w Syrii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dzisiaj sprawdzę ale pewnie będzie to można zrobić jakoś tylko poprzez powtórzenie rozdziału, a nie za pomocą szybkiej podróży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Da radę wrócić za pomocą ogniska jak skończysz grę. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez 20inchDT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 właśnie skończyłem fabułę - ogólnie mam 69%, nie wiem jak konsola liczy czas, a jak gra, ale wg. pierwszej przejście zajęło mi prawie 16h, natomiast według gry 10.5h. ciekaw jestem skąd taka różnica, raczej 5h nie spędziłem w menu gry.w każdym razie - zdecydowanie najładniejsza gra jaką dane mi było ograć na xone, jeżeli chodzi o gameplay to jest to doszlifowana część pierwsza, co bardzo mnie cieszy bo poprzednia część to była jedna z najlepiej przeze mnie wspominanych gier poprzedniej generacji. pewnie jeszcze trochę pobiegam po kryptach bo trochę mi ich zostało do zwiedzenia i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 pod koniec roku, dokładnie 29ego pojawi się pierwszy duży dodatek do przygód Lary. Endurance Mode, 15 achivów, 250GS. z opisu można co nieco wywnioskować co będzie do roboty. cena póki co nieznana ale biorąc pod uwagę że season pass kosztuje 30$ to osobno można spodziewać się ~10$. lista: Endurance Challenge: Collect at least 5 Artifacts Endurance Challenge: Collect at least 10 Artifacts Endurance Challenge: Open 5 Codices or Sarcophagi Endurance Challenge: Open 5 Codices or Sarcophagi without getting caught in a trap Endurance Challenge: Destroy 3 ceiling spike traps after being caught in them Endurance Challenge: Eat the meat of 5 birds, squirrels, or rabbits that were killed with fire Endurance Challenge: Eat the meat of 5 wolves that were killed with poison damage Endurance Challenge: Escape the forest on day 1, without recovering any artifacts Endurance Challenge: Escape the forest after surviving for 7 days Endurance Challenge: Escape the forest after surviving 10 days, with at least 10 Artifacts Endurance Challenge: Survive for 5 days Endurance Challenge: Survive for 7 days Endurance Challenge: Survive for 10 days Endurance Challenge: Warm up from freezing by standing in fire Endurance Challenge: Locate 5 crypts Endurance Mode – Releasing December 29: Lara will be tasked with surviving extreme conditions by scrounging, scavenging and crafting during the day. You start with nothing, and must find everything Lara needs to remain alive. She will also face threats from both man and beast by night. It’s basically woman-versus-wild and players will need to survive as long as they can. The DLC comes with a new outfit and weapon and a spot on the leaderboard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dzisiaj grę skończyłem, gra mi się spodobała zarówno pod względem wizualnym jak i aktywności w okolicy wątku głównego. Pierwsze przejście u mnie to 12h i 63% gry. Czy do gry wróce, pewnie w wersji PC jak wyjdzie GOTY ale teraz mi się nie chce. Co chciałem zobaczyłem, postrzelałem z łuku ;>, jedyna broń którą używałem w grze poza jednym wyjątkiem. Na pewno będę chciał przejść jeszcze raz ale tak jak wcześniej wspomniałem wersje z wszystkimi dodatkami. Czy to na PC czy PS4 to zobaczymy. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ja mam taką pizdę nie wiem czy też mieliście ale po skończeniu zacząłem powoli czyścić obszary i na jednym pierwszy obóż ruskich, moment jak w fabule jarała się ta konstrukcja i musieliśmy z niej uciec. . Teraz utknąłem w jakimś checpoincie i ani w lewo ani w prawo. Jakby brakowało wyjścia. Można jakoś zresetować ognisko i żebym gdzie indziej się pojawił ? Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Ja wlasnie sie zabieram za reszte znajdziek. Mimo wszystko jedynka miala lepszy klimat. Malo troche walki, cala gre przeszedlem strzelajac z łuku (trujace strzaly to totalne nieporozumienie, gra jest za prosta), ot taki tomb raider 1,5 Edytowane 13 Grudnia 2015 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Bogu dzięki że mniej walki, a i tak przy końcu dla mnie za dużo. Mam nadzieję, że w następnej części będą jeszcze większe dysproporcje eksploracji do strzelania, choć niestety patrząc na wyniki sprzedaży to pewno zrobią 100% strzelania i skryptów Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 to jest wlasnie najwieksza zmiana in plus dla mnie - po jakiejs intensywnej strzelaninie znow pojawia się powolna eksploracja, podziwianie miejscówek czy szukanie grobowców świetnie wyważyli elementy przygodówki ze strzelaniem (póki co bo do końcówki jeszcze troche mam) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dla mnie największym plusem była mniejsza wymiana ognia. Jedynka za bardzo przypominała Uncharted pif paf do przodu znowu kill room pif paf i do przodu. Tutaj więcej eksploracji ale pod koniec skiepścili to niestety Do końcówki gra ideał pod względem wyważenia eksploracji ze strzelaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Panowie mam problem bo w Syrii na mapie pokazuje że wsio wyczyściłem, natomiast w podsumowaniu mam 95% i brak jednego artefaktu. Jakiś glich albo pomysł gdzie on jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Hmmm, a znalazłeś monolit i plecak ? http://tombraiders.net/stella/walks/TR10walk/screenshots/prophets-tomb-map.jpg Edytowane 14 Grudnia 2015 przez S_600 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mi się zglichowało jedno wejście do grobowca. Na mapie widnieje nieodkryte,na legendzie jak byk jest zaznaczone wszystkie grobowce odkryte. Oczywiście całego wyczyściłem. I nie wpadnie achivment za wszystkie grobowce Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Próbowałeś teraz po patchu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi