Vexilium 425 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja w święta będę naprawiać swój błąd (czyt. grać w grę) - właśnie kupiłem najnowszą Larę Tylko wcześniej muszę się zebrać i skończyć poprzednią odsłonę z GwG, żeby zachować chronologię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja jedynke porzuciłem zaraz jak się zaczęły te zimowe plenery, za dużo zyebanego strzelania, the rise kupie jak przejdę witchera i ori a na razie sciagam tego trial Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Przeszedłem . O w mordę....za(pipi)ista GRA ! pomimo , że w natłoku zaległości leciałem dość szybko tylko po fabule , ale mówię , jeden z tytułów roku . Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja tez gram i morda mi się cieszy jak dziecku. Póki co jestem w Kompleksie Radzieckim i do ciągnięcia za spust gra zmusiła mnie bodajże dwa razy. Graficznie Tomb Raider wygląda cudnie, samo otwarcie gry i te migawki z Syrii to jedne wielkie wow. Grobowca również na plus i czuć w nich ducha starego TR Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tak jak piszesz , to jest super , ale niestety pod koniec dostaniemy coś co Nas trochę zawiedzie.... Ci co skończyli wiedzą o co chodzi . Jednak po przemyśleniu nie wpłynęło , to na bardzo pozytywny odiór tej gry , lepszy niż poprzednia edycja . Brać i GRAĆ koledzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 wczoraj kolejna dłuższa sesja. aż chciało się grać i iść dalej. doszedłem do ostatniego ogniska i "punktu bez powrotu" więc wziąłem się za czyszczenie poprzednich miejscówek. lubię kończyć grę mając wszystko wcześniej pozbierane. cud gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Co jak co ale dawno nie było na tym forumku gierki która miałaby praktycznie takie same (za (pipi)iste) opinie userów. Ja sobie teraz na spokojnie mapy czyszczę. Mega fun odwiedzić po czasie raz jeszcze te klimatyczne miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Po ukończeniu wątku fabularnego jest możliwość swobodnego latania po świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Oczywiście, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Co jak co ale dawno nie było na tym forumku gierki która miałaby praktycznie takie same (za (pipi)iste) opinie userów. Ja sobie teraz na spokojnie mapy czyszczę. Mega fun odwiedzić po czasie raz jeszcze te klimatyczne miejscówki Tak samo bylo z Horizon 2 czy Sunset Overdrive. Chociaz w przypadku TR pewnie wiekszosc sie jednak spodziewala, ze skiepszcza z filmowoscia i skryptami. Edytowane 24 Grudnia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 No Sunset jednak miał jakieś negatywne opinie. Komuś się tam humor nie podobał, komuś tam klimat, ktoś narzekał na słabą fabułę. Tu nie licząc pif paf of end to każdy element wszystkim zagrał. Horizon fakt też straszny kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 22h na liczniku, ciagle gdzies biegam czegos szukam, spokojnie stuknie 40h. Nie wiem jak niektorzy moga grac na pale fabule wTR i koniec. Tyle jest tu rzeczy do zbierania, ze glowa mala Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ja skończyłem grę w 15h z 75% na liczniku jak sie nie mylę, robię sobie krótka przerwę żeby nadrobić zaległości ale na bank jeszcze tutaj wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ja zrobiłem jakieś 86% grając na normalu, ale jak wyjdzie wersja PS4, to prawilnie trzasnę platynkę. I tak jak ktoś tutaj pisał wcześniej, oprócz tego że TAKA DOBRA, to jeszcze praktycznie nie uświadczyłem żadnych bugów. W następnej części życzę sobie większej ilości TRUDNYCH zagadek i umiejscowionych nie tylko w grobowcach, ale również uprzykrzających przechodzenie normalnych lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ja mam nadzieję że chociaż na PS4 sprzedaż będzie ok bo jak nie to w następnej części zamiast trudniejszych zagadek to nie dostaniemy ich w ogóle i będzie 100% skryptu i pifpafu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Idź pan w chuj z dzisiejszymi czasami w temacie gierek video. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Korzystając z okazji (siedzę w pracy od 06:00) przeczytałem dzisiaj temat od początku do końca - post po poście i muszę wam powiedzieć, że jeszcze bardziej jestem nakręcony na to co wczoraj znalazłem pod choinką - tak, moja małżonka zakupiła mi Rise of the Tomb Raider, które zdążyłem tylko rozpakować i zainstalować a dzisiaj dojdzie do pierwszego uruchomienia! Temat i wasze opinie jeszcze bardziej mnie nakręciły - pomimo tego, że dla mnie to i tak będzie GOTY bo w Definitive Edition mam w grze 100%, w osiągnięciach 96% (na szczęście wszystkie z gry wieloosobowej siadły, zostały mi wykończenia czekanem, ściągnięcia ze skały i 20 klientów na tyrolkach) i jestem wielkim fanem Tomb Raider to po tym co przeczytałem nie mogę już wysiedzieć w robocie i chcę zasiąść przed konsolą! Calak, calak, calak! Obligatoryjnie! :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zagralem w probna wersje testujac nowy TV 48' i sie obesralem. Szkoda wielka ze to nie jest ex tylo dla One. Graficznie rozpyerdala galy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Na razie jest to ex xo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie dlugo juz nie bedzie. W styczniu PC a pozniej PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jestem w momencie w, którym murzyn dostaje nożem, a chwilę po tym znalazłem strzały do wspinaczki dużo mi jeszcze zostało do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie. Ku końcówce zmierzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czyli Syria to tylko ten mały epizod na początku? No i został mi jeszcze ostatni grobowiec do odnalezienia. Pojawi się pod koniec czy po prostu go przeoczyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Pewno przeoczyłeś w zaginionym mieście . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Murzyn dostaje nożem tuż przed zaginionym miastem, który jest ostatnią "otwartą" miejscówką i tam właśnie jest dziewiąty grobowiec. Właśnie przeszedłem grę. O ile dobrze pamiętam jakieś 18h na liczniku, 89% gry zrobione... Czuję niedosyt. Chciałbym więcej! Samo bieganie po świecie i klikanie w pozostawione artefakty, dokumenty oraz kończenie kilku pominiętych wyzwań jakoś po ukończeniu "fabuły" do mnie nie przemawiają... Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Hum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi