Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Z jednej strony hehe śmieszki, ale z drugiej strony... to jest zwykłe złodziejstwo. K,urwa typie wziąłeś sobie kogoś kod (no debil, że go pokazywał, ale to nie daje Ci prawa do użycia go) i zaje,bałeś mu gierkę. Za bycie debilem trzeba płacić. Jeżeli ktoś faktycznie umieszcza takie rzeczy w internecie no to tylko brawa dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Cebula w tej opcji silna. Ciekawe kiedy ktoś z nvidii\Square się połapie. Fajna ciekawostka i przyznam, że przez moment nawet kusiło spróbować, ale to jednak zwykłe chamstwo. Gdybym w ten sposób wyhaczył tego Tomba, czy jakąkolwiek inną grę, to czułbym się trochę jak złodziej. No a że nie znam żadnych recenzentów sprzętu o złotym sercu, którzy by mi za darmo, świadomie i dobrowolnie odpalili kod z karty na gierkę, więc przypadnie mi ją po prostu kupić, jak zresztą planowałem. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Te karty co wypadają w paczkach to jest coś do multiplayera? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 nie ma multi to jak czachy w halo modyfikujesz rozgrywke dla beki albo dla wiekszego poziomu trudnosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jeżeli ktoś chce tomb raiderka na pc legalnie po taniości to polecam: a)zmienić region w Windows 10 na Ukrainę b)https://www.microsoft.com/uk-ua/store/games/rise-of-the-tomb-raider/9nblggh6crsz?ocid=blitz c)podać dane karty I pyk, ROTR z oficjalnego sklepu MS za 37 złotych 30 groszy. Mi już się pobiera. Niestety nie jest to wersja steam, ale za cenę dużej pizzy nie narzekam :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No i TR pękł. Licznik na steamie pokazuje 16h bez robienia 100% co uważam za bardzo sensowny czas, tym bardziej, że jest trochę bonusowych trybów do masterowania. Bardzo udana kontynuacja. Moje odczucia w sumie idealnie opisuje post fronczewskiego z dwie strony wstecz. Nie mogę wyjść z podziwu jaka ta gra jest śliczna, szczękopadnych momentów miałem w tej grze sporo i kiedy już myślałem, że nie dadzą rady czegoś przebić to za chwilę pokazywano mi, że się mylę. No i ta Lara świetnie dobrana aktorka. Człowiek nie chciał, żeby przestawała mówić Minus za poziom trudności, na najwyższym skillu praktycznie nie było trudnych momentów, a większość potyczek można było zakończyć zanim tak naprawdę się zaczęły. Dobrze, że zmniejszyli też (przynajmniej takie miałem wrażenie) ilość tych OMG EPIC momentów, gdzie biegniemy przed siebie i wszystko się wali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 czy najtrudniejszy poziom stawia jakiekolwiek wyzwanie, czy jest tak jak w tr? czyli spacerek po lesie z dwoma momentami, w ktorych trzeba być uważniejszym? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Niezbyt. Nawet nie musiałem zbytnio używać najpotężniejszych rodzajów strzał bo zazwyczaj wystarczało combo shotgun + rifle. W wymianach ognia zginąłem może ze 3 razy przez całą grę, nawet na najwyższym poziomie życie nie spada jakoś super szybko, a Lara potrafi się wyleczyć na full w 0.5 sekundy. Nie ma za to odnawiania życia z upływem czasu, ale to też nie problem bo przedmiotów do leczenie możemy nosić sporo i nie ma problemu z uzupełnianiem ich pomiędzy potyczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak oceniacie dubbing? Przyznam, że Lara brzmi trochę drętwo Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dla mnie Lara całkiem spoko (nawet nie wiem czy nie lepiej jak ciut sylikonowy oryginał) ale jak zawsze reszta NPC to jakiś dramat z intonacją jak ze sztuki teatralnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 W Rise też Gorczyca dubbinguje ? W TR 2013 nie wypadła wcale źle choć sprawdzałem tylko z ciekawości jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tia też ona. Fajnie jej to idzie ale reszta głosów jakie testwo słyszałem to piach totalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 wydaje mi sie czy nowy TR to najbardziej wymagająca gra na rynku? http://www.purepc.pl/karty_graficzne/test_wydajnosci_rise_of_the_tomb_raider_lara_ma_duze_wymagania?page=0,10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Mi tam działa jak każda inna multiplatforma na PC. Znakomicie. Pograłem godzinę no i w sumie to fajnie się gra. I teraz nie wiem, albo to dzięki temu, że od czasu pierwszej części, czyli 2013 nie grałem w takiego sinematik ikspirjensa, albo dwójka ma w sobie coś, co nie odpycha mnie jak pierwsza część. Może to dlatego, że jeszcze nie strzelałem, no ale zobaczymy. A może musiałem odpocząć od takich gierek i 3 lata były przerwą w sam raz. Pomaga też brak wkurzających i stereotypowych postaci, którymi w pierwszej części byliśmy zalewani od początku. Na razie mało kto się odzywa, a ja mogę się zrlaksować brykając po rozpadających się budowlach. No fajnie się bryka po tych grobowcach. Aha, gra jest piękna. Absolutny top jeżeli chodzi o prezentację wizualną. No (pipi) jak to wygląda na najwyższych ustawieniach xD. Jak do końca będę się bawił jak teraz to będzie najmocniejsze 8/10 w tym roku. To jak, zwiększyli eksplorację kosztem kapiszonów? Edytowane 3 Lutego 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Przyjdzie czas i na kapiszony Rambo style. Ale jak się lubi niezobowiązujące pif paf, to powinno się podobać.Kwestia ilości elementu eksploracji i strzelania... Poza końcówką jest raczej zrównoważone. Edytowane 3 Lutego 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No eksploracji i elementów przygodowych jest znacznie więcej niż w pierwszej części, a strzelania jest zdecydowanie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Tylko ta końcôwka... ale suma sumarum to tak jak pisze ragus. Najmocniejsze 8/10 na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zacząłem grać na średnim poziomie trudności ... Stoję na przeciwko typów a Ci trafić nie mogą xD Można zmienić poziom w trakcie rozgrywki? Btw czy da się w jakiś sposób wrócić do levelu w Syrii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Tak - do poziomu w Syrii na pewno możesz wrócić - nie wiem tylko czy w trakcie gry czy dopiero po jej ukończeniu. Poziomu trudności w trakcie rozgrywki nie możesz zmienić - polecam zacząć od nowa i ustawić najwyższy - tylko wtedy mniej więcej do połowy gra jest odrobinę wymagająca - chociaż to i tak za dużo powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 syrię odblokujesz po ukończeniu fabuły. skończysz wątek, wrócisz do menu, dasz kontynuuj, będzie cutscenka a później syria pojawi się jako obóz do szybkiej podróży. koval, wal od nowa na hardzie. serio nawet ja dałem rade xD btw przed ukończeniem wątku, kiedy dojdzie się do "punktu bez powrotu" to polecam ogarnąć wszystkie znajdźki, szczególnie relikwie dla Jacoba. jest achiv że trzeba je zebrać w jednym przejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jeszcze takie pytanie o crafting. Wytwarzać przedmioty można tylko w obozie? Są jakieś apteczki czy tylko standardowy healing po odczekaniu chwili? btw widzę że backtrack będzie potężny Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 amunicję możesz tworzyć w locie. elementy wyposażenia jak sakiewki itd to tylko w obozie. apteczki też masz od razu po ręką jeżeli masz zioła i opatrunki. na hardzie nie ma autoregeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Są apteczki, niektóre rzeczy możesz craftowac w biegu (do niektórych potrzeba perka z tego co pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Są apteczki. Na początku uczą jak je wytwarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Coś tam było, zebrałem jakieś krzaki i tyle xD Teraz nie widzę żadnego in-game poradnika... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi