Skocz do zawartości

Rise of the Tomb Raider

darkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To samo co w jedynce tylko zimą. 

Raczej. Pewnie skończy się na rozwinięciu silnika w oczoje.bne efekty which is a good thing. Powiekszeniu lokacji wich is also a good thing i mam nadzieje zwiekszeniu znaczenia survivalu which would be awesome. 

Opublikowano (edytowane)

To tam w "jedynce" był jakiś survival? xD

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

To obadaj ostatni poziom trudnosci w TloU a w TR. TR to jedynie fakt, ze zycie spada szybciej, ot caly survival i nic nie znaczace drzewko umiejetnosci. To juz Techland milion razy lepiej sobie z tym poradzil.

Ostatni TR to zwykla gra akcji, gdzie mocno srednio zapadly mi miejscowki.

• Plusik 2
Opublikowano

To tam w "jedynce" był jakiś survival? xD

Dlatego pisze, że liczę na to, że ten aspekt będzie dla CD ważniejszy w Rise niż w reebocie, gdzie praktycznie po zapowiedziach został wyrzucony do kosza.

Opublikowano

dla niektorych w tlou to survival bo mozna sameu apteczki zrobic xD

Od razu widać że nie grałeś. Grounded w tlou to hardkor w najczystszej postaci, zero surowców i praktycznie ciągłe skradnie i omijanie potyczek. Lara nawet obok nie stoi, ze swoim śmiesznym hardem.
  • Plusik 3
Opublikowano

To co było to było. Poczekamy co zaserwuje w tej kwestii Rise of TR, to będziemy porównywać z Uncharted 4 bo The Last of US to jest w ogóle jest inna półka w innej bibliotece na innym kontynencie. 

Opublikowano (edytowane)

Nie pokazano anu sekundy gameplayu, a widze ze niektorzy juz wiedza ze gra bedzie (pipi)owa xDDD

Reboot mi sie bardzo podobal, a jak widze ten zimowy setting to mam mokro  :fsg: Must have na 2015r.

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

Właśnie ogrywam po raz 3 (chyba) ostatnią Larę i naprawdę jeżeli te część będzie lepsza, to możemy dostać jedną z najlepszych gier tego roku. 

Pozostaje czekać i zaopatrzyć się w łana ;]

Opublikowano

Ja też ogrywam ponownie TR, tyle, że na PS4, zremasterowaną edycję i zachwycam się jeszcze bardziej niż to miało miejsce na PS3.

XOne już czeka by wreszcie wyjąć płytę z Forzą i załadować nadchodzącego Tomb Raidera :) Oby do premiery, kupuję od razu.