Opublikowano 11 czerwca 201410 l Zgłaszam się. Bardzo często się ten typ powtarza, no ale cóż: Brazylia 2:0 Chorwacja
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Brazylia - Chorwacja 0:1 Gospodarz jeszcze nigdy nie przegrał meczu otwarcia. Bo nigdy nie było MŚ w Polsce <c0r>
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Autor Dobra przekopiowałem wszystkie nicki, terminarz grupowy do Excela żeby to jakoś miało ręce i nogi, na Boże Ciało 2 dni mnie nie będzie to wrzucę na Dropboxa żeby ktoś to uzupełnił
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Autor Z zapisanych jeszcze Faranell nei typował, podrzuć coś i będzie komplet
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Jeśli Faranell nie wytypuje to chce wskoczyć na jego miejsce. No chyba że będziesz tak dobry i dopiszesz mnie do listy:) Brazylia-Chorwacja 1-1
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Skoro lista jest otwarta, to ja też się zgłaszam. Brazylia - Chorwacja 2:1