Skocz do zawartości

Mundialowy typer

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 60,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No to jedziemy, 3 pkty za wytypowanie dokładnego wyniku, 1 za poprawne wytypowanie zwycięzcy/remisu. Typujemy codziennie wyniki do godziny rozpoczęcia meczu, za edytowanie postów po czasie musicie prz

• 1. Butchstein        22(+1) 2. Zeratul             21(+1) 3. Golab               20(+1) 4 .Cosmos            18(+1) 5. Degolego          17(+1)     Zwyrodnialec     17(+1)     Bartg            

• No dokładnie nie wiem jak gośc piszący posty na pół strony o analizach meczowych nie potrafi wytypowac wyników , w dodatku patrząc na typy to tak jak wlasnie piszesz większośc jest błędna i taki "eksp

Opublikowano
  • Autor

Ta bo w ryj dać mogę dać. Bede sie staral typy wpisywać do excela przed rozpoczęciem meczów, zeby nie było wałków w związku z tak cenną nagrodą :teehee:

Opublikowano

też jestem dwa razy wpisany, wykreśl nr 25 ;)

Opublikowano

w robocie mam taki konkurs typerów:)

Brazylia-Chorwacja 2:1

Edytowane przez PRQc

Opublikowano

Mnie też (podawałem wynik na poprzedniej stronie ;) ).

Opublikowano
  • Autor

Wklejam na pierwsza strone razem z typami to co mam, zobaczcie czy kogoś brakuje albo typ nie ten, tylko nie piszcie nic jak się zgadza bo będzie burdel ;)

Opublikowano

przy moim nicku nie wiedzieć czemu nie napisałeś mojego typu. 4-1 dla Brazylii. 

Opublikowano

znowu jestem pominięty, typ 2-0 dla Brazylii

Opublikowano

4-0 dla brazylii. o ile można dołączyć jeszcze

Opublikowano

Dodaj mnie.

Brazylia - Chorwacja 2:0

Opublikowano

Proponuję nie przyznawać punktów za pierwszy dzień. Nikt nie przewidział, że mecz otwarcia wygra sędzia.

Opublikowano
  • Autor

Mnie tam bardzo się karny podobał :D Wyniki w 1 poście. Jakby ktoś chciał Excela podejrzec ze swoimi typami wynikami itd wrzucam dropboxa w 1 post.

Meksyk - Kamerun 2:0
Hiszpania - Holandia 1:1
Chile - Australia 3:0

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Meksyk 2:1 Kamerun

Hiszpania 2:1 Holandia

Chile 2:0 Australia

Tak to widzę.