Skocz do zawartości

Mundialowy typer

Featured Replies

Opublikowano

Ja chyba powinienem mieć 14 ptk a mam 12 :P chyba, że coś źle liczę :P

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 60,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No to jedziemy, 3 pkty za wytypowanie dokładnego wyniku, 1 za poprawne wytypowanie zwycięzcy/remisu. Typujemy codziennie wyniki do godziny rozpoczęcia meczu, za edytowanie postów po czasie musicie prz

• 1. Butchstein        22(+1) 2. Zeratul             21(+1) 3. Golab               20(+1) 4 .Cosmos            18(+1) 5. Degolego          17(+1)     Zwyrodnialec     17(+1)     Bartg            

• No dokładnie nie wiem jak gośc piszący posty na pół strony o analizach meczowych nie potrafi wytypowac wyników , w dodatku patrząc na typy to tak jak wlasnie piszesz większośc jest błędna i taki "eksp

Opublikowano

Panowie mam sprawe - w czwartek wyjeżdżam do soboty i potrzebuje kogoś, kto chociaż powklepuje wyniki do Excela, a jakby jeszcze je uzupełniał i sortował to już w ogóle rewelacja ;) Bo jak wrócę w sb wieczorem to nie ogarnę 4 dni wstecz.

Ja mogę się tym zająć tylko uprzedzam, że w środę wieczorkiem będę na grubszym posiedzeniu alkoholowym także aktualka będzie koło godz 13 w czwartek. 

Opublikowano

Belgia - Algieria 3-0

Brazylia - Meksyk 2:1

Rosja - Korea Południowa 1:0

Opublikowano
  • Autor

Panowie mam sprawe - w czwartek wyjeżdżam do soboty i potrzebuje kogoś, kto chociaż powklepuje wyniki do Excela, a jakby jeszcze je uzupełniał i sortował to już w ogóle rewelacja ;) Bo jak wrócę w sb wieczorem to nie ogarnę 4 dni wstecz.

Ja mogę się tym zająć tylko uprzedzam, że w środę wieczorkiem będę na grubszym posiedzeniu alkoholowym także aktualka będzie koło godz 13 w czwartek. 

Bede wdzieczny :) Excel aktualny będzie na dropboxie cały czas, ewentualnie możesz go potem wrzucać w swoje posty, żeby wiara miała podgląd co i jak :) 

@bartiz - poprawione dzięki za czujność, źle spojrzałem na Nigeria-Iran :)

Opublikowano

A ja mam za duzo punktow, powinienem miec 8 a naliczyles mi 12 po wczorajszym dniu gdzie nic nie trafilem :D

Opublikowano

Tak myślałem właśnie, że niektórzy za dużo punktów mają.

Opublikowano

Nie dałoby rady zmienić numeracji w tabeli na prawidłową? Miło by było wiedzieć na którym dokładnie jest się miejscu ;)

Opublikowano
  • Autor

No_kurwa_rzeczywi%C5%9Bcie.jpeg

Od patrzenia w te tabelki na mozg pada.Fix'd

Miejsca masz na 1 stronie, nie chce mi się codziennie w excelu wpisywać na nowo miejsc :P

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

A ja 20. Ja moge pomoc jak co.

Sciagne tego excela I zapodam na swojego one drive.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Belgia-Algieria 3-0

Brazylia-Meksyk 2-1

Rosja-Korea Płd. 2-1

Opublikowano
  • Autor

A ja 20. Ja moge pomoc jak co.

Sciagne tego excela I zapodam na swojego one drive.

Super, to ściągnij tą wersję co przed chwilą zaktualizowałem i podaj link - wkleję w pierwszy post i do soboty to będzie aktualna tabela z wynikami :)

Opublikowano

Ej no to ile osób tą tabelkę będzie aktualizować, ja czy może 20 osób?

Edytowane przez _M_

Opublikowano
  • Autor

48 osób. Dogadajcie się między sobą kto ma więcej czasu albo możliwość updatowania na bieżąco na jakimś dropboxie czy livie ;)

Opublikowano

Belgia - Algieria 3:0

Brazylia - Meksyk 2:0

Rosja - Korea Płd. 0:2

Opublikowano
Belgia - Algieria 1-0

Brazylia - Meksyk 2-2

Rosja - Korea Południowa 1-1

Australia - Holandia 0-3

Hiszpania - Chile 0-1

Kamerun - Chorwacja 2-0

Opublikowano

Ja bede aktualizowal po wszystkich meczach codziennie. U mnie bedzie kolo 8 wieczorem, wiec z rana kazdy bedzie mial wglad.

_M_ ty tez aktualizuj, wyeliminuje to problem bledow, bo bedziemy mogli porownywac.

https://onedrive.live.com/redir?resid=4970E21660E7BE95!5846&authkey=!ANyDVLBkzu0ykW0&ithint=file%2c.xlsx

Bede pisal posta po kazdej aktualce (pewnie kolo 2am czasu polskiego). Teraz jedynie to zerkne by sprawdzic by wszystkie wyniki z wczoraj byly zuaktuazlizowane

Opublikowano

Belgia 3:0 Algieria

Brazylia 2:0 Meksyk

Rosja 2:0 Korea Płd.

Opublikowano
  • Autor

Ja bede aktualizowal po wszystkich meczach codziennie. U mnie bedzie kolo 8 wieczorem, wiec z rana kazdy bedzie mial wglad.

_M_ ty tez aktualizuj, wyeliminuje to problem bledow, bo bedziemy mogli porownywac.

https://onedrive.live.com/redir?resid=4970E21660E7BE95!5846&authkey=!ANyDVLBkzu0ykW0&ithint=file%2c.xlsx

Bede pisal posta po kazdej aktualce (pewnie kolo 2am czasu polskiego). Teraz jedynie to zerkne by sprawdzic by wszystkie wyniki z wczoraj byly zuaktuazlizowane

No dobra to super, dzięki za pomoc :) Wklejam do pierwszego posta link z live'a.