Opublikowano 17 czerwca 201410 l Panowie mam sprawe - w czwartek wyjeżdżam do soboty i potrzebuje kogoś, kto chociaż powklepuje wyniki do Excela, a jakby jeszcze je uzupełniał i sortował to już w ogóle rewelacja Bo jak wrócę w sb wieczorem to nie ogarnę 4 dni wstecz. Ja mogę się tym zająć tylko uprzedzam, że w środę wieczorkiem będę na grubszym posiedzeniu alkoholowym także aktualka będzie koło godz 13 w czwartek.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Belgia - Algieria 3-0 Brazylia - Meksyk 2:1 Rosja - Korea Południowa 1:0
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Belgia - Algieria 3-0Brazylia - Meksyk 3:1Rosja - Korea Południowa 2:0
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Panowie mam sprawe - w czwartek wyjeżdżam do soboty i potrzebuje kogoś, kto chociaż powklepuje wyniki do Excela, a jakby jeszcze je uzupełniał i sortował to już w ogóle rewelacja Bo jak wrócę w sb wieczorem to nie ogarnę 4 dni wstecz. Ja mogę się tym zająć tylko uprzedzam, że w środę wieczorkiem będę na grubszym posiedzeniu alkoholowym także aktualka będzie koło godz 13 w czwartek. Bede wdzieczny Excel aktualny będzie na dropboxie cały czas, ewentualnie możesz go potem wrzucać w swoje posty, żeby wiara miała podgląd co i jak @bartiz - poprawione dzięki za czujność, źle spojrzałem na Nigeria-Iran
Opublikowano 17 czerwca 201410 l A ja mam za duzo punktow, powinienem miec 8 a naliczyles mi 12 po wczorajszym dniu gdzie nic nie trafilem
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Nie dałoby rady zmienić numeracji w tabeli na prawidłową? Miło by było wiedzieć na którym dokładnie jest się miejscu
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Od patrzenia w te tabelki na mozg pada.Fix'd Miejsca masz na 1 stronie, nie chce mi się codziennie w excelu wpisywać na nowo miejsc Edytowane 17 czerwca 201410 l przez Bartg
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Tak to jest jak się nie aktualizuje na bieżąco typów, poprawione
Opublikowano 17 czerwca 201410 l A ja 20. Ja moge pomoc jak co. Sciagne tego excela I zapodam na swojego one drive. Edytowane 17 czerwca 201410 l przez Zeratul
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor A ja 20. Ja moge pomoc jak co. Sciagne tego excela I zapodam na swojego one drive. Super, to ściągnij tą wersję co przed chwilą zaktualizowałem i podaj link - wkleję w pierwszy post i do soboty to będzie aktualna tabela z wynikami
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Ej no to ile osób tą tabelkę będzie aktualizować, ja czy może 20 osób? Edytowane 17 czerwca 201410 l przez _M_
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor 48 osób. Dogadajcie się między sobą kto ma więcej czasu albo możliwość updatowania na bieżąco na jakimś dropboxie czy livie
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Belgia - Algieria 1-0 Brazylia - Meksyk 2-2 Rosja - Korea Południowa 1-1 Australia - Holandia 0-3 Hiszpania - Chile 0-1 Kamerun - Chorwacja 2-0
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Ja bede aktualizowal po wszystkich meczach codziennie. U mnie bedzie kolo 8 wieczorem, wiec z rana kazdy bedzie mial wglad. _M_ ty tez aktualizuj, wyeliminuje to problem bledow, bo bedziemy mogli porownywac. https://onedrive.live.com/redir?resid=4970E21660E7BE95!5846&authkey=!ANyDVLBkzu0ykW0&ithint=file%2c.xlsx Bede pisal posta po kazdej aktualce (pewnie kolo 2am czasu polskiego). Teraz jedynie to zerkne by sprawdzic by wszystkie wyniki z wczoraj byly zuaktuazlizowane
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Ja bede aktualizowal po wszystkich meczach codziennie. U mnie bedzie kolo 8 wieczorem, wiec z rana kazdy bedzie mial wglad. _M_ ty tez aktualizuj, wyeliminuje to problem bledow, bo bedziemy mogli porownywac. https://onedrive.live.com/redir?resid=4970E21660E7BE95!5846&authkey=!ANyDVLBkzu0ykW0&ithint=file%2c.xlsx Bede pisal posta po kazdej aktualce (pewnie kolo 2am czasu polskiego). Teraz jedynie to zerkne by sprawdzic by wszystkie wyniki z wczoraj byly zuaktuazlizowane No dobra to super, dzięki za pomoc Wklejam do pierwszego posta link z live'a.