Skocz do zawartości

Mundialowy typer

Bartg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stany Zjednoczone - Niemcy 0-2

Portugalia - Ghana 1-2

Korea Południowa - Belgia 0-2

Algieria - Rosja 2-0

Opublikowano

Aktualka, jak zwykle procent trafienia poniżej 5% :D Na pucharową zgadzam się uwzględniać wyniki w regulaminowym czasie gry.

Znaczy to już za wszystkie mecze dałeś punkty? Bo wytypowałem 3 zwycięzców, a mam na koncie punkt więcej niż miałem przed meczami.

Hmm no nie wiem tak wychodzi z tabelki, ze masz 14 pkt, jak cos wszystkie mecze sa wpisane mozesz podliczyc, chyba ze gdzies mi sie typy pomylily Twoje

Opublikowano

Stany Zjednoczone - Niemcy  0:2 (choc kusi ten rzekomo ustawiony remis)

Portugalia - Ghana  2:1

Korea Płd. - Belgia 0:1

Algieria - Rosja 1:1

Opublikowano

Jak pisaliście powyżej, proponuję typować wyniki do 90 minuty meczu w fazie pucharowej oraz dorzucić dodatkowe punkty z racji rangi i mniejszej ilości spotkań. Wydaje mi się, że najlepszym wyjściem będzie dodanie po jednym punkcie za poprawne wytypowanie ilości bramek jeden z drużyn (pamiętam, że, w którymś typerze tak właśnie było ale od początku). Jeśli wytypujemy wynik 2:2 i taki też będzie rezultat meczu, typer dostaje 1pkt za to, że drużyna A strzeliła dwie bramki, 1 pkt za bramki drużyny B oraz 3 za poprawny wynik, łącznie otrzymując 5 punktów a nie jak do tej pory tylko 3 :)

Stany Zjednoczone - Niemcy  1:3

Portugalia - Ghana  2:2

Korea Płd. - Belgia 1:2

Algieria - Rosja 1:0

Opublikowano

Dla mnie możemy typować do 90 minuty - 3 pkty za podanie wyniku, 1 pkt za zwyciestwo, 0 za zle jak do tej pory. W przypadku wytypowania remisu typujemy wynik po dogrywce, ew zwyciezce karnych). Wtedy mamy +3 pkty za wynik po dogrywce, +1pkt za zwyciezce po dogrywce ale zly wynik, + 1 pkt za zwyciezce w karnych. Moze cos takiego ?

• Plusik 1
Opublikowano

Dla mnie możemy typować do 90 minuty - 3 pkty za podanie wyniku, 1 pkt za zwyciestwo, 0 za zle jak do tej pory. W przypadku wytypowania remisu typujemy wynik po dogrywce, ew zwyciezce karnych). Wtedy mamy +3 pkty za wynik po dogrywce, +1pkt za zwyciezce po dogrywce ale zly wynik, + 1 pkt za zwyciezce w karnych. Moze cos takiego ?

Jestem za :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

Stany Zjednoczone - Niemcy  0:1
Portugalia - Ghana 1-2
Korea Południowa - Belgia 0-1
Algieria - Rosja 2:0

Kto mi policzył Ekwador 2-2 Francja na czerwono? Poprawcie, bo mam 29 punktów, a nie 27.

Edytowane przez winner