Skocz do zawartości

Mundialowy typer

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Czy Oqgozo jako jedyny trafi 1:0 dla Meksyku i odzyska swój tytuł Boga Znawcy Futbolu i Sportów Wszelakich ?

Jednak nie :teehee:

Update poszedł.

Edytowane przez Bartg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 60,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 1. Butchstein        22(+1) 2. Zeratul             21(+1) 3. Golab               20(+1) 4 .Cosmos            18(+1) 5. Degolego          17(+1)     Zwyrodnialec     17(+1)     Bartg            

• No dokładnie nie wiem jak gośc piszący posty na pół strony o analizach meczowych nie potrafi wytypowac wyników , w dodatku patrząc na typy to tak jak wlasnie piszesz większośc jest błędna i taki "eksp

• Polska przegra.

Opublikowano

Dupa Jasiu, obstawialem Meksyk na Mistrzów, a dzisiaj 1:1 ; (. Co ja miałem za nerwy to nie macie pojęcia...

Opublikowano

Dupa Jasiu, obstawialem Meksyk na Mistrzów, a dzisiaj 1:1 ; (. Co ja miałem za nerwy to nie macie pojęcia...

Oj mam(y) mam(y). Mam Holandie na majstra, dziś na zwycięstwo, ale to nie to tylko kupon który po wieczornym remisie Kostaryki z Grekami zamieni mi 2 funty w 95 ;p
Opublikowano

Czy Oqgozo jako jedyny trafi 1:0 dla Meksyku i odzyska swój tytuł Boga Znawcy Futbolu i Sportów Wszelakich ?

Jednak nie :teehee:

Update poszedł.

Tez dalem 0:1 dla Meksyku. Gdybym wiedzial ze ogqozo tez tak obstawil to bym zmienil. Los przeciez nie mogl dac sie tak wydymac ogorkowi.

Opublikowano

Nie chce popełnic dzisiejszego błedu

Francja - Nigeria 2-0

Niemcy - Algieria 3-0
Argentyna - Szwajcaria 2-1
Belgia - USA  1-0

Opublikowano

Francja - Nigeria 3-1

Niemcy - Algieria 2-0
Argentyna - Szwajcaria 1-1
Belgia - USA  1-2

Opublikowano

@Bartg - nie wpisales mi typów na Holandię i Kostarykę :(

Opublikowano

Ktoś jutro stawia chociaż remis?

Francja-Nigeria 2-1

Niemcy-Algieria 3-1

Opublikowano

Ku.rwa dalem 1:0 na kostayke a grecja w 90. na 1:1. Kolejny powod aby nienawidzic tej druzyny ;/

Opublikowano

1. Niemcy

2. Meksyk

3. Kolumbia

Nie wpisałeś typów na pierwszą trójkę :)

Opublikowano
Francja-Nigeria  2-0

Niemcy-Algieria 3-0

Opublikowano

@Bartg,

daloby rade abys w pliku zamrozil komorki w ten sposob aby nicki i punkty staly w miejscu a typowane wyniki sie tylko przesuwaly?