lennox 67 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) Witam Są tu jacyś tacy leciwi jak ja, którzy wychowali się na starym Jarocku ? lub pasjonaci starego PL Punk-Rocka ? Dla mnie ten festiwal to legenda na której się wychowałem. https://www.youtube.com/watch?v=7i27IoDMqqE Edytowane 11 czerwca 2014 przez lennox Cytuj
lennox 67 Opublikowano 11 czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 czerwca 2014 No jasne ale przyznam, że mało słuchałem bo nie za bardzo mi podeszło Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Tylko Wutkostok. Ps. nie jadę. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Na Jarocinie ukradli kiedyś koledze namiot z zawartością, wraz z portfelem i dokumentami. Takie mam zdanie o tych ludziach, złodzieje, zadymiarze, brudasy.TYLKO TOMORROWLAND, ładne du.py, szampan i czysto! Cytuj
lennox 67 Opublikowano 11 czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) A powiedz proszę, na każdym innym festiwalu takie rzeczy się nie zdarzają ? Nie możesz wrzucać wszystkich do jednego worka. Tym bardziej, że z tego co piszesz tam nie byłeś Ja tam jeździłem i nigdy nikomu nic nie ukradłem. Ani nikt mnie. Poza tym na festiwalach tego typu jaki wpisałeś zdaje się, że sa innego rodzaju "problemy" Edytowane 11 czerwca 2014 przez lennox Cytuj
lennox 67 Opublikowano 11 czerwca 2014 Autor Opublikowano 11 czerwca 2014 Wańka Wstańka i OMB kapitalne zespoły. Tego drugiego niestety live nie widziałem, ale WW jak najbardziej Mega sprawa - pozdrów proszę Brata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi