kubson 3 189 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 Graficznie jak to wygląda? 720p z dropami, czy w końcu jakaś multiplatforma wygląda jakoś normalnie na XOne? kazda multiplatforma jest zje,bana mozesz spac spokojnie Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 (edytowane) Czy da się w to grać bez ekipy z doskoku jeden meczyk ? Czy na xbox one jest kilka osób do multi ? Spróbowałbym bo beta o dziwo mnie pozytywnie zaskoczyła ale boję się że tutaj zgranie jest najważniejsze. Tez bym chciał sie dowiedzieć czy idzie grac bez ekipy z przypadkowymi graczami? Oglądam stream na twitchu i mega sie jaram. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk o dziwo troszke grałem z randomami i dobrze ogarniają, widać że gra skierowana nie do dzieci z coda tylko poważniejszych ludzi co lubią takie spokojne taktyczne multi. no a jak masz przynajmniej jednego kolege to wrażenia sporo lepsze a jak masz 5 typów to goty i odwalasz mega akcje albo zsynchronizowane czyszczenie pomieszczeń Edytowane 1 grudnia 2015 przez MaZZeo Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Dobra, zamówiłem na ps4... Jak juz będzie tragedia z randomami to sprzedam grę dalej w czwartek pewnie dojdzie, moze ktoś będzie chciał pograć w drużynie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
wrog 640 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 a jak masz 5 typów to goty i odwalasz mega akcje albo zsynchronizowane czyszczenie pomieszczeń Ach, ten nasze wczorajsze akcje w tym garażu <3 Cytuj
Gość Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Czy da się w to grać bez ekipy z doskoku jeden meczyk ? Czy na xbox one jest kilka osób do multi ? Spróbowałbym bo beta o dziwo mnie pozytywnie zaskoczyła ale boję się że tutaj zgranie jest najważniejsze.Ja się zastanawiam cały czas i może bym kupił ale tylko do ostrego rezania z ekipą, a ty pewnie to R6 po paru partyjkach po tygodniu sprzedasz przy tej ilości premier jakie co rusz wciągasz ;p Cytuj
JAACA 1 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Siemano - byłby może ktoś zainteresowany pograniem w zespole na ps4 ? Edytowane 5 grudnia 2015 przez JAACA Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 32 lv. i jak na razie oderwać się nie mogę. Na rankingowym krew pot i łzy i po Black Ops3, Battlefront ta ląduje na podium multiplayer-owej gry roku Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Negocjacje skończone. Kupiłem (Xbąk). Blantman teraz już się nie musisz czaić i możemy zacząć zbierać drużynę pierścienia do coopa i multi. Figuś? Xbonerzy? Pobór trwa, a tymczasem zakąszam w pojedynkę Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 chętnie ale w okolicy gwiazdki muszę kilka premier przejść a teraz xenoblade mną zawładnęło Za to w gears of war 3 i jugement mieliśmy w coopa grać Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 No dobra, to ćiś te gierki ;p bo w okolicach gwiazdki to ze 2tyg wolnego i jak tu lepiej spożytkować ten czas niż nie rezając w jakiegoś zayebistego coopa ;] Wrzucę za parę dni wrażenia z R6. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Ok a ja czekam na twoje wrażenia jak mi dobrze sprzedaż grę to za tydzień ją kupię Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 No z randomami cos czuje cieżko bedzie czerpać fun z tej gry... Na PS4 ktoś bierze? Dziś premiera a z friendsow to z 2 osoby widziałem żeby w to grały. Bartiz, ja mam od wczoraj. Jakby co to się polecam Na razie gram singla (poziom bardzo trudny - powtarzałem wczoraj misje w wybrzeżu kości słoniowej z 20 razy mimo, że prawie na pamięć znałem gdzie są) przeplatanego pojedynczymi meczami online z randomami. Aż boje się wkręcać w jakieś drużyny 'z kolegami', bo wtedy nie będę jeść, stracę dziewczynę i wyje*ią mnie z roboty.. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Aż boje się wkręcać w jakieś drużyny 'z kolegami', bo wtedy nie będę jeść, stracę dziewczynę i wyje*ią mnie z roboty.. :) He he dosłownie ja już to zrobiłem i akurat przy niej można się nieźle wkręcic. Jak to dobrze że niedługo urlop bo na obecną chwile poświecam jej każdą wolna minute .Swoja drogą chciałbym zobaczyć nowe mapy z burzą, deszczem i błyskawicami albo akcje w lecącym samolocie lub pędzącym pociągu w nocy.Ogólnie giera w deche i najwieksza niespodzianka roku ! Cytuj
JAACA 1 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Może jakiś team wspólny na ps4? Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Ja chętnie od czasu do czasu bym pograł po Polsku Bez zobowiązań oczywiście. Można stworzyć społeczność na PSN Cytuj
maztika 36 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Moglibyście uściślić co takiego dobrego jest w tej grze? Betę wyłączyłem po jednym meczu i jestem zdziwiony opiniami "multi roku" itd. Przez brak kampanii single player skreśliłem grę na starcie. Czy to multi naprawdę tak wkręca, aby dać jej szansę i kupić? Tylko w sprawdzonej ekipie czy z randomami też można grać? Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Moglibyście uściślić co takiego dobrego jest w tej grze? Betę wyłączyłem po jednym meczu i jestem zdziwiony opiniami "multi roku" itd. Przez brak kampanii single player skreśliłem grę na starcie. Czy to multi naprawdę tak wkręca, aby dać jej szansę i kupić? Tylko w sprawdzonej ekipie czy z randomami też można grać? Gra wkręca na maxa. Co usiądę to gram i gram, cieżko sie oderwać, gdyby nie praca i dziewczyna to bym nie odchodził od konsoli. Gram głownie z randomami i idzie dobrze, taktycznie pograć, jeszcze sie nie spotkałem by ktoś walił na pałę gdzie popadnie. Myślałem, ze star warsy mnie wciągną ale przypadkiem natrafiłem na transmisje z R6 na twitchu, moment i gra była zamówiona - od kiedy kurier przywiózł grę, moja konsola nie pamięta jak wyglada płyta z battlefrontem ))) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Wczoraj udało mi się w końcu zagrać używając HeadSeta. Musiałem niestety się namęczyć i zmienić NAT type z 2 na 1 czyli mieć otwarte porty. Inaczej nie idzie zrozumieć i się porozumieć Czekałem na infolinii Vectry 30 minut słuchająć tej dennej muzyczki, bo nie mogłem otworzyć portów samemu. Na szczęście okazało się, że oni to muszą zdalnie zrobić i już mam otwarte porty Potem jednak ciężko mi było trafić na kogoś gadającego Aż w pewnym momencie trafiłem na bardzo spoko gościa (gadaliśmy po angielsku)! Chodziliśmy we dwóch, osłanialiśmy się, uzupełnialiśmy nawzajem swoje postaci. Raz podczas ataku zostaliśmy przygwożdżeni do ściany i wpadłem na pomysł by zaskoczyć ich przez sufit. Podchwycił pomysł, podłożył bombe, a ja czekałem z odbezpieczonym flash granade. Dziura w podłodze, wpada flash i 4 kille w stylu Johna Rambo. Czułem sie cudownie! Aż boje się pomyśleć, jakby było grać w drużynie i gadać normalnie po Polsku... Wracając do pytania wyżej, co jest takiego dobrego w tej grze: Wg mnie: - Łatwo zginąć - Samemu ciężko coś ugrać - Ma się jedno życie, czyli trzeba je szanować - Elementy zaskoczenia typu wjechanie na pełnej kur*ie przez sufit - niby 10 lokacji, ale w dniu i w nocy, co wg mnie sprawia, że gra się inaczej. Poza tym miejsca gdzie znajduje się bomba, zakładnik czy biohazard się zmieniają w lokacji, a do każdego pomieszczenia jest inna droga co daje nam z jednej miejscówki dużo więcej opcji. - kooperacja - typowi jeźdźcy bez głów raczej nie zepsują nam zabawy, chociaż czas pokaże - balans postaci - każda determinuje troche inną gre i chyba nie ma żadnej postaci, która jest 'Najlepsza' i jest walka o nią przed misją kto pierwszy ten lepszy. - ostatnie i jeden z najważniejszych plusów - otoczenie podatne na zniszczenia! Niestety wkurzają momenty kiedy na ekranie pisze 'Nie da się zniszczyć powierzchni', ale zdecydowanie więcej się da Widziałem gościa, który zabarykadował się w jakiejś klitce i zrobił dziurkę z shotguna by obserwować otoczenie i w razie czego przez dziurę pozabijać nieświadomych napastników. Jeden powie 'Kamper (pipi)@ny', a inny powie 'Szczwana bestia', kiedy takie zagranie zadecyduje o zwycięstwie. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Do tej pory z kumplami standardowo grakles bez headseta ? xD Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 1. Nie miałem 2. Po co w fifie gadanie, skoro nie ma kooperacji? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 1. Nie miałem 2. Po co w fifie gadanie, skoro nie ma kooperacji? jak to nie ma ? są sezony w coopie. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 No racja...przecież! Nawet grałem ostatnio z ludźmi na ręcznym sterowaniu...ma to sens. tylko, że easye nie chodziło o granie razem w teamie tylko przeciwko, a to już nie wiem co za sens. Że co? Gadanie typu...'ale faart!' albo 'co za z(pipi)@na gra!' Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 (edytowane) Nie no - zdecydowanie lepiej wysylac sobie wiadomosci co mecz ! Ech - widac, ze ze chlop wychowany na PS3 bez zadnej komunikacji No ale spoko - 2016r. - pierwszy headset w zyciu kupiony - gratki! Edytowane 11 grudnia 2015 przez easye Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Niektórzy może są samotnikami. Nie każdy chce gadać przez mikrofon. Sam za czasów x360 może ze 4 razy słuchawki użyłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi