MacGyver_PL 0 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Nie no - zdecydowanie lepiej wysylac sobie wiadomosci co mecz ! Ech - widac, ze ze chlop wychowany na PS3 bez zadnej komunikacji No ale spoko - 2016r. - pierwszy headset w zyciu kupiony - gratki! Ty całę życie na asyscie konsoli w fifie wracając do tematu: Teraz mam head set i używam w rainbow six bo super się przydaje. Czy ktoś jest chętny zagrać w forumkowym teamie? Cytuj
Gość Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Zayebiściete serwery śmigają. W ciągu ponad godziny zagrałem 2 terror hunty, a tak to albo serwer nieosiągalny albo sesja wygasła, nawet (pipi)ego lone wolfa nie zagram bez poł. z serwerem... Jestem o tyle ,, od wyebania tej gry przez okno. Człowiek czeka cały tydzień, a tu chuy. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 (edytowane) Maja to podobno naprawic w patchu grudniowym. Nie wiem kiedy dokladnie wyjdzie. Edytowane 12 grudnia 2015 przez Zaqair Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Dzięki za pro-tip. Miałem właśnie kupiwać, ale się wstrzymam na razie. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 Zayebiściete serwery śmigają. W ciągu ponad godziny zagrałem 2 terror hunty, a tak to albo serwer nieosiągalny albo sesja wygasła, nawet (pipi)ego lone wolfa nie zagram bez poł. z serwerem... Jestem o tyle ,, od wyebania tej gry przez okno. Człowiek czeka cały tydzień, a tu chuy. U mnie chodzi ok. Czasami zdarzają się zwiechy całej gry przy wyborze operatora i jedynym wyjsciem jest wyjscie z gry.Ale serwerem zawsze mnie łączy. A jaki masz NAT i pingi ? Tak dla scisłej informacji spr. można klawiszem option Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 ogólnie to chyba chodzi o otwarcie portów i zmianę NAT type na 1 czyli otwarty. JA nie mam zadnych problemów od kiedy otworzyłem porty. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 jak ktoś ma kod do vegas 2 (XO) to chętnie odkupię Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 (edytowane) Rainbow Six Siege już do mnie jedzie. Mam nadzieję że mi się spodoba. Jeśli dobrze rozumiem, wszystkie mapy i nowi operatorzy mają być za darmo? Season Pass daje tylko wcześniejszy dostęp, skórki broni i jakieś inne duperele? Edytowane 14 grudnia 2015 przez Kris77 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 Tak, wszystko za darmo będzie. Płacisz jak chcesz mieć nowego operatora od razu, bez grania i zbierania punktów. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 Dzięki wrog'u. Czyli jeśli będę chciał odblokować operatora, to albo mikro transakcje albo waluta w grze? Jeśli waluta w grze, to szybko wpada? Jest to sensownie rozwiązane? Cytuj
Max Rockatansky 3 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 (edytowane) Gierka wymiata, najlepsze multi w tym roku !!! Zgrajmy ekipę !!! Proszę o dodanie. Edytowane 15 grudnia 2015 przez Max Rockatansky Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 Grasz na Wii U ? bo nie podałeś swojego gamertaga czy psn id Cytuj
Max Rockatansky 3 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Grasz na Wii U ? bo nie podałeś swojego gamertaga czy psn id Pod awatarem jest PSN ID z moim nickiem. Kolega ma chyba jakieś problemy z percepcją. Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 nawet ciekawa gra, ale pograłbym z kumatymi ludźmi bo wczoraj same rambo i zosie-samosie grały jak ktoś chętny na grę dzisiaj czy w najbliższych dniach to mnie dodawać: Schabowy_PL Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 (edytowane) ogólnie to chyba chodzi o otwarcie portów i zmianę NAT type na 1 czyli otwarty. JA nie mam zadnych problemów od kiedy otworzyłem porty.NAT 2 jest otwarty, NAT 1 uzyskasz wylacznie podlaczajac konsole bezposrednio do modemu (a nie przez router), co mija sie z celem. Edytowane 16 grudnia 2015 przez easye Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 ogólnie to chyba chodzi o otwarcie portów i zmianę NAT type na 1 czyli otwarty. JA nie mam zadnych problemów od kiedy otworzyłem porty.NAT 2 jest otwarty, NAT 1 uzyskasz wylacznie podlaczajac konsole bezposrednio do modemu (a nie przez router), co mija sie z celem. u mnie w grze pisało, że jest częściowo otwarty (NAT2) i zalecało mi zmianę na NAT1 bym mógł normalnie grać. Zmieniłem dopiero dzwoniąc do VECTRY i oni zdalnie to zrobili, bo nie mogłem się zalogować na router. Dziś mogę grać. Chory jestem, dziewczyna w pracy Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Zgrajmy ekipę !!! Proszę o dodanie. Dziś mogę grać. Chory jestem, dziewczyna w pracy poszły zapro Cytuj
Max Rockatansky 3 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Zgrajmy ekipę !!! Proszę o dodanie. Dziś mogę grać. Chory jestem, dziewczyna w pracy poszły zapro Dzięki :-) kojarzę Twój nick z CoD:BO3 Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 grasz dziś z nami? My już po dwóch meczach...dogrywamy się ;P Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 pierwszy fatalny, ale potem było już tylko lepiej Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Po naszych meczach dostałem wiadomość na PSN, że chcą nas do GROMu wziąć. Tak wszystkim łoiliśmy skórę! Parę akcji zrobiliśmy takich, że aż mówiłęm sobie...'WOW' Aż nie wiem czego się spodziewać jak będzie nas na raz 3,4 czy 5 w kontakcie głosowym i wspierając się nawzajem. Cytuj
JAACA 1 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Psn id Qrak666 - dodajcie mnie również 1 Cytuj
Max Rockatansky 3 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Po naszych meczach dostałem wiadomość na PSN, że chcą nas do GROMu wziąć. Tak wszystkim łoiliśmy skórę! Parę akcji zrobiliśmy takich, że aż mówiłęm sobie...'WOW' Aż nie wiem czego się spodziewać jak będzie nas na raz 3,4 czy 5 w kontakcie głosowym i wspierając się nawzajem. Pamiętam jedną akcję. Przyczajeni w jednym pokoju ochranialiśmy zakładnika, przeciwnicy zniszczyli kamery w naszym pobliżu i nastała cisza. Czas leci a tu nic. Mówię sobie ale osły, boją się nawet zaatakować, 30 sekund do końca i nagle bum bum bum ze wszystkich stron natarli, pach pach pach i wszystkich nas wymietli. Akcja godna podziwu. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Ja wczoraj grałem z jakimś nieogarem - chciałem zniszczyć drona, a koleś z mojej drużyny pomyślał że do niego strzelam i mnie zabił... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi