Opublikowano 17 grudnia 20159 l Ja wczoraj grałem z jakimś nieogarem - chciałem zniszczyć drona, a koleś z mojej drużyny pomyślał że do niego strzelam i mnie zabił... często się zdarza, że ktoś nie zdąży się zorientować i zabije kogoś ze swojej drużyny
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Ja wczoraj grałem z jakimś nieogarem - chciałem zniszczyć drona, a koleś z mojej drużyny pomyślał że do niego strzelam i mnie zabił... często się zdarza, że ktoś nie zdąży się zorientować i zabije kogoś ze swojej drużyny No tak, ale w fazie rozkładania pułapek (jak się jest broniącym) to trochę przesada...
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Ja chętnie pogram w zorganizowanej ekipie. Gram ze słuchawą, "na kontakcie":) głównie w nocy w piątek i sobotę, ale czsem i w tygodniu wieczorem konsole odpalę. PSN ID: derat_zbagien wysyłajcie zaproszenia i do zobaczenia na froncie!! Edytowane 17 grudnia 20159 l przez deratyzer
Opublikowano 17 grudnia 20159 l możemy sie ustawić na sobotę wieczór, zgadamy się na PSN Bardzo chtnie. Powinienem być koło 23. może ktoś jeszcze się dołączy.
Opublikowano 17 grudnia 20159 l Tez bym pograł z jakaś ogarnięta ekipa. PSNid: przemus85 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 grudnia 20159 l w sobotę wieczór idę po choinkę Może ktoś wcześniej zacząć? Wszystkich zaraz zaproszę do społeczności na PSN!
Opublikowano 18 grudnia 20159 l Może jakiś team wspólny na ps4? JAACA dawaj PSN ID to Cię dodam do społeczności!
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Witam proszę o dodanie do społeczności Psnid arturprg Oraz Psnid ROBOpl
Opublikowano 19 grudnia 20159 l dziś jestem od teraz do około 18 bez zrzędzenia dziewczyny więc chodźcie grać!
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Wczoraj się nie udało z pograć w drużynie, ale nie składam broni i dzisiaj wieczorem znowu planuje grać Za to pobiegałem trochę z randomami i zaczynam poznawać grę.Rozkręca się powoli, ale z każdym meczem podoba mi się bardziej. Tempem przypomina multi TLoU, ale nacisk zamiast na pułapki postawiony na współprace. żałuje, ze nie miałem okazji grać w ekipie, bo czuje, że wtedy gra będzie miażdżyć jaja. Jednak dla samotnika dupy nie urywa. Solo lepiej bawie się w COD:BO3, ale mając jednego towarzysza wolałbym odpalić RS. Online chodzi bez większych problemów. Lagów nie mam, czasami jakieś drobne problemy z wyszukiwaniem meczu się zdarzają, ale jak już załapie to wszystko łączy się i chodzi płynie. Mam nadzieje, ze zbierze się fajna ekipa i będzie z kim grać- wtedy pewnie nie będę RS z czytnika wyciągał Takie moje przemyślenie na szybko:) Może komuś pomoże to podjąć decyzje. Edytowane 19 grudnia 20159 l przez deratyzer
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Dobrze było wczoraj!! A jak następnym razem uda się jeszcze coś wygrać to już będzie idealnie:) No i szacun dla ROBO bo kilował za cały zespół Dzięki i do następnego!!
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Jakby co, to jestem dziś do gry od teraz do 16, a potem od 17 do 19 gdzieś. Jak ktoś chętny to zapraszać lub pisać na społeczności to się jakoś skumamy. Jak kogoś zobaczę to też napiszę
Opublikowano 20 grudnia 20159 l serwery padły :-( Biorąc pod uwagę jak kiepsko działały, to może zmotywuje Ubi do zrobienia czegoś z nimi...
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Hej, Mam kumpla z którym gram w Siege'a na Xone szukamy 3 osób do zespołu. Gametag: Angry Micz , Kumpla - Markoni PL Odezwijcie się na X'ie albo tutaj na privie jeśli chcecie pograć.
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Czołem, dzisiaj jadę po grę. Dodajcie do tej społeczności jeśli da rade. PSN ID: gumis19964
Opublikowano 27 grudnia 20159 l jak dokladnie nazywa sie ta społeczność to bym dołączył. Przydało by się nam jeszcze 3-ech do zabijania noobkow
Opublikowano 28 grudnia 20159 l QvstraPL z randomami jest srednio, ale z ekipa moze byc tak miodne jak multi tlou
Opublikowano 28 grudnia 20159 l W uj osób ze znajomych w to gra. Sam z chęcią bym dołączył, ale płyta mnie nie interesuje a do promocji w cyfrowej dystrybucji daleko. Niedoceniony tytuł przez recenzentów, jak na moje.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Siema, co prawda odpaliłem dopiero wczoraj po raz pierwszy i nie skończyłem nawet tych wszystkich misji "single" także będę lamił, ale jak ktoś ma ochotę pograć to jestem chętny także wysyłajcie zaproszenia. PSN: Wretched_pl Edytowane 28 grudnia 20159 l przez Wretched